Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkası gelmeyecek böyle askıda kalacaksa ailenin tanışmasının manası yok başa bela. Çünkü kız tarafı bekleyecek bir ciddi adım. Hele de yaşınız işiniz tamamsa sıra ile organize gitmesi gerekiyor.Kizlar bir sey sormak istiyorum. Erkek arkadasimla ailelerimiz tanisti yani anneler. Daha sonra kendisi babamla tanisti bundan sonraki surec nasil ilerliyor. Erkek arkadasim bir sey soylemiyor konuyu acmiyor ben ne diyebilirim nasil sorabilirim ne yapmaliyim
Ben tum ailesiyle tanistim aslinda onun konusmamasi bu surecle ilgili aslinda art niyetteh degil fakat ailem is ciddi oldugu icin beklemeye girdi. Ben nasil sorabilirim onu bilemiyorumArkası gelmeyecek böyle askıda kalacaksa ailenin tanışmasının manası yok başa bela. Çünkü kız tarafı bekleyecek bir ciddi adım. Hele de yaşınız işiniz tamamsa sıra ile organize gitmesi gerekiyor.
Sonuçta ileri dönük düşünüyorsan müstakbel kocan olarak gördüğün adamla açık açık her şeyi konuşabilmelisin. Satranç oynar gibi hamle peşinde koşarak bu iş yürümez. Sor ben ne zaman tanışıyorum babanla diye
Ailen, benim ailemle tanışmaya ne zaman geliyor diye sor.Ben tum ailesiyle tanistim aslinda onun konusmamasi bu surecle ilgili aslinda art niyetteh degil fakat ailem is ciddi oldugu icin beklemeye girdi. Ben nasil sorabilirim onu bilemiyorum
Kısa vadede (1-2 sene) evlilik düşünmüyorsanız bu toplara girmeyin. Yoksa aileniz beklentiye girecek ve bu sefer üzerinizde baskı oluşacak. Ve freya_ nın da dediği gibi bu adamla evlenecekseniz hamle yaparak ilerlemeye çalışmak sizi yorar her şeyi açık açık konuşunKizlar bir sey sormak istiyorum. Erkek arkadasimla ailelerimiz tanisti yani anneler. Daha sonra kendisi babamla tanisti bundan sonraki surec nasil ilerliyor. Erkek arkadasim bir sey soylemiyor konuyu acmiyor ben ne diyebilirim nasil sorabilirim ne yapmaliyim
e bilmiyor muydunuz anneler tanisinca islerin ciddiye binecegini, ailenizin beklentiye girecegini.Ben tum ailesiyle tanistim aslinda onun konusmamasi bu surecle ilgili aslinda art niyetteh degil fakat ailem is ciddi oldugu icin beklemeye girdi. Ben nasil sorabilirim onu bilemiyorum
AfxyvvtTffctyv
Tffctyv
Bi de bu moda oldu, mesaj silmeAfxyvvt