Ailem bendeyken Kayınvalidem'e bi haller oluyor....

Aynen, suçluluk psikolojisi... Sadece görümceme dedim ki; annem bayılıyor madem, doktora götürün bi rahatsızlığı var mı baktırın, bu süre zarfında annem bakacak kızıma, benim de aklım kalır bebek sonuçta, önce can sonra canan dedim...

Ben telefonu açmayınca eşimi aramış, indira'nın çarşıdan bi ihtiyacı varmıydı, çarşıya çıkıcam da demiş... Şu an çok pişman, belli...

Okurken sinir oldum yaa ne kadar gıcık bi kadınmış mahvolmuş gününüz.. bncede açma teli konuşma pek fazla yerini haddini bilsinn ki böle seyler yapmaya çekinsin sizin eve gelincede misafir olduğunu evin ve kararların size ait olduğunu hissettirin bence

Bu durum tabii ki kendinden önce ailen için üzülmene neden olmuştur.. Ailen de durumun farkındadır sanırım.
Yerinde olsam uzun bir süre görüşmem ve kesinlikle iyi niyetli olmam. Fakat yazış tarzından iyi niyetli sabırlı oluşun çıkıyor ortaya.

ooo pişmanlıktan ölüyor desene.. aklını kullan ve bunu fırsata çevir... kv ler gelinleri hep çantada keklik düşündükleri için böyle oluyor... her ağzına geleni söyleyemeyeceğini bilmesi lazım, ya da bildirilmesi lazım

Nedir bu gereksiz sacmaliklar yahu. Bu kayinvalideleri toplayip onlara özel bir mesgale bulmak lazim .. ne diye karisiyorlar herseye anlamiyorum.. benimkinin farki yok bak sinirlendim aklima gelince simdi

Ayyy ne anlayışlı babanız varmış,benim ki 1 dakika durmaz heralde daha da uğramaz evime
Kv ne ya ?Gerçekten sinir bozucu !!
Aklınız fikriniz var ne herşeye bukadar mudahil oluyor ,eşinizin buna bir dur demesi lazım......

Yaptığı sırf size olsa neyse de babanıza ve annenize büyük ayıp etmiş. Ben olsam sırf bu konudan bile affetmezdim.

Kıskanmış demekki kv ciddi şekilde seni çöpsüz Üzüm sanıyor yada kendinde sadece hak buluyor oğlumun evi sadece ben ben ben bu kadına çok yüz vermeye gelmez dengeleri bozar ...

ben de her insan gibi davranıyorum, bana iyi olunduğu sürece sıkıntı yok, kimseye laf sokmam etmem durup dururken huzursuzluk çıkarmam. ama böyle durumlarda tırnaklarımı çıkarıyorum istemeden, haliuyle uzun süre düzelemiyorum.

şimdi aylarca sürüklenir içimde bu konu, her fırsatta intikam almak için laf sokar dururum, biliyorum kendimi...

Kıskanmış demekki kv ciddi şekilde seni çöpsüz Üzüm sanıyor yada kendinde sadece hak buluyor oğlumun evi sadece ben ben ben bu kadına çok yüz vermeye gelmez dengeleri bozar ...

evet, asla yüz vermeye gelmiyor, bi defa daha buna benzer bi olay olmuştu da, aylarca uğraşmıştı barışmak için, kızım doğunca barışmıştım... akıllanmıyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…