- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
**
benim ilerdeki halimde senin gibi olucak zaten :)
benim sevgilimn anneside böyle ve en önemlisi görümcelerim allahtan sabır diliyorum kendime
şunu da soyleyim benim eşim bu dilden çok iyi anlar vicdanina dokunarak konuşun hayatım ben anneni çok seviyorum onunla yakın iiski kurmak istiyorum ancak o bana şunu şunu yapınca çok üzülüyorum çok kiriliyorum deyin hep yok senin anan söyle kötü böyle kötülük yapıyor hiç svmiyorum falan deyince erkek beyni direk korumaya geciyo annesini
kv ile konuşmak dünyanın en zor şeyi. asla benimle muhatap olmuyor. hiç bir şekilde konuşmuyor bağını kesiyor. ne olduğunu bile anlamıyorum. kp, görümce ağızlarını bıçak açmıyor. düşünün sizle konuşmayan biri ama niye konuşmadığını da bilmiyorsunuz. eşimle konuştukları zaman bi ton laf saymış hepsini anlatsam uzun olur. kaşımın üstünde gözüm vara kadar kusur bulmuş öyle söyleyeyim yani.esin ne dedi sana bu durumda bi de kV ile konuştun mu anne sen eşime böyle böyle demişsin ama bana bir şey demedin ki deseydin konuşur planlardik ikimiz
küs kalmayı düşünmüyorum ama küsen ben değilim zaten kv nin kendisi. küsen kendi barışan kendi yazan kendi oynayan kendi yani. ben hiç bir zaman eşimle kv nin ilişkisine karışmadım karışmam da. hatta eşime annenlere git diyen biriyim. benim asıl kafam takılan da bu zaten, ömür boyu küs mü kalınacak? benimle muhatap olmayan, kendi yolunuza gidin ben yokum artık diye eşime konuşan beni hiç bir şekilde muhatap almayan birine nolur benimle barış iye yalvarayım mı?ömür boyu küs kalmayı mı düşünüyorsunuz?
torunları olduğunda gelmeyecekler mi?
gelmeseler bu daha büyük sorun bana göre.
ayrıca eşinizin ve annesinin birbirine ne dediklerine çok takılmayın.onlar herseyi unutur siz kizdiginizla kalirsiniz.
mesafeli olun tabiki ama tamamen küslüge karsiyim ben.bunun hastalığı var ölümü var.sonra kimse için ömür boyu vicdan azabı çekmeye değmez.
kendiniz mesafeli soğuk olabilirsiniz ama eşinizin küs yada barismis olmasina karışmayın..
hayir yalvarmayin tabiki.küs kalmayı düşünmüyorum ama küsen ben değilim zaten kv nin kendisi. küsen kendi barışan kendi yazan kendi oynayan kendi yani. ben hiç bir zaman eşimle kv nin ilişkisine karışmadım karışmam da. hatta eşime annenlere git diyen biriyim. benim asıl kafam takılan da bu zaten, ömür boyu küs mü kalınacak? benimle muhatap olmayan, kendi yolunuza gidin ben yokum artık diye eşime konuşan beni hiç bir şekilde muhatap almayan birine nolur benimle barış iye yalvarayım mı?
hayir yalvarmayin tabiki.
zamanla kendi gelecektir zaten.torun olunca ister istemez aranizi daha iyi tutmaya çalışacak.siz mesafenizi ve sayginizi koruyun sadece.
bırakın onlar kendi kendine küssün kendi kendine barissin..
şu an hiçbir şey yapma aynen böyle devam diyorsun yani...hayir yalvarmayin tabiki.
zamanla kendi gelecektir zaten.torun olunca ister istemez aranizi daha iyi tutmaya çalışacak.siz mesafenizi ve sayginizi koruyun sadece.
bırakın onlar kendi kendine küssün kendi kendine barissin..
kv hedef olarak hep beni gösterdiği için ben daha kendimi anlatmaya çalışmaktan konuşmaya sıra bile gelemedi malesef. ha şu da var eşim mesela dedi bana ben annemi de tanıyorum sonuçta o da sütten çıkmış ak kaşık değil.eşim her zaman sorunlarınızı kendiniz çözün dedi ama beni muhatap almayan biriyle oturup nasıl sorun çözebilirim. benle yüz göz olmak istemiyormuş.Kv ile yaşanan sorunların çoğu aslında eşten kaynaklanıyor. Kocalar o dengeyi kuramayinca bi süre sonra işler çığrından çıkıyor.. ama yine sizin eşiniz biraz daha ılımlı ve haklı haksız ayrımı yapmaya çalışıyor. Sen onun sakin güzel bir anında al karşına böyle sohbet eder şeklinde konuş. Ona annesiyle elbette görüşeceğini ilerde bi çocuk sahibi olduğunda onlarin da torunlarıyla vakit geçirmenin hakkı olduğunu ama bunu yaparken de bizim artık ayrı bir aile oldugumuzu ve yuvamizin huzurunu kaçıracak şeylere müsamaha gostermeyecegini de söyle. En azından esin senin yapıcı taraf olduğunu görecek ve ilerde yine ailesinden bir sorun çıktığında bunun senden kaynaklanmadığına daha iyi kanaat getirecektir.
kv hedef olarak hep beni gösterdiği için ben daha kendimi anlatmaya çalışmaktan konuşmaya sıra bile gelemedi malesef. ha şu da var eşim mesela dedi bana ben annemi de tanıyorum sonuçta o da sütten çıkmış ak kaşık değil.eşim her zaman sorunlarınızı kendiniz çözün dedi ama beni muhatap almayan biriyle oturup nasıl sorun çözebilirim. benle yüz göz olmak istemiyormuş.
son cümlenizi okuyunca gözlerim doldu resmen...inanın tek huzursuzluk sebebimiz o. ben allaha havale ettim...Elbette o size adım atmadığı sürece sizin bi hamle yapmanız olası değil. Insallah eşinizle ağzımızın tadı bir daha bu sebeplerden dolayı bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?