- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
-
- Konu Sahibi askokuskogelin
Bizim köyde kaçan kız sayısı bir elin parmaklarını geçmez mesela... Bana köylü dedi, köylüyüm de yalan yok, ama böyle aşağılaması çok saçma yani.Arkadaşın konularını biraz inceledim, hemen kızmayın bilimsel araştırma gibi düşünün.
Kaçarak evlenmiş, hayattaki tek başarısı günlere katılıp altın biriktirmek, haftada 4 gün dışarıdan yemek yemek ve bunu hayatını yaşamak, kendine değer vermek sanmak. Kendi yaşantısına hiç bakmadan, aynaya bir saniye bile bakmayıp yahu ben kimim ki milleti ezikleme haddini kendimde buluyorum dememek. Kaçarak evlenen biri, Türkçeyi düzgün kullanmayan biri, köyde yaşayana/yer sofrasında yemek yiyene köylüüü insan ol yaneeee diyor, vurun beni dağlara taşlara, vurun beni zincirlere. Masada yemek yemek elitlik ama kaçarak evlenmek köylülük değil, hııı ok bacımsu. Köylüler bile kaçarak evlenmiyor artık. Düğünlerle evlenip balkonlarında yer sofrası kuruyorlar.
Annem hep giyer, çok rahat gerçekten. Geçen Diyarbakır sıcağında ona şalvar diktirmek için gezdik durduk shshsjjsŞalvar candır ya. O rahatlığa alışınca dar pantolona Ebu Cehil gözüyle bakıyorum vallaha.
Akıllı insanın hali bir başka.Annem hep giyer, çok rahat gerçekten. Geçen Diyarbakır sıcağında ona şalvar diktirmek için gezdik durduk shshsjjs
Ay eşim de ileride köye taşınmak istiyor o zaman alırım ben de, evin içinde napacam şalvarı, yoksa çok severim ajsmsmsAkıllı insanın hali bir başka.Çocukluktan beri bir şalvarcım var oradan alırım.
Gelirim ziyarete bak.Ay eşim de ileride köye taşınmak istiyor o zaman alırım ben de, evin içinde napacam şalvarı, yoksa çok severim ajsmsms
Ay beklerimmmmGelirim ziyarete bak.Şalvarımı giyip hem de.
Benim köyüm yok maalesef ama bu aşırı mantıklı yaaBu da bizlere gelsin madem , sizin en köylü özelliğiniz nedir?
Benim bir arkadadim ne zaman karpuz yesek çöpünü görüp "keşke inegimiz olsa" der :)))
100 kere gelse ne olur.Size de 6 kere geldi mi bu şeyler posta posta gerçekten bilmediğimden soruyorum bu bir adet midir
Koyluyum her hafta sonu köye giderim.yan komşumuz mimar evini kendi çizip yaptı.adam yutr dışında eşiyle unlu mimar.Benim köyüm yok maalesef ama bu aşırı mantıklı yaaBen de keşke eşeklere ulaştırabilsek diye düşünürüm. Hayvanların yemeği boşa gidiyor
Bi bakayim msjlarina dedimoffff ne güzell ailen var baban onları daha ne kadar idare ediceksin demek ne kadar arkanda oldugunun göstergesi bizimkilerde idaret et bayramda önce onlara git bilmemne aptal saptal cümleler kuruyor hosss inadın gitmiyorum es tarafına
aile cok önemli yarın cocugun olucak bi senin modern ailene bak bide kocanın gercekten denklik cok iyi yada yapabiliyorsan ben gibi koca tarafına buyukkkkkkkkkkkkk bir duvar örücen görsümicen
Benim de müstakbel kv “kızımı bir göreyim dedim, kızım nerede, kızım nasıl” vs diyor hep. Benim daha hiç ona seslenme durumum olmadı, sizli konuşuyorumYa annem bana demişti ki kızım anne demesi zor o yüzden baştan dedin dedin sonra çıkmıyor tek seferde söyleyiver kurtul