- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 26
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
İyi akşamlar. Şu anda ağlayerek yazıyorum bu satırları. 1 buçuk yıllık sevgilim vardı. Şimdi ayrıldık. Farklı memleketlerdeyiz. Ben İstanbul o Antep. Aramız çok güzel gidiyordu evenecektik. Arada sırada kavgalerımız oluyordu tabi. Bunlar 2 erkek kardeş 2 kız kardeşler. Abisinin karısı 23 yaşlarında. Benim sevgilim 29. Abisi 32 filan. Ben 21. Sevgilim ailesiyle yaşıyordu. Bunlar abisi filan sürekli annesine yani sevgilimin yaşadığı eve oturmaya geliyorlardı. Abisi çalışıyor akşamları benim sevgilim eve bırakıyor yengesini. Babası annesi evde ama benimki bırakıyor her seferinde. Dün akşamda yengesinin buzdolabı bozulmuş. Abisi benimkini aramış git bu bak diye. Benimkide tamirciyle gitti eve. O sırada telefon açık ben duyuyorum konuşmaları. Doğru yani tamirciyle gitti. Neyse çıktılar yengesinden. Biz tartışmıya başladık yani ben kızmaya başladım. Abin yokken niye gittin o eve. Baban varken sana mı düşer. Birazcık dikkat et kaç yaşında delikanlısın sen. Eve gidiyor sen gjtürüyosun baban yok mu evde o niye yapmıyo bunları onun yapması lazım dinimizde namahrem bunlar falan filan. Ağzıma geleni söyledim. Sonrada konişmak istemiyorum bikıç gün dedim. Yapma etme nolur tamam dikkat edicem dedi. Dinlemedim kapattım telefonu. Bugün hiç konuşmadık aradı sürekli mesaj attı ailemle konuştum bağırdım çağırdım onlara bidahe böyle bişey olmicak dedi. Hiçbirine cevap vermedim. Az önce aradım. Başladı bana saydırmaye sanki o mesaji yazan o değilmiş gibi. Sen napmaye çalışıyorsun ben herkese söyledim böyle böyle diye o kız napmaye çalışıyor dedi annesi babası kardeşleri birbirine mi düşürmeye calışıyor bişey yok bunda demiş. Ablaları aynı şekilde. Abilerine sormuş bahanemi eraştırıyo senden ayrılmak istiyo bence o kız demiş. Bu da hepsine dolmuş. Ben sustum sustum en sonunda ayrılmayı çıkarınca evet ayrılmak istiyorum dedim. Direk tamam bitsin dedi. Seni ararsam şerefsizim dedi. Hakkım helal olsun dedi kapattı. Bizim ailemizde akrabada olsa böyle şeylere dikkat edilir. Ben mi abartıyorum. Normalde iyiyken çok iyiyiz ya da kalbimi kirdığında gelir gönlümü almaya çalışır herşeyi yapardı benim için. Bi anda bitirdi. Çok kötüyüm. Ne yapacağım ben şimdi... Biraz akıl verim lütfen. Bide sevgilim kaç yaş büyük olmasına rağmen adıyla sesleniyor. Kaç defa duydum. İnsan saygıdan der ya. Bu ne samimiyet dedim abi dese. Gösterse saygısını..
Son düzenleme: