aile problemi

Umarım kazanırsın şehir dışında bir okulu. ailelerin çocuklarını malları gibi görmelerine, şiddet uygulamalarına katlanamıyorum. hele bir de "senin iyiliğin için" tavırları yok mu. umarım kazanırsın tek dileğim bu senin için.

Mutlu aileler de iyi bireylerden oluştuğu için böyle, yani aile oldukları için değil de sorumluluklarını bilen bireyler bir araya geldiği için mutlu aile kavramı ortaya çıkıyor.
Dediğim gibi "güvenli liman" diye bize öğretilen yerde bu olaylar yaşanınca sarsılıyoruz. Klasik tanımların dışında aile kavramını düşünmen acını azaltacak.
Sen sadece şu an hedefine odaklan, kendine acıyıp depresif bir tutum sergilememeye çalış zor da olsa.
İlerde güçlü ve bağımsız bir kadın olacağına eminim. :)

Umarım olurum , aile benim için önemliydi ama güç vermedikten sonra mana azalıyor ben ileride kendi ailemle beraber güçlü olmak yeniden varolmak istiyorum umarım yaparım

Dovmek çözüm değil onlar dövdüklerinde değişen bişey olmuyor tek fark eden isteklerimin doğrultusuna tam olarak karar verebilmem oluyor onun dışında onlar bana haksız yere davranışta bulunduklarında susmayacağım için yine aynıları olacak sene boyunca ama en fazla bi sene sonra herşeyi atlatacağım inşallah

Umarım olurum , aile benim için önemliydi ama güç vermedikten sonra mana azalıyor ben ileride kendi ailemle beraber güçlü olmak yeniden varolmak istiyorum umarım yaparım

Yapacağına inan ve çalış, haberlerini burdan paylaşacaksın hatta aynı zorluğu yaşayanlara güzel bir örnek olacağına eminim. Kadın olarak hayatımız daha zor, çabalamamız gerek.

Yapacağına inan ve çalış, haberlerini burdan paylaşacaksın hatta aynı zorluğu yaşayanlara güzel bir örnek olacağına eminim. Kadın olarak hayatımız daha zor, çabalamamız gerek.
evet paylaşmayı planlıyorum bi tek burası var zaten burda da paylaşmazsam rahat edemem.Eminim bu şekilde pek çok insan vardır hangi insan aile problemi çekmez ki

Allah yolunuzu açık etsin inşallah, hayırlısıyla istediğiniz yeri kazanırsınız dilerim...

evet paylaşmayı planlıyorum bi tek burası var zaten burda da paylaşmazsam rahat edemem.Eminim bu şekilde pek çok insan vardır hangi insan aile problemi çekmez ki

Anlaştık o zaman yarından itibaren kararlı bir şekilde ders çalışmana devam edeceksin. :)

Canim allah yardimcin olsun. Bir yil boyunca disini sik. Cok guzel bir yeri kazan sonrasi allah kerim zaten.

böyle huzursuz ailelerin içinden çıkan başarılı, kariyer sahibi birçok insan tanıyorum
sen de bunlardan biri olacaksın biliyorum
tüm baskıya ve saldırıya rağmen dik durmanı da hayranlıkla karşıladım
yakınlarından seni anlayan biri varsa, teyze, amca falan..paylaşmalısın
mümkünse hatta bir süre bunlardan birinin yanında kalıp toparlanmalısın
yolun açık olsun kardeşim

edebiyat okuyacağım inşalla h ilk sene ağır olur muhtemelen ama ilerleyen yıllarda Allah kerim

bu nasıl anne baba..
okul kazan git canım sen Kıyamam ya bu yaştaki kıza yaptıkları muameleye bak. Bir de öğretmen olacak baban.
Yalnız edebiyat eğer tutkuyla istediğin bir bölüm değilse iş sahası daha geniş olan bir bölüm de düşünebilirsin. . Başarılar şimdiden

Sanki hayatimi anlatmissin.tek fark benimkilerde dayak yoktu canim.
Ne zaman universiteye gittim o zaman rahata erdim.daha 1. siniftayken, "gondermeyecegiz seni okula geri dediler "gucunuz yetiyorsa buyrun, hodri meydan"dedim.
Asla geri adim atmadim, hayatima mudahale ettirmedim.okulu bitirince eve donmedim ki yapilan baskiyi bir gorseydin allah allah.
Ben kendimden emin olunca,ayagim yere saglam basinca bu sefer evlat oldugum akillarina geldi.benden kiymetlisi yok su an.ha benim icin anlami var mi? Hayatimin yarisi psikologlar-psikiyatristlerde gecti.her gittigim doktor bende bir sorun olmadigini.klasik ergenlik bunalimini bile hafif atlattigimi soylemesine ragmen yine zorla goturuldum.evde yedigim yemek kafama kakildi.gencken insan odasina poster asar, ben korkumdan asamiyordum.annem kafasina esince gelip hepsini paramparca ediyordu.babamla kavga ediyordu, ardindan mutlaka benim bir hatami yakalayip bu sefer babamla bir olup benim uzerime geliyorlardi.maddi durumlari gayet yerinde olmasina ragmen okula cebimde 5 kurus olmadan gidiyordum.ustelik ne sigaram vardi ne baska bir aliskanligim.
universite +yuksek lisans ardindan calisma ve doktora derken toplam 8-9 sene disaridaydim.3 kere evime gelmediler.evlendim 1 sene oldu 1 defa geldiler.
Ya daha ne anlatayim bilmiyorum canim,ben kurtuldum okulum sayesinde.umarim sende bir an once kurtulursun.

Allahın suretiyle yarattığı insanı acımasızca döven şeytan tohunları kendilerini yüce yaratıcıdan üstün görerek gaflete düşüyorlar..(suçsuz bir insana yapılıyorsa şayet)Allah onları ıslah etsin ana baba dahi olsalar..başkada cümle kuramam bu yazının üstüne eğer ki konu sahibinin anlattığı gibiyse..

Öncelikle güzel kardeşim yalnız değilsin biz burdayız. Derdini buraya anlat birbirimizi tanımasak bile senin yerine kendimizi koyup seni düşünüyoruz.
Ailenin şiddete başvurması son derece hatalı. Sen Üniversitene odaklan. Olurda yerleşemedin sakın problem etme. Bursa konya gibi illerde olmayı hedefle.
Unutma dua herşeyin ilacı. Senin Allah'tan başka kimseye ihtiyacın yok. Seni seven ve koruyan Allahü Teala'ya bol dua et. Onunla konuş.

Sevgi ile kal

benim erkek arkadaş durumum da yok hiç böyle bi şey de olmadı benden şüphe duyacakları ama sürekli saçma sapan nedenlerle üzerime geliyorlar bundan bi sene önce bu insanlar neden şehir dışında okuyolar diye düşünürken şu anda anında gidebilirim buradan uzaklara hayat çok garip

İzmir Ankara Eskişehir çok güzel şehirler buraları düşünebilirsin.Hem de büyük okullar hedefini yüksek tut.Ailen için söyleyeceğim tek şey ise maalesef herkes anne baba olamıyor.Üzme kendini arkadaşım.Hemen okul bitsin evleneyim diye düşünme.Bi okul kazan bitir paranı kazan yapamadıklarını yaşa.Evlilik bekler daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…