• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem bebeği aldırmamı istiyo

Birkulumiste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
7
1
1
35
biz sözlümle gidip ailelerimiz olmadan imam nikahı kıydırdık. Hanefi mezhebinden olduğumuz için, 2şahitle geçerli olduğu söylendi. Yaza düğünümüz olacaktı ama sıkıntılar çıktığı için söz bozuldu.
Ben hamile kaldım.
Annem eşimi sevmiyo ve onunla evlenmemi istemiyo. Dün anneme hamile olduğumu söyledim. Ve kıyamet koptu. Aldıracaksın diyo başka bişey demiyo. Hayır diyorum anlamıyo beni. Giderim burdan dedim. Hiç bişey kabul etmiyo. Kimliklerimi herşeyimi elimden aldı. Telefonumuda. Abimide o şekilde ikna etti. Aldır başkasıyla evlen hepimiz öyle mutlu olucaz diyo ben öyle mutlu olmayacağımı söyledim. Ama sözlerim onda hiç tesir etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Bu arada ben yurt dışında yaşıyorum, imam nikahla eşim ise Türkiye'de.

Ne kadarlık hamilesin ne ara hamile kaldın. Eşim diyosun madem aldırma. İmam bikahi çocuk yapmak için vize değil ayrıca. Bu sizin günahınız çocuk niye çeksin. Eski sözlün durumu biliyor mu?

biz sözlümle gidip ailelerimiz olmadan imam nikahı kıydırdık. Hanefi mezhebinden olduğumuz için, 2şahitle geçerli olduğu söylendi. Yaza düğünümüz olacaktı ama sıkıntılar çıktığı için söz bozuldu.
Ben hamile kaldım.
Annem eşimi sevmiyo ve onunla evlenmemi istemiyo. Dün anneme hamile olduğumu söyledim. Ve kıyamet koptu. Aldıracaksın diyo başka bişey demiyo. Hayır diyorum anlamıyo beni. Giderim burdan dedim. Hiç bişey kabul etmiyo. Kimliklerimi herşeyimi elimden aldı. Telefonumuda. Abimide o şekilde ikna etti. Aldır başkasıyla evlen hepimiz öyle mutlu olucaz diyo ben öyle mutlu olmayacağımı söyledim. Ama sözlerim onda hiç tesir etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Bu arada ben yurt dışında yaşıyorum, imam nikahla eşim ise Türkiye'de.
Sozlune anlat herşeyi aldırmak istiyorlar hamileyim de anlat herşeyi ne diyecek bakalım. Sizin gunahinuzu bebeği öldürerek cogaltmayin belki böylesi daha hayırlıdır tek başınıza büyütecek dahi olsanız çocuğunuzu dogurdogurun hayırlısıyla inşallah

Resitsen gidip kimligim kayboldu diyerek herşeyini yeniden cikarttirirsin o bahane degil bir kere. İkincisi kac haftalik hamilesin yasal sureyi gecirdiysen zaten aldiramazsin. Üçüncüsü sözlün tum bu olanlara ne diyor?

Cok sacmaa yaniii ben sunu anlamiylrum hem sozlun evlenecen birazda sabret camm sende ne aceleci davraniyorlar hiccc anlamam ya of duzgu durmuyorlarrr

Ne kadarlık hamilesin ne ara hamile kaldın. Eşim diyosun madem aldırma. İmam bikahi çocuk yapmak için vize değil ayrıca. Bu sizin günahınız çocuk niye çeksin. Eski sözlün durumu biliyor mu?
6 haftalık hamileyim. Hamile olduğumu biliyo. Gel evlenelim diyo. Ama ben şu an da evden çıkamıyorum. Dediğim gibi Zaten yurt dışındayım.

Sozlune anlat herşeyi aldırmak istiyorlar hamileyim de anlat herşeyi ne diyecek bakalım. Sizin gunahinuzu bebeği öldürerek cogaltmayin belki böylesi daha hayırlıdır tek başınıza büyütecek dahi olsanız çocuğunuzu dogurdogurun hayırlısıyla inşallah
Ben aldırmayacağımı kesinlikle söyledim Zaten. Doğurmak istiyorum

Ben bu konuya inanmadım niyeyse fake gibi geldi.. hangi anne ister bir evladın canının alınmasını?! Üstelik canından bir can
Ne kadar acı değilmi.keşke fark olsa. Elalem ne der diye düşünen bi ailen varsa oluyo malesef. Ben Allah katında evliyim. Aslında kimsenin bişey demeye hakkı yok. Ama bizim toplumumuzda düğün Yok çocuk var malesefki kötü karşılanıyor. Kimse Allah katında evlenmiş demez çünkü.

Resitsen gidip kimligim kayboldu diyerek herşeyini yeniden cikarttirirsin o bahane degil bir kere. İkincisi kac haftalik hamilesin yasal sureyi gecirdiysen zaten aldiramazsin. Üçüncüsü sözlün tum bu olanlara ne diyor?
Bahane olarak söylemiyorum kimlik durumunu. Şu an da zor durumdayım. 6 haftalık hamileyim. Yasal süreci geçirip geçirmemiş olmamın benim için bi önemi Yok ben Zaten aldırmak istemiyorum.

Aileniz baska biriyle evlenip mutlu olacaginiza inaniyorsa sizi neden sevmedikleri insanla sözlediler ki degisik. Burda insanlar cocuk cocuk diye delirirken cocuk aldirma konusunuda bi zahmet acmayin. Korunsaydin madem gizli gizli imam nikahi kiydiran insan bunu da dusunebilirdi. Telefonunuzun herseyiniz elinizden alinmis ama KK ne girip konu acabiliyotsun sözlüne ulaş herseyi söyle.

Back