Kız İsteme Ailelerin tanışması

Kahvekolik-R

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
144
89
13
25
Kızlar sevgilimle evlenme kararı aldık. istemeden önce ailesiyle tanışmaya gelecekler. Fazla bir bilgim yok çok ve çok heycanlıyım. Ne yapılmalı? Ne konuşulacak? Deneyimleri olan paylaşabilir mi?

Aileler birbirlerini tanıyacaklar, başka bir şey konuşulmayacak.
Siz nerelisiniz, şu işi yaparız, oğlumız böyledir, biz de şöyle tanıştık eşimle vs gibi konular.
Siz ilk eve geldiklerinde kahve, ardından çay ve ikramlıklar vereceksiniz.
Normal bir akşam oturması seyrinde ilerleyecek.
Eğer erkek tarafı olumlu görürse zaten, ayrılırken ‘yakın zamanda tekrar ziyarete geleceğiz’ gibi bir cümle kuracaktır.

Teşekkür ederim.

Ne zaman gelecekler size? Ayni durum bizde de var bu ay sonu gelecek görünüyorlar. Bazen heyecanlanıp daralıyorum sen de oluyo mu

bende günlerce uyku uyuyamıştım benimde 1 hafta sonrasında isteme-söz-nişan bir arada olmuştu.
Tanışma bir nebzede törenlerin ön izlemesi gibiydi , akşam gittiklerinde ne çabuk geçtiğine inanamamıştım.
Aileler olgun insanlarsa çok hoş geçiyor

Kızlar sevgilimle evlenme kararı aldık. istemeden önce ailesiyle tanışmaya gelecekler. Fazla bir bilgim yok çok ve çok heycanlıyım. Ne yapılmalı? Ne konuşulacak? Deneyimleri olan paylaşabilir mi?
bizim kadın erkek ayrı olmuştu genelde annem teyzem cok yardım etti benim heycandan pek bişey yapmaya halim kalmıyodu normal yediler içtiler babalar değişik emekli muhabbetleri yaptı annemler geçmişimizden bugunumuze bütün gelişmeleri konuştular hahah sadece böyle geçti m.etme hanım hanım giyin devamlı güler yüzlü ol gerisi akııp gidicek :) kolaaay gelsin şimdideeen ve hayırlı olsun

Hoş sohbet insanlarsa çok eğlenceli geçiyor ya=) sohbet muhabbet konu konuyu açıyor. Sizde ikramlar,çay,kahve derken bi bakmissiniz gidiyorlar.

Hoş sohbet insanlarsa çok eğlenceli geçiyor ya=) sohbet muhabbet konu konuyu açıyor. Sizde ikramlar,çay,kahve derken bi bakmissiniz gidiyorlar.
Sevgilim çok utangaç ve bu yüzden bir türlü cesaretini toplayamiyor nasıl yapcaz ben napicam birşey derlerse baban karşımda oturacak soru sorarsa nasıl cevap vericem gibisinden. Babam dış görünüş olarak serttir ama ters birşey olacağını düşünmüyorum. Sevgilimi nasıl cesaretlendirebilirim. Bende utangaç değilim diyemem.

Çok teşekkür ederim. Ben sevgilimin ailesinie bildiğimden dolayı çok kasmiyorum anlasacaklarini düşünüyorum ama sevgilim fazla çekingen utangaç o biraz cesaretini toplayamiyor. Babanin karsisinda nasıl oturcam nasıl konusucam diyor hep onu nasıl rahatlatabilirim.

Valla o utangaçlik,heyecan tedirginlik durumu gün geçene kadar gitmiyor o konuda yalan söyleyemeyeceğim=) ama babanızı ailenizi zaten en iyi siz tanırsınız olumsuz bir durum olacağını sanmıyorum diyorsanız doğrudur. Zaten sevgilinizde soru soruldukca konuşur onun dışında aileler kendi aralarında sohbet faslını hallediyor(en azından bizde öyleydi) =)

Ay inşallahh ya

Çok teşekkür ederim umarım güzel geçer.

benim eşimde kedi gibiyi ya kıyamam zaten onu süs saksısı gibi koyduk salona çocuk ne konuştu ne bişey yaptı öyle oturdu hahahah babamla babası dedem falan konuştu zaten bişey sorulursa cevap vericek okadar önüne ne konursa yicek iççek işte olayı onun bu sen bu tarz konuş güldür rahatlar onu

Zaten rahat bir şekilde konuşuyorum ya ben yaş tahtaya basarmiyim sizin aileyi biliyorum anlasacaklarina inanıyorum ondan rahatım. Aynen doğru diyor başka bir arkadasi siz ne zaman gidiyorsunuz evlenin artik diyor benimkinde yine bir heycan. Çok teşekkür ederim.

heycan olmasa gariplik olurdu zaten yaa naparsaan yap ne dersek diyelim o heycaan oluyoooo çook güzel heycanlanırız olsun inşallaahhh taısma olduğunda haberdar bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…