• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailelerimiz bizi neden anlamak istemiyor

sheldonnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
58
0
286
Ankara
merhaba, şu an sözlümünde benimde canımız çok sıkkın çünkü dolduk taşmak üzereyiz :(( sözlendik şubat mart gibi nişan yapıca, büyük nişan olacak ardından da mayıs - haziran gibi en geç temmuzda &gönül ister ki 12.05.2013 de olsun& düğünü yapalım istiyoruz. ailelerimize bu kafamızda planladığımız nişan ve düğün tarihlerini söyleyince onlara sırt çevirmişiz gibi dikildiler karşımıza. iki tarafta diyor ki bize neden sormuyorsunuz, biz kimiz ki tabi sormayın, meydanı boş mu buldunuz, böyle şeylere aileler karar verir çocuklarda o karara göre kendi kararlarını alır. biz illa o tarihte olacak diye tutturmadık üstelik, bir öneri sunduk. onlara kalsa haziranda nişan ağustosta düğün müş... neden birkaç ayın lafını ediyorlar, para desem masrafların hepsini biz üstleneceğiz. zaten bu da sıkıntı, ben gelecekteki evim için ne alsam laf ediyo annem yok o marka iyi değil , bu iyi değil , o renk güzel değil, halı dediğin şöyle olacak, bak evin şöyle olsun... dedik ki sitede oturalım o da bir başka fırtına oldu , yok millet merkezi ısıtma yüzünden sitelerden kaçıyomuş apartmanlara biz niye öyle diyomuş, kır düğünü dedik o kadar parayı neden veriyomuş ne gerek varmış, eşya alsam çeyizlik altın biriktir diyolar altın alınca şunu al çeyizine diyolar e biri de desin ki bu değirmenin suyu var mı!!! &hasbinallah&
öyle bunaldıkki sürekli ensemizde nefeslerini hissetmekten, kendileri de bizim fikrimizi sormuyolar, farkında değiller ama biz iki tarafa da çok kırgınız, bizim evlerimiz semt olarak bir dolmuş mesafede, ikisinin ortasından bir evde biz tutarız diyodum (sözlüm polis şarka gidene kadar) şimdi ikimizde iki aileye de uzak olsun diyoruz çünkü bu ensemizde nefes hissetmeye devam etmekten korkuyoruz, her şeye tamam dememizi istiyolar ama sözlümde bende aklı başında maddi özgürlüğü olan işi gücü olan bireyleriz... neden böyleler... evlendikten sonra ne yapacağız, sözlüm kesin kararlıyım sende tamam dersen düğünden sonra iki aileye de bir birbuçuk ay gitmek istemiyorum diyor. ne yapalım yardım edin...

ilk önce Allah yardımcın olsun canım her iki aileyede uzak olmak en mantıklısı çünkü mutlaka birinde olmasa birinde karışıyolar. aynı sorunları bende yaşadım bizim düğün tarihimiz belli olurken bize hiç sormadılar bile kendilerine göre ayarladılar. kimseyi takmayın bu kendi hayatınız kendi sorumluluğunuz dinleyecek olursan her kafadan ayrı ses çıkar. bu aileler neden herşeye karışır bende hiç anlamam maddi olarak kimseyede bağlı değilsiniz bu hayatı yaşayacak olan sizsiniz emin ol evlendikten sonra herkes herşey dışarda kalıyo mümkün olduğunca müdahele etmelerine izin vermeyin derim ben

Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bencede bir süre görüşmeyin mümkün olduğu kadar uzak olun ve siz ne isterseniz onu yapın :) Sonradan pişmanlığını yaşıcak olan sizlersiniz onlar değil

Allah yardımcınız olsun valla. Kesinlikle biraz uzak olsun kafanızı dinleyin.Zaten düğüne kadar (anlattığına göre) o telaşla daha fazla üstünüze gelecekler. Aile yani... :44:

Back