- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
- 208
- Konu Sahibi maydanozca04
Kime gore normali ?Nasil yani karsida kv dort ayda bir kez mi gittiniz normali haftada birdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime gore normali ?Nasil yani karsida kv dort ayda bir kez mi gittiniz normali haftada birdir
Rabbim böyle adamlardan korusun insanı.Bunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Evet ona takıldım, mahsuru mu var?Sorun onu da mı söyleyeyim. Yazdığım şeyden takıldığın noktaya bak.
Canımız ne zaman hangisine gitmek isterse ona gideriz öyle bir sorunumuz hiç olmadi çok şanslı oldugumu düşünüyorum eş konusundaBunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Evet , bu yüzden hiç tanımadığınız bir kadınla polemiğe girecek kadar kültürlü bir kadınsınız efendim. Teşekkürler, affediniz. Padişahım çok yaşa!!Evet ona takıldım, mahsuru mu var?
Herkesin algısı, hassasiyeti farklı olabilir...
Ayrıca ben doğrusunun 'sorun' olması gerektiğini biliyorum ve anadilimizin doğru kullanılmasını önemseyen biriyim.
Mesela ben size 'siz' diye hitap ederken sizin bana 'sen' hitabıyla cevap yazmanıza da takıldım.
Ne de olsa Kadınlar Kulübü her tipten, her sosyo-kültürel düzeyden kadının buluştuğu bir platform.
MuneEvet ona takıldım, mahsuru mu var?
Ayrıca ben doğrusunun 'sorun' olması gerektiğini biliyorum ve anadilimizin doğru kullanılmasını önemseyen biriyim.
Mesela ben size 'siz' diye hitap ederken sizin bana 'sen' hitabıyla cevap yazmanıza da takıldım.
Ne de olsa Kadınlar Kulübü her tipten, her sosyo-kültürel düzeyden kadının buluştuğu bir platform.
Evet ona takıldım, mahsuru mu var?
Bunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Evet var ve sıfat olarak tanımlanmış.Sorunsal kelimesi TDK Güncel Türkçe Sözlük te var diye biliyorum.
Çok stresliydim. Kusuruma bakmayın. Daha doğrusu o yorumu yazarken yaşadığım kısa çaplı olayla size yazmış bulundum.Evet var ve sıfat olarak tanımlanmış.
Tam olarak sorun kelimesinin eş anlamlısı değil.
Uzun uzadıya yazmayayım merak eden bakıp okur zaten.
Son zamanlarda pek çok üyede bu kelimeyi ısrarla kullanma eğilimi görüyorum o nedenle konu sahibine yorum yaptım ama kendisi sağolsun konuyu başka bir boyuta taşıdı.
Çok da dert değil dediğim gibi herkesin algısı,bakış açısı farklı.
Dediğim gibi dert değil.Çok stresliydim. Kusuruma bakmayın. Daha doğrusu o yorumu yazarken yaşadığım kısa çaplı olayla size yazmış bulundum.
Turk usulune gore.yoksa bana gore degilKime gore normali ?
Eşin eş olmadan önce konuşaydın bu konuları ahh ah. Çok zor sende çalış derdi paraysa. Yada ailen gelir arada belli olmazBunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Derdi para değil de, neden böyle dedi anlamadım üzüldüm bayağı çünkğ böyle biri değildi :/Eşin eş olmadan önce konuşaydın bu konuları ahh ah. Çok zor sende çalış derdi paraysa. Yada ailen gelir arada belli olmaz