- 2 Şubat 2020
- 179
- 79
- 48
- 24
- Konu Sahibi Merve34aslan
-
Eşimi kullanıyorlar salak yerine koyuyorlar siz olsanız napardinizAdamı şamaroğlanına dönüştürmek .... yengeden hiçbir farkın yok... Ben olsam eşinin yerinde kaçarım...müge anlı da yayınlanmıyor...fırsat bu fırsat...
Bakin emin olun bu konunun yazılmadığı yerler de var bu kadın bizim evimize geldi biz elimizden geldiğince hizmet ettik hürmet ettik gittikten sonra ardımızdan demişler biz gittik eşi çok iyiydi kadın bize sürat yaptı diye daha birsürü laf bana bi akıl verin nolur"Avucumun içine almak istiyorum" Ne saçma ne yanlş bir düşünce yapısı öyle..Eşinz tek başna bir bireyy hanımefendi avuc içine alnacak bir oyuncak değil. Görüyorum ki yenge de haksz değilmiş eşnzi koparmaya çalşyorsunuz onlardan ailesnden çok belli oluyo
Onun laf yapması kendi karakterszliği hem belli ki etkiye tepki olmuş hizmet etmek ayrı şey de sevmediğinizi belli.etmiş olabilirsiniz.. Eşinizi avucunuzun içine almak yerine güzel güzel konuşup bir yol bulabilirsiniz.. olmuyorsa.da yapacak birşey.yok eşiniz oyuncak değil..Bakin emin olun bu konunun yazılmadığı yerler de var bu kadın bizim evimize geldi biz elimizden geldiğince hizmet ettik hürmet ettik gittikten sonra ardımızdan demişler biz gittik eşi çok iyiydi kadın bize sürat yaptı diye daha birsürü laf bana bi akıl verin nolur
Dediğim gibi eşimi ellerinde oyuncak gibi kullanıyorlar benim de burda kimsem yok eşimden başka eşimi avucuma almak istiyorum ki onlara karşı koysun beni koruyup kollasın istiyorum Su an eşimle aram da kötü yanaşıyorum ama tık yok buz gibi bana karşı ne yapmam gerek yardım edin lütfenOnun laf yapması kendi karakterszliği hem belli ki etkiye tepki olmuş hizmet etmek ayrı şey de sevmediğinizi belli.etmiş olabilirsiniz.. Eşinizi avucunuzun içine almak yerine güzel güzel konuşup bir yol bulabilirsiniz.. olmuyorsa.da yapacak birşey.yok eşiniz oyuncak değil..
Şu düşüncelerinizi değiştirin düzelir zaten.Dediğim gibi eşimi ellerinde oyuncak gibi kullanıyorlar benim de burda kimsem yok eşimden başka eşimi avucuma almak istiyorum ki onlara karşı koysun beni koruyup kollasın istiyorum Su an eşimle aram da kötü yanaşıyorum ama tık yok buz gibi bana karşı ne yapmam gerek yardım edin lütfen
Ama yengesi dün bana çok kötü laflar sarf etti bende saygı çerçevesinde söyledim söylediklerimi ama biraz ağır da konuştum çünkü eşime diyordu Allah sana yardım etsin böyle bir eşle seni bizden koparmaya çalışıyor diye. Bende dedim yaşından başından utan kizin yaşıda insanım aramızı bozmaya çalışmaya iftiralar atti sürekli üzerime ben yalanladikca yenisini etti bende seni Allaha havale ettim dedim yani bundan sonra o kadınla bir araya gelemeyiz yani ikimizde nefret ettik birbirimizdenŞu düşüncelerinizi değiştirin düzelir zaten.
Sizde masum düşünceli değilsiniz.. Sende eşini elinde oyuncak yapmaya çalışıyorsun farkında mısın bilmiyorum. Hangimizin ailesi yakınımızda ki.. Eşini avucuna almaya çalışmaya devam edersen onu kaybedersin.. Herkesin bir karakteri var her konuda eşinizi değiştirmek yerine biraz da siz eşinize uyum sağlayın.. Yengeleriyle çıktığında siz de gidin vakik geçirin eşinizi yalnz bırakmayın.. Bırakında avucunuza girmek yerine karşılıklı saygı sevgi içerisinde anlaşarak bir hayat yaşamaya odaklanın..
Aile planlaması mi ???Peki hangi aile planlaması yöntemine karar verdiniz?
Konuyu yanlış yere acmisinizAile planlaması mi ???
Nasıl ben anlamadim kusura bakmayınKonuyu yanlış yere acmisiniz
Adminleri etiketleyin yada yazın konunuzu bdvye taşısınlar burası aile planlaması yani korunma yöntemlerinin konuşulduğu yerNasıl ben anlamadim kusura bakmayın
Siz etikletlermisiniz ben ilk defa duyuyorum bunu çünkü adminler hakkında bilgim yokBdvde daha çok insan görüp yardımcı olur :)
Nasıl yapacağımı soylermisinizSiz etikletlermisiniz ben ilk defa duyuyorum bunu çünkü adminler hakkında bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?