• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelere gitme sorunsalı

Burada dertleneceğin şey gidememek değil eşinin ‘göndermek’ kelimesini kullanması. Kendisi istemiyorsa gelmesin ama siz istediğiniz zaman gidebilirsiniz. Kaldı ki o bayram işi de yalan. Kendi ailesine götürmeyecek mi bayramda sizi sanıyorsunuz?

Bu arada Sorunsal tdk sözlüğünde var, takılmayın bu kdar yav:)
Ay vallahi yaaa. Sorunsal da sorunsal. Açın okuyun :( Bilseydim sorun yazardım valla sadece

Canim ben 2 yillik evliyim ve gurbetteyim ailemden uzakta bende sadece bayramdan bayrama gidebiliyorm memleketime esimle beraber gidip tadini cikartip geliyoruz is dolayisiyla onun disinda ayriyeten ben gtmiyorm bayram aralarinda isle ilgili izin skntisi yoksa gidip 1 hafta kalip geliyorz bunda sorun edecek bsey yok daha yeni oldgu icin boylesn yavas yavas alisirsn

Bunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Canim başta nasil alistirsan öyle gider.bende dışarda okudum universiteyi zaten aileme hasretim evlendik ayni erkek tavirlari tavrimi koydum.suanda istedigim zaman gidiyorum.ayrica koca sözü dinleyip kocami birakamam aykalarina yatip ailesine gitmeyen lere de sinir oluyorum 2 3 5 ayda bi sıklığı değişebilir eve gidip 10 gun kalmaktan esiniz etkilenmesin o sizi buyuten aileniz

Canim başta nasil alistirsan öyle gider.bende dışarda okudum universiteyi zaten aileme hasretim evlendik ayni erkek tavirlari tavrimi koydum.suanda istedigim zaman gidiyorum.ayrica koca sözü dinleyip kocami birakamam aykalarina yatip ailesine gitmeyen lere de sinir oluyorum 2 3 5 ayda bi sıklığı değişebilir eve gidip 10 gun kalmaktan esiniz etkilenmesin o sizi buyuten aileniz
Çok haklısınız inşallah aşabilirim Allah’ın izniyle koca sözüne bakmaktan ziyade hani ayıp sonuçta beni evlendiren onlar...

Ayrica canim 4 yıllık evliyim hep memleketten uzakta oturduk.yasadigim tecrube ailen gibisi yok komsu arkadas hepsi hikaye esinde anlar yakinda.bi is gelse basina ailen koşar gene ama simdiki etraf ne kosar bi de üstüne dedikodunu yaparlar.ailenden kopma maddi durumuna göre hic degilse yilda 2 defada olsa git onlar gelsin

Çok haklısınız inşallah aşabilirim Allah’ın izniyle koca sözüne bakmaktan ziyade hani ayıp sonuçta beni evlendiren onlar...
Onu demek istemedim canim bazilari kocasini ailesinin önüne katıyor onu demek istedim iki tarafta ailende kocanda caninin parçası erkekler ilk evlendiginde yapuyor böyle seyler zamanla düzelir tabi sizinde kendi görüşünüzü savunmaniz laizm

Gonderirim mi? Annemden 900 km uzaktayim valla canim ne zaman isterse atlar giderim. Ne o oyle gonderirim falan hayirdir yani. Esim bu cumleyi kursa once agzina kurekle vururum sonra ilk ucakla vin :sinirli: ezdirmeyin kendinizi bu sekilde.

Onu demek istemedim canim bazilari kocasini ailesinin önüne katıyor onu demek istedim iki tarafta ailende kocanda caninin parçası erkekler ilk evlendiginde yapuyor böyle seyler zamanla düzelir tabi sizinde kendi görüşünüzü savunmaniz laizm
Kesinlikleee çok haklısınız tepki koymak şart galiba:))

Bizde
Bunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...
Bizde tam tersi bütçemiz varsa eğer ben nezaman istersem gönderir. Gönderme gibi bir lüksü de yok. 2 senelik evliyim senede 5 kere gitmisimdir

Bi önceki konunuzu hatırlıyorum; eşim bana destek takma diyo demiştiniz ama bence eşiniz sizi oyalamak için öyle söylemiş.

Ezdirmeyin kendinizi kavga edin boşanın demek istemiyorum tabi ki de ama şu sınırları azıcık çizin. Yoksa o bağıran teyzeye kv’ye bi de eş eklenecek ailenizi daha da ezip göstermeyecekler sizi.

Sinirlendim birdeen :KK70:
Haklisin canim aile sonucta.ama bi de şöyle tipler var cok sinir oluyorum benim etrafimda kocami birakip aileme gidemem kocami tek birakamam.kocam beni gondermez çünkü bensiz yapamiyor 2 yil hic evine ailesine gitmeyen arkadaslarim vardı.bana göre cok yanlış hatta ben eve gidiyorum diye 3 4 ayda bir kocama karsi ilgisiz kocasini birakip gidebiliyor muamelesi gördüm yani gidip kaldığımda 10 günü gecmez yani.zihniyet diyorum yaa konu sahibi yanindayiz ins çözüm bulursunuz:)

Bi önceki konunuzu hatırlıyorum; eşim bana destek takma diyo demiştiniz ama bence eşiniz sizi oyalamak için öyle söylemiş.

Ezdirmeyin kendinizi kavga edin boşanın demek istemiyorum tabi ki de ama şu sınırları azıcık çizin. Yoksa o bağıran teyzeye kv’ye bi de eş eklenecek ailenizi daha da ezip göstermeyecekler sizi.
Pardon destek takma? Anlayamadım? Haklısınız diğerleri için:((

Haklisin canim aile sonucta.ama bi de şöyle tipler var cok sinir oluyorum benim etrafimda kocami birakip aileme gidemem kocami tek birakamam.kocam beni gondermez çünkü bensiz yapamiyor 2 yil hic evine ailesine gitmeyen arkadaslarim vardı.bana göre cok yanlış hatta ben eve gidiyorum diye 3 4 ayda bir kocama karsi ilgisiz kocasini birakip gidebiliyor muamelesi gördüm yani gidip kaldığımda 10 günü gecmez yani.zihniyet diyorum yaa konu sahibi yanindayiz ins çözüm bulursunuz:)

Emaaan onlar bana kurban olsun. Kocam bebek mi bensiz yapamasin. Idare ediversin koca adam.

Evliliğin başında; erkekler genelde bu tip cümleler kuruyor; göndermem gitmeyelim ne işimiz var vs diye. Sonrasında biraz daha rahatlıyorlar. Umarım sizde de öyle olur. Şimdilik çok takılmayın derim. Duruma göre; konuşup halledebilirsiniz bu konuyu. Ama onun ailesini de kendi ailenizi de eşit tutun bu konuda.

Back