• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileden uzak olmak

sevdakusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
194
79
98
32
Kızlar merhaba. Yeni evliyim 1.5 ay oldu. Bulunduğum şehirden 2buçuk saat kadar uzakta başka Bi şehire geldim. Eşimi seviyorum Sağolsun dünya iyisi bir insandır ve beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Güzel bir mesleği var, iş yerindeki konumu da güzel. Tek sorun ben bu şehirde kendimi yalnız hissediyorum. Eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle tanıştık, birkaç arkadaş daha var ama olmuyo. Yani muhabbet sohbet evet ama bişeyler eksik sanki. Böyle kapıyı çekip anneme gittiğimi hayal ediyorum hep. Ama uzaklık.. ailesine yakın olanların çok şanslı olduğunu düşünüyorum hep. Ağlıyorum. Beni ağlarken gördükçe eşim de üzülüyor. Onu üzmek de istemiyorum ama elimde değil.. Aslında ailemin yanına çok sık gidiyorum. Her hafta gidiyoruz. Kızlar napıcam bilmiyorum Bi akıl verin. Uzağa gelin gidenler burda mı Bi muhabbet edelim ferahlayalım :KK1: Uzun olduğuysa kusuruma bakmayın herkese sevgiler

her hafta ailenizin yanına gidiyosunuz ve hala memnun değilsiniz ? çok ilginç gerçekten, ailemle aramızda 12 saat mesafe var 1 yıllık evliyim 3 kere falan gittik herhalde 1 yılda. ki bende ailesine çok düşkün biriyim. ama artık evlendiğimin de farkındayım. eşime karşı sorumluluklarım var ve yeni bir aile kurdum. bence sizde bunun bilincine varın, eşinizi de daha fazla üzmeyin.

Evlendiğimin farkındayım, eşimle de çok mutluyum. Ama söz konusu aile olunca içinde doldurulamayan boşluk hissi oluşuyor. Şimdilik her hafta evet. Ama bu hep böyle gitmez ki. 2buçuk saat az yol değil. Zamanı gelicek 20gün ya da 1ay gidemediğim de olacak. Demek istediğim siz bu süreci nasıl atlattınız herkes mi yaşıyor bunu merak ediyorum. Size de teşekkür ederim ayrıca gofgof gofgof

Yazdiklarinizi okuyunca ilk evlendigim gunler aklima geldi :halay:annemin eviyle aramizda yuruyerek 10dakikalik bir mesafe var arabayla 2 dakikada evdeyim :KK66: iş cikisi annemlere giderdik esimle hep eve donerken aglardim :KK61: cok zor gelirdi o evden cikip kendi evime gelmek. Simdi alistim ayy diyorum evime gideyim de soyle bi ayaklarimi uzatayim esofmanimi giyeyim :KK48: sizin aileniz uzakta ondan zor geciyodur simdi ama zaman gectikte insan alisiyo valla

Evlendiğimin farkındayım, eşimle de çok mutluyum. Ama söz konusu aile olunca içinde doldurulamayan boşluk hissi oluşuyor. Şimdilik her hafta evet. Ama bu hep böyle gitmez ki. 2buçuk saat az yol değil. Zamanı gelicek 20gün ya da 1ay gidemediğim de olacak. Demek istediğim siz bu süreci nasıl atlattınız herkes mi yaşıyor bunu merak ediyorum. Size de teşekkür ederim ayrıca gofgof gofgof
Mutlaka herkes yasiyodur. Gitme surenizi uzatarak atlatabilirsiniz mesela. 3 haftada bir gidin sonra 4 haftaya çıkarın, arada aileniz size gelsin, bu sekilde devam ederseniz aileniz de her hafta beklenti icine girebilir ileride onlar da zorlanir.

Bizimde aynı 2 saat var ve ailem gelemiyo bana sadece ben gidiyorum ayda bi defa bazen 2-3 ayda bile oluyor çünkü eşim her ne kadar anlayslı olsada sürekli gidicem diyemiyorum ona da yazık ben gdnce yalnız kalmasını istemiyorum üzülüyoda ben gidince tek gidiyorum bazı sorunlardan dolayı buda beni üzüyo ama her zaman eşim bebeğim bi yana ailem bi yana çünkü artık bizde bi aileyiz böle düşğn bence sence acaba kaç yasndasn çok mu kücüksnki o geldi aklıma :D ben 23 oldum böle düşünüyorum

Kızlar ancak girebildim foruma. 24 yaşındayım bu arada. Eşim Sağolsun hiç kısıtlamaz. Gönül ister ki şöyle 10dk lık mesafe olsun sizinki gibi Can'ım isteyince gideyim. Ama ne yapalım buna da şükür :KK16:

