Ailem bendeyken Kayınvalidem'e bi haller oluyor....

sırası gelince söylicem tabiki, çok sinirlendim çünkü...
Size saygı duymamı istiyorsanız a,ynı şekilde sizlerde bana ve beni emek çekip bu yaşıma getiren ana babama saygı duyacaksınız ,duymazsanız aksi takdirde bendende size karşı hiçbir şey beklemeyin .....

Söylemeyin siz de madem biliyorsunuz huyunu niye diyorsunuz babam gelip kuracak diye. Hem ikisi birden de kurabilirlerdi hiç cevap vermeseydiniz ya da eşiniz cevap verseydi üslubunca. Olmuş artık yapacak bir şey yok budan sonra haber vermeyin.

Ay kendi babamın yerine koydumda çok üzüldüm babaya.. Yazık adamcağıza yaa bence artık kaynanana hitap ederken anne bile deme haddini bilsin..

Ben erkek anasiyim hersey benim gozetimimde olmali diyen kaynana tipi,uzak tutun 50 metre icinde gitsin evine esiniz aksamlari korkarsin hadi gidelim desin yollayin.Fazla sahiplenmis sizin evi.
Bu arada nickin guzelmis :)

eşimle yanında konuştuk konuyu, yani kv bana sormadı, ben ona hitaben anlatmadım.

Ben erkek anasiyim hersey benim gozetimimde olmali diyen kaynana tipi,uzak tutun 50 metre icinde gitsin evine esiniz aksamlari korkarsin hadi gidelim desin yollayin.Fazla sahiplenmis sizin evi.
Bu arada nickin guzelmis :)

Benim annem evi uzak diye bende kalıyor, o yüzden hiç sorun etmiyorum bende kalmasını. Bi ara bayağı gürültü yapıyodu geceleri, bebeğimi falan uyutmuyordui o konuda sıkıntı yaşadık, sonra düzeltti kendini sadece annem bakar korkusuyla :) İstediği gibi gelsin kalsın, hiç sorun değil, yalnız yaşayan bi kadın sonuçta... Ancak böyle çirkefliğe dönüştüğünde insanın vicadını da alıyor elinden resmen, vicdanım bile sızlamadı bayıldığını duyduğumda... yan, gerçekten bayılmışta olabilir günahını almak istemiyorum ama, sen saatlerce evde bekle, görümcem ve eşi içeri girdikten sonra hoş geldiniz de ve bayıl... Pek mantıklı gelmedi bana da, hiç umursamadım bile bayılmasını.

Nickim bastan siribom olarak açmıştım, sonra bu şekilde değiştirdim, iyilik perisiyim ya :))))

kadının bayılması bile planlı, eşin arkanda olduğuna göre konuşma hiçç ama çocuğa annen bakabilirmi sürekli. yoksa oda bakacağı için mecbur barışmak zorundamısın

Hic bisey anlatma cnm ne aldigini ne yaptigini. Bi planin oldugunu duysa basına üşüşürler. Ne gerek var yerini bilsin herkes. Iyi niyetle dusunmuyorum bende yalandan bayilmistir o. Ben kv kp cok memnunum ama bazen planima dahil olmaya calisinca ben bile daraliyorum. benimkiler bi de ayrim da yapmiyolar kendileri gelince israrla bi de benim ailemi cagiriyolar. O da ilginc

Kayinvalide korku varsa isler kolay o zaman :) Bayilmasi senaryo bencede benimkindede var bu numaralar :)

Bence cok yuz vermissiniz, eh cocugunuza baktigi icin kendini daha cok hakli goruyor bahane edip evinizin icine kadar giriyor, ben hep karsiyim su cocugu anneye kv de baktirmaya boyle iste sonra her halta burunlarini sokuyorlar. Onlara baktiracagima guvenilir bir bakici bulurum, kres yasi gelincede veririm krese, o kadinida adam yerine bile koymam. Ayrica bir karyola kurulmasinda ne var ne nazik kocaniz varmis kendiniz kuramadiniz mi, ben tek basima neredeyse tum evimin esyalarini tek basima kurdum,siz kari koca haydi haydi yapardiniz.
Insanlari ne kadar cok isinize karistirirsaniz o kadar hayatiniza sizarlar, kimseye minnet etme kimsede isiniz yaptik yardim ettik diye tepenize cikmasin boyle. Valla 30 yillik fani hayatimda yeri geldi kendi babama bile minnet etmemeyi ogrendim. Allahada maddi manevi kimseye muhtac etme diye dua ederim hep. Insanlar boyledir cunku hemen hazirdir iyi niyeti harcamaya. Kv de klasik haddiniz bilmez bir kv iste.

kadının bayılması bile planlı, eşin arkanda olduğuna göre konuşma hiçç ama çocuğa annen bakabilirmi sürekli. yoksa oda bakacağı için mecbur barışmak zorundamısın

Her ikisi de sürekli bakmak için müsait değil, dolayısı ile dönüşümlü bakmaya devam.

Ben de aile bağlarını tamamen kopartma konusuna sıcak bakmıyorum zaten, ama böyle durumlarda kendi kapımı kapatmıyorum, itediği zaman geliyor, gidiyor, saygısızlık etmiyorum ancak mesafeli duruyorum, sorarsa cevap veriyorum, evine gitmiyorum bi süre sinirim geçene kadar.

Soylemeyin ona gelceklerini. Sizin evi o mu yonetiyo. Cok sinirlenirim bende

Evet siz birsey söylemeyin. Senin planının üstüne kendi plan yapıyor ve sonra kendi kendine olay çıkarıyor. Kadın size gıcık kapmış kavga çıkarmaya çalışıyor. Basaramamış ama belki bir dahakine başarır belli mi olur. Ailen geleceği zaman haber verme

Aynen devam. :)

Annemler gelince o kıskanmıyor belliki. Mesela bir dahakine böyle birşey olduğunda, siz öncesinde ailenle vakit geçirdiğinde akşamına da annemler evdeyken kv yi çağırın gelsin. Belki bişey olmadığını anlayıp kıskanmak tan vazgecer

Hatırladım önceki konunu ne kadar gıcık bir validen var ya önceki konundan çok pis ayar olmuştum zaten şimdi katmerlendi iyice. Eşinde her şeyin farkında bu durumu lehine kullan babamlara resmen hakaret bu yaptığın de bir daha böyle bi şey olursa 50 mt ötemdesin kilometrelerce ötemdeymişsin gibi davranırım sana sabrımı çok zorladın anne de kapat telefonu. Sen aç ara konuş alsın ağzının payını bu nedir ya.

Ne efendi baban varmış maşallah.
Kim cazgırsa onun istediği oluyor maalesef.Belki senin de biraz cazgırlaşma zamanın gelmiştir.

Hep öyle oluyorlar boşver. Hayatta en çok oğlanın KV ve kp ile ilgilenmesi kıskandırıcı bişey sanırım.
Canını sıkma, düşünmemeye çalış.
Ama küsme de küsmek iyi bişey değil

Babanizin gitmesine niye izin verdiniz? Ben olsam ayilsada bayilsada tutarim babamin kolundan hayir baba gitmeyeceksin derdim ve babama kurdururdum o mobilyayi. Sonucta istedigi olmus babaniz gitmis ve gorumcenizin kocasi kurmus odayi. Daha cok ayilir bayilir kayinvalideniz bir yol tutturmus.

sadece mahcup mu oluyor sun gercekten yaptığı ayıp sen sadece mahcup olursan devamı gelir daha cok ayilir bayilir.. bide bayılmak icin eve birinin gelmesini bekliyo.. bayıl iste mis gibi tek basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…