- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
Bilmiyorum :,(Iyi de senede 2 az değil ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum :,(Iyi de senede 2 az değil ki?
Daha yolun başında sıkı tut bence yüz verme gönderirim ne demek ayrıca taviz verme bu konuda nasıl başlarsa öyle devam eder mesela bayramlarda ailemin özel günlerinde dügün nişan hastalık gibi zamanlarda anam babam burnumda tütügünde giderim. Net de zaten kabul etmez hasret bırakırsa bi gidersin bi dahada geri gelesin gelmez bi daha konu açılırsa konuş güzelceBunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Ben çalışmıyorum şuan da bir kaç sene var çalışmaya başlamam için doğudayız da
Yine az dicem de sorun var huzur kaciriyorlarsa mesafe iyidir.Hayır 2 aylık evliyim 2 aydır 1 kez gittik onda da gitmez olaydık eşimi de beni de bayram mübarek gün ağlata ağlata gönderdi.
Yok çalışmıyorum doğudayız Batı’da inşallah başlayacağım. Ama ailem istediğim de çeker yol paramıFırsat buldukça .gitmek istediğin her an git ailene..çalışıyorsun zaten..yol paranı ayarla çık yola..gelmek isterse eşinde gelsin tabi..ama hem gelmeyip hem senin gidişine karışmasın bir zahmet..
Gurbet zor..bende gurbetteyim..canım .ne zaman isterse giderim.karışamaz eşim bu duruma ..karışmaz..sende müsade etme karışmasına..versin paranı git..Yok çalışmıyorum doğudayız Batı’da inşallah başlayacağım. Ama ailem istediğim de çeker yol paramı
Gurbet zor..bende gurbetteyim..canım .ne zaman isterse giderim.karışamaz eşim bu duruma ..karışmaz..sende müsade etme karışmasına..versin paranı git..Yok çalışmıyorum doğudayız Batı’da inşallah başlayacağım. Ama ailem istediğim de çeker yol paramı
O kadar haklisiniz ki...Farkında mısın gondermem dedıgı yer senin anan baban. Senı buyuten yuva kurduran aılen. Böyle kabullenmıs olman çok yazık
Eski konulariniza baktım. Siz neden evlendiniz? Söyledikleriniz doğruysa yaşanan şeylerden sonra evlenmekte bir sorun görmediyseniz kusura bakmayınız ama sizin şikayete hakkınız yok?O kadar haklisiniz ki...
Insan boşu boşuna neden yalan söylesin de vaktini kaybetsin ki... Haklısınız. Teşekkür ederim..Eski konulariniza baktım. Siz neden evlendiniz? Söyledikleriniz doğruysa yaşanan şeylerden sonra evlenmekte bir sorun görmediyseniz kusura bakmayınız ama sizin şikayete hakkınız yok?
Yine az dicem de sorun var huzur kaciriyorlarsa mesafe iyidir.
Evlendikten sonra hiç tanımamışım diyenlerdenim.Evlenmeden önce konuşmadınız mı bunu? Daha yeni evlisiniz malum. Yaşayacağınız yer falan bellidir.
O zaman ne diyordu?
Sorunsal nedir? Rica etsem açıklar mısınız?Bunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Sorun onu da mı söyleyeyim. Yazdığım şeyden takıldığın noktaya bak.Sorunsal nedir? Rica etsem açıklar mısınız?