Benim başımdan bir tane nişan geçti.5 yıllık ilişkimiz vardı memurdu kurum sınavlarına hazırlanıyordu.Ben başka şehirde yaşamak istemediğimden yazamıyordu çocuk.Başka şehri bırakın başka mahallede bile yaşamak istemiyordum, lojmanda oturmak istemiyordum vs. Büyük konuşmuşum nişanlımla ayrıldık başka sebeplerden. Şimdi görücü usulü biriyle tanıştım.Başka şehirde yaşıyor iş için.Lojmanda oturuyor.Konumu da iyi ben de çalışıyorum.Ama evlenip başka şehre gitmek istemiyorum.Evim olsun çocuklarım olsun çok istiyorum yaşım 32. Ama başka şehre gidip de yaşamak istemiyorum 10 yıldan önce gelemicez çünkü. Annem de göğüs kanseri onu bırakıp gitmek istemiyorum.Ama anneme torun vermek de çok istiyorum.Çok kararsız kaldım.Keşke şimdiki aklım eskiden olsaydı da nişanlımla ayrılmasaydım ne güzel aileme yakın olacaktım :KK43::kızgın:

Bende uzaktayım o kadar eşimi üzdüm soğuttum ki çok ağladım ailemi özledim diye eşim benden bıktı. Ama ailem benim üzüldüğüm kadar üzülmedi ailemi sürekli ben arıyorum aramasam umrumda olmam Kimsenin valla kendime acıyorum dünyada yapayalnızım

4 yıldır evliyim babam gelmedi annem bi kez geldi iki ablam bi kez geldi evimi aşşağılayıp herşeyim le dalga geçtiler eşim şiveli kısacası ölsem bana gram acımazlar bazen kendime söz veriyorum arama sorma diyorum ama dünya fani ölüm var

Bende uzaktayım o kadar eşimi üzdüm soğuttum ki çok ağladım ailemi özledim diye eşim benden bıktı. Ama ailem benim üzüldüğüm kadar üzülmedi ailemi sürekli ben arıyorum aramasam umrumda olmam Kimsenin valla kendime acıyorum dünyada yapayalnızım

Üzüldüm ya neden aileniz düşkün değil mi size?

Ben de ağlar ağlar burnundan getiririm eşimin.Senin yüzünden geldim bilmediğim memlekete derim.Kariyerimden ödün verdim de sayar da dururum.İş nereye varır Allah bilir ;(

Kızlar valla çok dertliyim kimsesiz olmak yapayalnız olmak çok zor eşimin ailesi de beni sevmez. Valla kimse ye kötülük edicek yakınlığım bile olmadı sanırım çok çirkinim annem sürekli çirkin olduğumu söyler ablam eşim bana nasıl bakmış hayret ediyor

4 yıldır evliyim babam gelmedi annem bi kez geldi iki ablam bi kez geldi evimi aşşağılayıp herşeyim le dalga geçtiler eşim şiveli kısacası ölsem bana gram acımazlar bazen kendime söz veriyorum arama sorma diyorum ama dünya fani ölüm var

Evliliğinizi mi onaylamadılar acaba

Çok üzülüyorum yazıya bile dökemiyoruk kocaman kırgınlık var aileme karşı. Unutmıcsm beni koca dünyada yalnız bırakan ailemi dualarımda çıkardım onları

Kızlar valla çok dertliyim kimsesiz olmak yapayalnız olmak çok zor eşimin ailesi de beni sevmez. Valla kimse ye kötülük edicek yakınlığım bile olmadı sanırım çok çirkinim annem sürekli çirkin olduğumu söyler ablam eşim bana nasıl bakmış hayret ediyor

Herkes de çok güzel değil neden çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz? Benim de yüzüm güzel ama balık etliyim.Kortizonlu ilaç kullanmıştım vücudum da iz yaptı hep kafama takıyorum aslında önemsenecek çok bişey yok ama.

Eşimin ailesi biraz tuhaf ama eşim çok iyi biri alakası yok ailesi ile iki ablam maddi durumu iyi kişilerle evlendiler paran yoksa hiçsin bizim ailede eşime de aynı şekilde davranıyolar derdimi anlatamıyorum

Eşimin ailesi biraz tuhaf ama eşim çok iyi biri alakası yok ailesi ile iki ablam maddi durumu iyi kişilerle evlendiler paran yoksa hiçsin bizim ailede eşime de aynı şekilde davranıyolar derdimi anlatamıyorum

Anladım biraz gibi.Eşinle nasıl tanıştın?

Back
X