Ailece gerçekten bir derdimiz var ! Objektif Yorum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4DD03982-92F1-4B64-B558-D66A811993F6.jpeg

kizda bir tuhaflik var yada melankolik bir ergen ama sizde pek normal gelmediniz size ne yahu yeğeninizin sevgilisinden bir ilişkiyi nasil bu kadar ince detayina kadar biliyorsunuz
kiza sürekli b.k atacağınıza birde acaba bizimde bir hatamiz varmi diye dusunun

senin durum gittikce daha vahim bir hal aliyor konu sahibi..
kafayi yemissin kardesinin/ yegenin sevgilisiyle.
kacinci konun bu :KK70:

onun bunun hayatini sentezlemek burnunu sokmakla daha cok kafayi yersin benden söylemesi.

yegenini ve aileni alin direk deliler hastanesine gidin topyekün. yakindir gitmeniz zaten.
kiza bile kafayi yedirtmis bu yegen. sizede yedirtmis. gerci zaten normal oldugunuzu düsünmüyorum.. normal akli selim yasi gecmis bir insan bukadar sacmaligi dinlemez inanmaz.

Allah koruyor ki o kizi, evlilik yoluna girmiyor yegeninle cok sükür..ki sanmiyorum bir kiz böyle olsun. yegenin normal degil.. hayal dünyasinda yasiyor sanirim uydurdukca uyduruyor bence yoksa kim ister yegenin gibi birini zaten :KK70: gay felan bile olabilir yani.. normal bir erkek bunlari yapmaz.

sizinkisi bakin sevgilim var ama o suclu diyor.
kendiside istemiyor herhalde.. yoksa isteyen erkek ailesine sevdigini kötülemez bukadar sey anlatmaz

Son düzenleme:
Kız az bile yapmış demeye geldim.Hadi size yazdı siz diyemediniz mi konuyla benim alakam yok diyemediniz çünkü yeğeninize kız buldunuz...Ne gereksiz işler... İşiniz gücünüz yok mu nasıl uğraşıyorsunuz bunlarla dert mi lazım tuhaf...

Ablanız mı? Siz halası değil misiniz? Yeğeninizin annesi sizin ablanız olmaz ki, yengeniz olur.
Konu sahibi daha önceki konularda ablaydı. Akrabalık bağlarını tam oturtamamış herhalde ki açık verdi yakaladığınız gibi.

Valla önceki konularını bulamam ama illa ki bulan olur. Daha önce aynı konuyu kardeşi ve kardeşinin sevgilisi için açmıştı. Şimdi "yiyen" olmuş. Yidik mi? Yimedik, yiyeni düşünsün :KK70:

Hatırladım ben sizi. Kardeşinize ve onun kızkardeşine takmış durumdasınız. Kah hala oldunuz, kah işyerinden arkadaş, kah komşu.
Allahımmm .. çok hastalıklı bir durum.. Ara ara gelip, farklı sıfatlarla aynı konu açılıyor.Tedavi olunuz.

Siz çok kötüsünüz ya. Yazıklar olsun size. O kız sizi kötülemiş ya. Az bile yapmış az!
Midemi bulandırdınız siz. Sevenleri ayırdınız. Vebali boynunuza!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X