Aileler arası kültür farklılıkları

ayy yesinlerrrr tv de görmüşmüş sadeceee.ben de patik giymem yelek giymem şal kullanmam ama gelen hediyeleri memnuniyetle kabul ettim aldım.1 2 sini hatıra sakladım kalanları da ihtiyaç sahiplerine verdim.insan kırmak çok kolay ama çözümü bulmak da biraz akıl gerektiriyor .madem aileyi beğenmiyorsun oğluyla ne işin var?

Herkese tek tek cevap veremediğim için bu şekilde yazmak istedim umarım görülebiliyordur. Ben kimseye köylü demedim ben bunu anlatırsam çevrem buna böyle der dedim. Beykozun ara mahallelerinde oturmuyoruz, bir sitesinde oturuyoruz onlarsa başka bir sitesinde oturuyor. Maddi durumlarımız türkiye şartlarına göre çok çok iyi evet bu sebeple çevremiz ve yaşam tarzımız da türkiye şartlarından ayrı olabilir. Ben konunun bana sürekli sürekli o şeylerin getirilmesinden duyduğum rahatsızlık olduğunu anlatmaya çalışmıştım, evimize geldiklerinde içki dolabına attıkları bakışlar ya da. Nişanlımla yaşam tarzımız birebir aynı olduğu için böyle bir ailesi olabileceğini tahmin etmemiştim ve şok yaşadım. Sanıyorum burada herkese çok uçuk hayali bir hayatımız varmış gibi gelmiş ama biz de yaşıyoruz bu ülkede. Konuşacak kimsem olmadığı için buraya yazmıştım hata etmişim daha da fazla tepkiyle karşılaştım ve şu an daha da karamsarım bu konuda. Bir terapistten randevu aldım bunu dışardan bir gözün değerlendirmesi daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Sizlere de sizinle aynı yaşam tarzını benimsemeyen insanlara karşı empati duygunuzu daha fazla geliştirmenizi tavsiye ederim.

Babam büyükelçi değil ama evimize büyükelçiler gelip gider merak ettiğiniz buysa. Heralde bir tane apartman dairesinde yaşayıp böyle bir çevre edinmedim kendime.

Babam büyükelçi değil ama evimize büyükelçiler gelip gider merak ettiğiniz buysa. Heralde bir tane apartman dairesinde yaşayıp böyle bir çevre edinmedim kendime.
Dün gece yine yazdım , aşırı kibir kokuyorsunuz bunu iyi niyete yazmaya çalıştığınız cümlelerinizde bile yansıtıyorsunuz . Çok acı nişanlınızın ailesine şahsen üzüldüm ,keşke sizin onlar hakkında böyle düşündüğünüzü bilseler . Buarada buradaki şahıslar, her biri 3.4.5. şahıslar ,biz size gördüğümüzü söylüyoruz yoksa bize ne sizden ,ne sizin ailenizi ne de eşinizin ailesini tanırız . + İngiliz kraliyet ailesinin bile geleneksel örf adetleri var , bilmiyorum siz hangi dünya insansınız .

Yaşam tarzınız bilmem sanki atlı köşkte yaşadığınızı zannediyorsunuz o beykozdaki site size ucuk gelmiş olabilir bence tek sorun sonradan görme olmanız

Ah tatlım muhakkak bunları yiyen olacaktır fakat ben yemem.Zaten yazi dilinden aklı olan az çok bu işlerden anlayanlar senin profilini ailenin profilini çıkarır.Medeniyet görgü içki dolabiyla veya patik dantel begenmemekle olmaz.Adap bilmekle olur .Kizzz eve gelen monserlerden öğrenemedin mi bunları.

aynen canım ben de birleşik krallık ailesi mensubuyum. ahahahhahahaha ulan hiç güleceğim yoktu. g.tü b.klu tiplere bak bir de millete ahkam kesiyor.

yüzde yüz eminim fake'sin ama inşallah fake değilsindir bu kadar rezil bir insansındır.

arkadaşlar sizce sosyetik güzelimiz buralarda yazar mı, ya da kendine denk koca bulamaz mı gerçekçi olun. fake konu şikayet edin lütfen.

patikleri yolla bana adres vercem özelden yaz bekliyorum.

Sizin de tahammülünüz yok ama sizin gibi olmayan insanlara.Kusura bakmayin ama iki aile arasında tahammülsüz olan ,karşı taraftan kendini ayrıştıran sizsiniz.Bu arada anlattıklarınızın maddi durumla uzaktan yakından alakası yok ,bunu da bilin istedim.Sizin anneniz daha cok Firdevs Yoreoglu tarzında galiba ,Firdevs Yoreoglunda ki etrafa havadan bakmanın altinda yatan psikolojiyi de simdi burda anlatmaya gerek yok.
Size nisanlinizdan ayrılın diyoruz ona da hic yanaşmıyorsunuz.Muhtemelen siz de oğlunu alayım, ailesini arkaya atayım kafasında ki gelinlerdensiniz.Bir kötü haberim daha var kk de sizin kafadan bir sürü gelin var, zenginlikle fakirlikle ilgisi yok ,hepsi de mutsuz

Konu gerçek mi fake mi bilemem ama bu kadar linçlenecek bir durum göremiyorum. Evet imkanı olupta kendine bir şey katamamış doğduğu gibi mezara giden insanlar köylüdür, varoştur bunu kabul edelim artık. Ve birçoğu maddiyata dayanan saçma sapan görgüsüz geleneklere de bir son verelim artık. Kimse sizin patiğinize kalmadı. Ve herkes bir anne babaya sahip olarak dünyaya geliyor.

Bunu siz bu şekilde mi anlıyorsunuz , insanların patiğine, salına kimse zaten kalmamış ama bu bir adet bu kadar basit ne kadar büyütüyorsunuz ,bende kullanmıyorum ama bana da geldi teşekkür ettim duruyor o kadar . Ama yok varoş yok köylü yok bilmem ne , sizde standart Türkiye'nin bir ilinde ve ailesinden gelmesiniz değil mi ? Buarada o zaman düğünde gelen altın ve para yardımını da umarım almazsınız veya almamissinizdır ,sonuçta o da bir adet

yani ben de şu anne baba muhabbetinin neden bu kadar büyüdüğünü anlamıyorum, annesine anne, babasına baba diyemeyeceğin adamla neden evlenirsin? bunlar sevgiden gelen şeylerdir. ben seviyorsam onu doğuran, büyüten, eğiten aileye teşekkür etmeliyim güzel bir evlat yetiştirdikleri için. sonuçta karşımdaki insan olmasına bu ailenin katkısı çok büyük. ha şerefsiz bir ailenin kaliteli evladı da olabilir o başka bir konu ama ailede bariz problem yoksa onun da ailesine en azından anne baba demek bu kadar zor olmamalı. sevdiğim insanı dünyaya getirmiş insanlar karşımdakiler. bana bi kötülükleri yoksa ben de en temiz hislerimle yaklaşırım. artniyet görürsem de mesafe koyarım mesela beni istemezlerse. ama beni isteyen bir aile ve evleneceğim (hani seviyorum ki evleniyorum sonuçta) insanı bugüne getirmiş anne babaya anne baba demenin nesi kötü? ben çok görüyorum vay efenim anasına anne demek içimden gelmiyor ama eşimi çok seviyorum diyorlar. de yani incilerin mi dökülür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…