Böyle gördüysen baştan sana uymayan biriyle olmayacaktın...1.si ben onlar için kapanmıyorum kapanmayı zaten istiyorum kimsenin isteğiyle bişey yapmam sadece kapanmayı düşündüğüm zamanı biraz erkene çekmiş oluyorum o kadar
2.si şuanda geçici bir işte çalışıyorum kendi işim gümrük müşavirliğinde orayada sınavlara girip önümüzdeki ocak ayında gireceğim orada kapalılığım sıkıntı olmayacak
3.sü benim etrafımda gördüğüm durumu iyi olan bütün aileler çocuklarına evlerini alıyor ben vermek zorundalar demiyorum ama inadına böyle yapıyolar bizde erkek çocuğunun evi evlenirken yüzde doksanının olur ben böyle gördüm kimininde erkek tarafının durumu olmaz kız ailesiyle aile binasında oturur bu duruma göre değişir sizde evlenseniz acaba hiç eşinizin ev almasını düşünmezmisiniz, Benim kuzenim mesela iki aileninde durumu yoktu nişanlısı askerdeyken aldılar ev kız çalışıp taksitlerinin çoğunu ödedi çocuğun aileside katkıda bulundu biraz yani bu işler anlaşarak olur herkes birbirinin iyiliğini düşünürse zaten yapılacak olanlar kendiliğinden yapılır.
4.O da onların düşünesi ablaları hafız babaları hacı hoca ben kimseyi zorlayamam saygı duyarım onlarında saygı duymasını beklerdm ama