• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelere gitme sorunsalı

Bunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Daha yolun başında sıkı tut bence yüz verme gönderirim ne demek ayrıca taviz verme bu konuda nasıl başlarsa öyle devam eder mesela bayramlarda ailemin özel günlerinde dügün nişan hastalık gibi zamanlarda anam babam burnumda tütügünde giderim. Net de zaten kabul etmez hasret bırakırsa bi gidersin bi dahada geri gelesin gelmez bi daha konu açılırsa konuş güzelce

Fırsat buldukça .gitmek istediğin her an git ailene..çalışıyorsun zaten..yol paranı ayarla çık yola..gelmek isterse eşinde gelsin tabi..ama hem gelmeyip hem senin gidişine karışmasın bir zahmet..

Benim ablamdan ornek vereyim gurbette kendisi yaklasik yirmi yillik evli.standart senede 4 kez gelir enistem de gelir.Ramazan Kurban bayrami şubat tatili ve yaz tatili.abimin esi de istedigi zaman ailesine gider.

Fırsat buldukça .gitmek istediğin her an git ailene..çalışıyorsun zaten..yol paranı ayarla çık yola..gelmek isterse eşinde gelsin tabi..ama hem gelmeyip hem senin gidişine karışmasın bir zahmet..
Yok çalışmıyorum doğudayız Batı’da inşallah başlayacağım. Ama ailem istediğim de çeker yol paramı

Farkında mısın gondermem dedıgı yer senin anan baban. Senı buyuten yuva kurduran aılen. Böyle kabullenmıs olman çok yazık

O kadar haklisiniz ki...
Eski konulariniza baktım. Siz neden evlendiniz? Söyledikleriniz doğruysa yaşanan şeylerden sonra evlenmekte bir sorun görmediyseniz kusura bakmayınız ama sizin şikayete hakkınız yok?

Eski konulariniza baktım. Siz neden evlendiniz? Söyledikleriniz doğruysa yaşanan şeylerden sonra evlenmekte bir sorun görmediyseniz kusura bakmayınız ama sizin şikayete hakkınız yok?
Insan boşu boşuna neden yalan söylesin de vaktini kaybetsin ki... Haklısınız. Teşekkür ederim..

Bunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Sorunsal nedir? Rica etsem açıklar mısınız?

Burada dertleneceğin şey gidememek değil eşinin ‘göndermek’ kelimesini kullanması. Kendisi istemiyorsa gelmesin ama siz istediğiniz zaman gidebilirsiniz. Kaldı ki o bayram işi de yalan. Kendi ailesine götürmeyecek mi bayramda sizi sanıyorsunuz?

Bu arada Sorunsal tdk sözlüğünde var, takılmayın bu kdar yav:)

Back