Günaydın kızlar. Ailece bizi derinden etkileyen bir durumu sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyoruz. Baştan soylemek istiyorum. Siz aileler ne karisiyorsunuz kiz ile oglani kendi haline birakin tarzi yorumlar atacaklar lutfen kendilerini de bizim yerimize koysunlar.
YORUMLARİNİZ BELKİ YİYENİM İCİN FAYDALİ OLACAK VE BİR FAYDA SAGLAMİS OLACAKSİNİZ..
Yiyenim bir kizla gorusuyor. 3.5 yillik iliskileri var.
Bu kizla güven sorunu olarak basladilar. Yani kız asiri gecmis takintiliydi her seyi sorguluyor cocugu surekli gecmisi ile yazdırgiyor cok kizla tanismissin, sen böylesine sen söylesin, su kizla konustun amacin ne gibi... Hep baskilar yapmis. Yiyenim kizi sevdigi icin aslinda kiz da onu sevdiği icin duzeltmeye calisti hep. Sevdi tamam kabul ediyoruz saygi duyuyoruz. Bizde hic mudahale etmedik zaten onlarin arasindaydi.
3.5 yil içerisinde rahat bi 10 kere ayrildilar. Yiyenimin sucu ayriyken baska kizlarla da tanıştı. Biz baska biri olsun bulun artik dayanamıyorum, is yerinde baski, telefonda kiz numarasi oldumu hemen namussuzluk yapmışım gibi davraniyor psikolojimi bozuyor hala dedi.
Bizde net diye düşündük karari ve ailece begendigimiz bir kizla tanıştırdık bir sure konustular olmadi ayridilar.
BİZ NEREDEN BİLELİM AKLİ HALA ONCEKİ KİZ ARKADASİNDA !...
Bizimkiler barisiyor. Yiyenim tamam bak olan oldu ve seninde cok hatalarin oldu ayriliklarda. Gel sıfırdan baslayalim. Yeri geldi bana hakaret ettin ana anvrat yeri geldi kiskanclik baski yaptın. Ben seni seviyorum olmuyor ve evlenelim bu yaz demis.
Kiz da tamam diyor. Bir sure iyiler, bizim oglani bir bayan arkadasi ariyor. Kizi da tanıyoruz. Sadece uzun zamandir kopmuslardi baglari. Bir is için ariyor 3 dakika konusup kapatiyorlar. Çocuk kizin numarasini bile kaydetmemis, Kiz arkadasi da telefinda yabancı numara gorunce BAGİRMA CAGİRMA, KİZİ YİYENİMİN TELEFONUNDANARIYOR BEN SEVGİLİSİYİM NEDEN ARİYROSUNUZ 3.5 YİLDİR GORUSUYORUM SİZ YOKTUNUZ FALAN DEYİP KİZA COCUGUN NUMARASİNİ SİLDİRTİYOR. Arabanin icinde vitese vuruyor, ayagiyla torpidoya tekme atmaya calismis falan. BİZ BUNLARİ DUYDUK ŞOK OLDUK !
EN SON BİZİM OGLAN KİZİN ANNESİYLE tanışmak istiyor. ANNENLE BENİ TANİSTİR BAK sen bizimkiler İLE TANİSTİN DİYE. BİZ DE DEDİK TANIŞ EVET PROBLEMLERİ COZEMİYORSUNUZ. ANNESİYLE KONUS BELKİ KİZİYLA KONUSUYOR DAHA MANTIKLI HAREKET EDER KİZİ DİYE TANİSMASİNİ SOYLEDİK.
TANİSTİRMAMİS, ÜSTÜNE BİZİ KOTULEMİS. BENİM ANNEM SENİN ANNEN HALAN GİBİ DEGİL. TANİSTİRİRİM AMA gider anlatirim baska kizla ayriyken seni tanistirdiklarini.
BU TARTİSMA ESNASİNDA TABİ BENİM SONRADAN HABERİM oldu bu olaylardan. BANA MESAJ ATMİS KİZ : İliskimize karışma, ona gidip kiz buluyorsunuz benim adimi agziniza bile almayn gidin kendi ailenize bakin. Gibi seyler yazmis bana sms den. Gördüm sok oldum
Zaten kizin kendi aralarinda bir problem oldumu ve 3. Bir kizi konusu varsa millete mesaj atiyormus. Bu huyu yuzunden AİLECE COK ZOR DURUMDA KALDİK !
BENİM SUCUM KİZLA 3 SENE ÖNCE TELEFONDA: BAK KİZİM GUVENMİYORSAN AYRİLİN BİR BİRİNİZİ UZMEYİN DEMEK VE YİYENİM ARTİK BİTTİ HALA BANA KİZ BUL DEDİGİNDE BİR KİZİ ÖNERMEK OLDU.
TAMAMEN AYRİLDİLAR. KİZ ANNESİ İLE TANİSTİRMADİ. HALBUKİ BİZ HER SEY DUZELSİN MADEM seviyorlar dedik. Bizde hicbir sey aralarinda olmamis gibi guzel davranalim dedik ama anladik ki BİZ AFFETTİKCE KİZ BİSİ BASİT GORUYORMUS. !
LUTFEN KENDİNİZİ BİZİM YERİMİZE KOYUNUZ. VE YORUMLARİNİZİ YİYENİME OKUTACAGİM. ONA ABLALARİ OLARAK HEM YİYENİMİN HEM DE KİZİN HATALARİNİ OBJEKTİF SOYLEYİNİZ FİKİR VERİNİZ !