İnşallah hayırlısı canım. Eşim duysa üzülür belki, ama gerçek şu ki, eşimin bütün o özellikleriyle kişiliğiyle başka bir ailesi olmasını çok isterdim.her şey daha kolay olurdu. Evliliği çok etkiliyor inan bana.
Ama hayırlısı böyleymiş demek ki..
Evet var, arkadaşımın abisi.
Sevdiği bi kız vardı, başta 2 taraf da istemedi ilişkiyi. Bu neredeyse 7-8 yıl sürdü.
Daha sonra 2 taraf da anlaştı, evlendiler.
Arkadaşımın abisinin annesi başta çok katıydı ama şimdi geleninden kıymetlisi YÖK, 10 aylık bi bebekleri var. :)
Benim ailem istemedi. Esimin aileside cok hevesli degildi. Biz evlendik cunku ikimiz anlasiyoruz. Aileler birbiriyle cok muhattap degil oturmaya gelip, gitme olayi yok. Bayramlarda telefonda konusuyorlar en fazla o kadar. Bir sorun yaşamadık o yönden.
Yalniz esimin ailesi kalabalik ve birbirlerine cok gelip gidiyorlar emrivaki yapiyorlardi banada ilk zamanlar onun sıkıntısını cektik ama artik oyle bir problemimizde kalmadi.
Ben degil ama annem ve babam boyleydi. Ailelerinin din,,siyasi gorus vs. her seyleri farkli. Ama annem ve babamin gorusleri benzer. Bu yuzden bu konuda bir sorun yasamadilar. Burada onemli olan aileleri karistirmamak. Annemin ve babamin aileleri birbirleriyle hic gorusmediler. Ben hic bir araya geldiklerini hatirlamiyorum yani. Babam ve annem birbirlerinin cekirdek aileleriyle gorusuyorlar ama, o konuda bir sorun yok. Eger sizin ve sevgilinizin gorusleri paralelse, bir sorun cikacagini sanmiyorum. Ama ikiniz de ailenizin goruslerini devam ettiriyorsaniz sorun olurdu bence.
Bizim aileler GUYA basta anlastilardi. Sonra karsi taraf istemez bi hal takindi kiz isteme olayndan sonra.. zaten aile olarak ogullarina bitek isteme meselesnde ise yaradilar sonrasnda yok oldular maddi manevi...
Sonrasnda valla pislik yaptilar cok belli ettiler istemediklerini. Ailemle de benle de pek muhatap olmak.istemediler vs ama biz dinlemedik evliyiz su an..
Mutluyuz,ama cok fazla birbirmizi yiyoruz. Hele.bi dugun olayimiz var,hic kimse unutmuyo 2yil oldu bebegimiz oldu,hala esimle.kavgasini yapiyoruz falan...
Ama ben olsam sizin yerinizde,ayrilmazdim.. yani sizi tanmiyorum. 10kisiyle cikip da 11.sevgilinzse,kolay unutabilen biriyseniz falan nebileym ayrilmak da dusunulebilir.
ailem istemedi bizde inadına ayrılmadık 3 yıldır evliyim evlendikten sonra ailem eşime çok ısındı şuan çokta severler damatlarını. Bizde eşim doğulu diye istememişlerdi. Ama kimsenin korktuğu gibi olmadı çok şükür.Kizlar cidden cok uzgunum. yenu sevgilimden ayrildim. hem onun aikesi hem benim ailem istemedi iliskimizi. aileler arasinda hem mezhep hem girus farkliligi vardi. bizde dayanamadik severek ayrildik. ilerde mutsuz olacagimiza karar verdik. ama tekrar baslama bi umut icimde. sizdende boyle birsey yasayan var midir. akil verin kizlar
Tabiiki var :)Cidden mi ya. boyle seyler cok umut veriyor insana :)
ailem istemedi bizde inadına ayrılmadık 3 yıldır evliyim evlendikten sonra ailem eşime çok ısındı şuan çokta severler damatlarını. Bizde eşim doğulu diye istememişlerdi. Ama kimsenin korktuğu gibi olmadı çok şükür.
Ailesi istemeyip evlenen ama pişman olan var. Uyarsa.
7 senelik ilişkimi sadece babam istemiyor diye bitirmiştim. Şmdi çok da mutluyum iyiki diyorum. Hatta daha dün erkek kardeşmle konşurken bunun mevzusu geçti. Babamı tercih ederim kralı bile gelse:)) ben ailelin rızası olmayınca mutlu olanı görmedm ondan bu düşüncem siz gördüyseniz siz blirsinzKizlar cidden cok uzgunum. yenu sevgilimden ayrildim. hem onun aikesi hem benim ailem istemedi iliskimizi. aileler arasinda hem mezhep hem girus farkliligi vardi. bizde dayanamadik severek ayrildik. ilerde mutsuz olacagimiza karar verdik. ama tekrar baslama bi umut icimde. sizdende boyle birsey yasayan var midir. akil verin kizlar
Mezhep farkı konusu benim için de geçerli olduğundan birkaç şey söyleyeceğim. Fark var fark var şimdi bir taraf dinine aşırı bağlı ve muhafakarken diğer taraf tamamen uzaksa bu konulara çok zor ama en azından siyasi görüş, dünya görüşü gibi şeyler ortaksa olabilir diye düşünüyorum. Sizdeki fark ne boyuttaydı ona göre yorumlasak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?