• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile yemeği iftara bakarmısınız

birboslukta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2024
96
-11
1
28
Hanımlar selam, yarın akşam iftara kv ile birlikte kendi annem babam abim yengem gelecek toplam yedi kişiyiz yani, yemek menüm hazır ancak sonrası için yani çay yanına tatlı yapmayı düşünüyordum ancak abimle babam mesaj atmış tatlıyı yapma biz getireceğiz diye, yemek zaten çok doyurucu oluyor tatlı da getireceklermiş ben başka bir şey sizce yapmalı mıyım? Yoksa sadece çay yanına getirdikleri tatlıyı koysam yabancı da yok sizce ayıp olurmu normalde her geldiklerinde üç dört çeşit tatlı tuzlu yapıyorum ama iftar sonrası ağırlık çöküyor herkese tatlıda getirecekler sizce yanına bişey yapmasam ayıp olurmu yoksa yeterli mi getirecekleri tatlı😇

Misafirleriniz getirecekmiş açık açıkda söylemişler yapmanıza gerek yok.

Teşekkür ederim bende öyle düşündüm yabancı değiller zaten iftar sonrası mideler çok dolu oluyor çay yanı ikramlık düşünmemiş olucam açıkçası iyi oldu, meyve koyarım diye düşündüm

Bence yeterli, kuruyemiş veya meyve ek olarak çıkartılabilir ama Ramazan ayında o kadar yenmiyor.
İnsanlar yemek sonrası zaten tıkanıyorlar, bence fazla abartmaya gerek yok, zaten yakın aileniz.
Siz daha iyi bilirsiniz onların yeme alışkanlıklarını.

Hanımlar selam, yarın akşam iftara kv ile birlikte kendi annem babam abim yengem gelecek toplam yedi kişiyiz yani, yemek menüm hazır ancak sonrası için yani çay yanına tatlı yapmayı düşünüyordum ancak abimle babam mesaj atmış tatlıyı yapma biz getireceğiz diye, yemek zaten çok doyurucu oluyor tatlı da getireceklermiş ben başka bir şey sizce yapmalı mıyım? Yoksa sadece çay yanına getirdikleri tatlıyı koysam yabancı da yok sizce ayıp olurmu normalde her geldiklerinde üç dört çeşit tatlı tuzlu yapıyorum ama iftar sonrası ağırlık çöküyor herkese tatlıda getirecekler sizce yanına bişey yapmasam ayıp olurmu yoksa yeterli mi getirecekleri tatlı😇
Ben yapmazdim

Bence yapmanıza gerek yok. 2 önerim olabilir. 1. Si tatlı zaten gelecek yemeklerin yanına reyhan şerbeti yapabilirsiniz hem serinletir hem mideyi rahatlatır.2. Si dondurma alabilirsiniz. Şerbetli tatlı gelirse yanına koyarsınız.Allah kabul etsin hayırlı ramazanlar

Back
X