- 16 Haziran 2011
- 15.064
- 63.823
- 798
- Konu Sahibi askokuskogelin
-
Sosyeteye kabul töreniniz ne zaman yapıldı diye merak etmiştim ama kaçtığınız için cevap veremeyeceksiniz
Ayy ne romantik hiç köy görmediğiniz belli oluyor. Açın biraz gündüz kuşağı kadın programı, Müge anlı izleyin. Kim kime kaçmış, kim kimi vurmuş haberiniz olur. Bunları yazdım diye köylülerin hepsi böyle demiyorum şimdi linçlemeye hazır bekleyenler yazar, köylü şehirli farketmeksizin toplum bozulmuş zaten. Git bak bakalım köylü çalışmaktan, yiyeceğini ekeceğini düşünmekten bu güzelliklerin farkına varabiliyor mu?
Kesinlikle sosyolojik açıdan önemli bunlar bak :)Ya çok teşekkür ederim şu an sayenizde bir aydınlanma yaşıyorum. Ben neden vizyonsuz olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım. Sabah kuşağı izlesem bir vizyonum olacaktı.
Kim kimi kucumsuyor ? Biz mi yoksa siz mi , konuya dahil olduğunuzdan beri yok varoş ,yok köylü kelimeleri pelesenk olmuş .sizlerde ki bu zihniyetsizlik yüzünden, bir gıdım yol alamıyor insanlık.Burjuva diyen sizsiniz. Etrafımda her çeşit evlilik, hayat var. Yasamasak da başkalarının hayatından dersler çıkarabiliyoruz. TV açınca başka bir şey görmek mümkün olmadığından maruz kalıyor olabilir miyim veya girmek zorunda olduğum ortamlarda. Konu sahibi imkanları olup da sürekli kullanmayacağı şeyler getirilmesinden yakınmış, herkesin derdi kendine. Küçümseyen kendi hayatıyla kıyaslayan sizlersiniz. Ben haklı buldum @1111bu da benim görüşüm.
Kesinlikle sosyolojik açıdan önemli bunlar bak :)
Yani duymadım da şahit de olmadım. Tvde gördüğüm kadarıyla biliyorum sadece. Bunları ukalalık olarak da söylemiyorum bu coğrafyanın keşke her köşesine hakim olsaydım fakat böyle yetiştirilmedim ayak uydurmaya çalışıyorum fakat karşı taraftan da aynı saygıyı görmediğimi düşünüyorum
Siz niye bu kadar alındınız anlamıyorum. Umarım siz çok yol alırsınız. İstiyorsunuz ki herkesin derdi koca zulmü, kaynana, görümce olsun. Dertse bu da dert rahat bırakın insanları.Kim kimi kucumsuyor ? Biz mi yoksa siz mi , konuya dahil olduğunuzdan beri yok varoş ,yok köylü kelimeleri pelesenk olmuş .sizlerde ki bu zihniyetsizlik yüzünden, bir gıdım yol alamıyor insanlık.
Konuyu farklı yerlere çektiğinizin farkındasınız . Evet romantik buluyorum , sizin gibi insanları alt üst diye ayirmiyorum ,toplumdan kendini soyut kafada tutan sizlersiniz konu sahibi ve siz burjuva sınıfı olduğunuz açık ,gel görün ki kadınlar kulübünde sizin gibi insanların burada ne işi var ,neden gündüz kuşağı programlariyla bu kadar alakalisiniz,bayağı tezatliklar yaşıyorsunuz . Konu sahibinin bir patik gelmiş diye feryat figan yakınması + ona destek verenlerin olması aşırı komik .
Benim yazdıklarımdan bunları çıkaran aklınız çok yaşar umarım .Siz niye bu kadar alındınız anlamıyorum. Umarım siz çok yol alırsınız. İstiyorsunuz ki herkesin derdi koca zulmü, kaynana, görümce olsun. Dertse bu da dert rahat bırakın insanları.
Ayy ne tatlısın, yazdığın şeyin gerçek olması dışında sorun yokMüge Anlı nın programını
" Adım Adım Anadolu " programı sanıp izliyordur belki
Nerelisin aşırı merak ettim. Yani paşa torunu veya osmanoğlu değilsen üzgünüm sosyeteden ziyade o çok korktuğun varoş kültürüne yakınsın.Ayy ne tatlısın, yazdığın şeyin gerçek olması dışında sorun yok
30 yıllık hayatımda hiç Müge Anlı vs maruz kalmadım. Merak edersem bile isteye açar bakarım. Tv de jep açıktır. Kendinize faydalı yayınlar açamadığınız için bu anlamda kendinize bir şey katamıyorsunuzdur. Bu durumda köylüsünüz biraz sanırımBurjuva diyen sizsiniz. Etrafımda her çeşit evlilik, hayat var. Yasamasak da başkalarının hayatından dersler çıkarabiliyoruz. TV açınca başka bir şey görmek mümkün olmadığından maruz kalıyor olabilir miyim veya girmek zorunda olduğum ortamlarda. Konu sahibi imkanları olup da sürekli kullanmayacağı şeyler getirilmesinden yakınmış, herkesin derdi kendine. Küçümseyen kendi hayatıyla kıyaslayan sizlersiniz. Ben haklı buldum bu da benim görüşüm.
Nerelisin aşırı merak ettim. Yani paşa torunu veya osmanoğlu değilsen üzgünüm sosyeteden ziyade o çok korktuğun varoş kültürüne yakınsın.
ilişkin de varmış, monako prensiyle mi birliktesin şekerim.
ha bu arada büyük ihtimalle sen konu sahibinin gerçek profilisin. incelenmesi için şikayet etti
Olabilir diyorum ya, köyüm var, kökenim var tabiki.30 yıllık hayatımda hiç Müge Anlı vs maruz kalmadım. Merak edersem bile isteye açar bakarım. Tv de jep açıktır. Kendinize faydalı yayınlar açamadığınız için bu anlamda kendinize bir şey katamıyorsunuzdur. Bu durumda köylüsünüz biraz sanırım
Sonradan görme diyoruz böylelerine kısaca.Konu sahibi Türkiye de doğma büyüme , muhtemelen kısa bir süre yurtdışına gitmiş ; dil okulu mu , üniversite mi yazmamış , yurda dönünce dilinde aksan kaldığını iddia eden insanlardan gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?