Ailece gerçekten bir derdimiz var ! Objektif Yorum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bağırmanıza gerek yok, küçük harfle yazdığınızda da anlayabiliyoruz. Şu forumda bir sürü yanlış yazılan kelime gördüm ama ısrarla defalarca yazdığınız ‘yiyen’ en zirvesiydi galiba. İki tarafta çocuk daha, büyümemiş. Kız hep böyleymiş yeğeniniz memnun değilse ayrılır, görüşmez biter gider. Sizi ilgilendiren bir durum yok ortada. 3 buçuk senedir bu kızın karakterine bilerek devam eden yeğeniniz baş suçlu ayrıca iki kişinin yaşadığı ilişkinin bütün detaylarını siz neden biliyorsunuz? Gerçekten çok çirkin buluyorum insanların bu kadar gevşek ağızlı olmasını. Kız edepsiz evet ama insanların sizi arıyor olması size karışma hakkı vermez. Arayanları beni ilgilendirmiyor diyerek kapatacaksınız telefonu basit bu kadar. Bu ne böyle ailecek ilişki mi yaşanır? İnsanları biraz rahat bırakın

Bırakın da "yiyen" iniz ilişkisini kendi başına yaşayıp ayrılacaksa da kendi iradesiyle ayrılsın.Sülalecek çullanmışsınız gençlerin üstüne,kavga da ederler ayrılırlar da hangimiz o yaşlarda kıskançlık krizlerine girip flörtlerimizle kavga etmedik ? Bir salın gençleri ya

Kız da "yiyen"inizden ayrılsa çok iyi olur.Hasbelkader evlenseler o evliliğin ortasında eşinin halasına varana kadar herkes olacak zira.

oncelikle bakis acinizi degistirin,
yegeninizin iliskisi nasil ailecek ortak derdiniz olabilir ki,
hadi ana babasi dert etse bir nebze,
hani cocuk evlenir coluk cocuga karisir, onlara da bakmaz ailesine gonderir, heh o zaman belki ailecek basimiza is actilar dersiniz de.

Birbirlerini size gore bana gore fazlaca sahiplenmis bu kisilerin iliskisi sizin derdiniz olamaz.

elebtte kizi sevmek gorusmek zorunda degilsiniz,
bir de terbiyesizlik yaptigini dusunuyorsaniz, gorusmeyin olsun bitsin,
yegeninizle de gorusmeyin en caniniz cok sikiliyorsa.

Yani insanlar bazen yeri geliyor anasini babasini siliyor,
yegenin sevgilisi ile gorusmemissin nedir yani.

Bakin hakli iken haksiz olmak boyle oluyor iste,
tamam kizin bir suru elestirilecek ozelligi olabilir de,
her sevmedigimiz huyu olan insani da alip ailemizin derdi olarak kafaya takacaksak ohoooo...

Valla kim ne derse desin,evlendikten sonra eşler arasında girilip karisilmaz fakat sevgiliyken yine aralarına girmeden kendi tarafınızda olana akıl vermek gerekir,yani büyükler her şeye karismasin karışmasın deniliyor ama toplumda nerelere gidiyor,bir anne, hala yeğeninin çocuğunun kötülüğünü istemez,bu kizlada olmaz yol yakinken ayrilsinlar,yegeninizde onu tam unuttuktan sonra yeni birileriyle tanissin,kimsenin kızını da yara bandı olarak kullanmasın.

İşiniz gücünüz mü yok Allah aşkına, size ne milletin ilişkisinden. bide her bir ayrıntı yazılmış yiyen yiyen dye dye beynmi yediniz tam da okuyamadım ztn. Bırakın insanları yürüyüş yapın doğada..

karısmayın
boyle takıntılı bır kızla ısrarla bırlıkte olmak ısteyen tum bunları ısterken ara donem ayrılmalarında yemeyıp ıcmeyıp baska kızlara da yazan yegenınızı de saglıklı gormedım ben once bır buyusun
ergen bellıkı daha
ılıskılerıne tum sulalenın bu kadar karısması da degısık sızler dahıl olursanız o kız tabıkı sızlerı de arar mesaj atar ne yapacaktı ya

herkes kendı ısıne baksın

Ay hiç işim yok, yeğenimin aşk hayatını takip edip müdahil olacağım.
Yetmezmiş gibi bir de buraya ayrıntılı yazıp yorum isteyeceğim.
Allah başka dert vermesin.
Bu arada konuyu da tam okumadım.

Hem yegeninizin hemde sizin aklınız başınızda değil yegenin neden böyle problemli bir kızla beraber bu 1 2. Side siz niye mudahilsiniz zaten ortada çok büyük bir sorunda yok bulasmazsaniz muhattap ta olmak zorunda kalmazsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…