• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelere gitme sorunsalı

maydanozca04

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
546
401
53
Bunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni istediğin de de gönderirim ama evliyiz çok gitmemen daha iyi sen bilirsin dedi. Çok üzüldüm.. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...

Son düzenleme:
kendi ailesine ne sıklıkta gideceksiniz ayrıca izin mi istiyorsunuz gitmek için o sizin aileniz tabiki gideceksiniz
Onun ailesinden çok çektim gitmek istemem ama yine de gidelim derse tabiki giderim. Yılda bir iki kez ama kalma gün sayısı 10 15

Bunu asla bi sorunsal olarak görmezdim. Belki bir dert de değil, sormam da ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Ama yine de sormak istedim. Ailelere gitme sıklığınız nedir? Hele ki gurbette yaşıyorsanız, aileler uzaktaysa yani...Biz henüz bi kaç aylık evliyiz ve gurbetteyiz meslekten ötürü. Eşim seni sadece bayramlarda gönderirim dedi. Çok üzüldüm. Sert çıktım biraz. Hani bunun sebebi de, beni büyüten insanlara ihanet ediliyormuş gibi hissettiğimdendi. Vaktinizden aldıysam, aff ola...

Evet sıkıntılı bir durum.
Bende gurbetteyim 2 aylık evliyiz 4 kere gittik. Kendi ailesi karşı mahallemizde 1 ker gittik. Erkeklerin bu triplerini hiç çözemiyorum.

Her firsat bulduğumda giderim, işini ayarlayan bizde gider ailesini görür.
Kimsenin haddine değil aile ile görüşmek için kimse kimseden izin almaz.
Eşinizin biraz törpülenmesi lazım elinizi çabuk tutun.
Ağaç kovuğundan çıkmadınız

Eşim bana git veya gitme demez. Gideceğim dediğimde hiç hayır demedi. 1000 km uzaklıktayım ailemden 1 senelik evliyim 4 yada 5 defa gittim

“Seni sadece bayramlarda gönderirim” demek yerine “seni çok özlerim ben, sensiz saniyeler bana saat gibi geliyor, ama ne yapalım, bayram olunca mecburen katlanırım” dese...
Zaten siz de evinizi ve eşinizi özleyeceksiniz, ayrılık zor gelecek. Kısa kalıp dönmek isteyeceksiniz.

Bu erkekler çok salak ya.

“Seni sadece bayramlarda gönderirim” demek yerine “seni çok özlerim ben, sensiz saniyeler bana saat gibi geliyor, ama ne yapalım, bayram olunca mecburen katlanırım” dese...
Zaten siz de evinizi ve eşinizi özleyeceksiniz, ayrılık zor gelecek. Kısa kalıp dönmek isteyeceksiniz.

Bu erkekler çok salak ya.

öyle deme ya, kadınlar da az salak değil yani.

Zamanınız ve paranız varsa tabiki aralarda da gidin ama ben evlendikten sonra zırt pırt şehir dışına bir kaç gün yatılı gitmeye karşıyım. Ben eşimin ailesini çok severim. Ama yılda 2 yi geçmez gittiğimiz.

Back