- 11 Şubat 2023
- 8.880
- 18.054
-
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
Doktora tedavisini tamamlamasını soyleyecegim aklıma gelmezdi. Hap ishal yapıyorsa başka çözümü yok mu ? Hasta görmeyen hangi bölüm var doktorlukta ?Kızlar selam çok yakın bir dostum bu gece bizde kalacak kendisinin üyeliği yök o yüzden ben açmak istedim şu an yanımda kendisi yorumlarınızı okuyacak yardımcı olanlara çok teşekkür ediyoruz
Arkadaşım Melis 27 yaşında aile hekimliği yapıyor. Kendisi 165 boyunda 48 kilo gerçekten zayıf ve kilo alamıyor. Ayrıca Demir’i düşük düşük sürekli halsiz yorgun saçı dökülüyor. Demir hapı kullandığı zaman inanılmaz ishal oluyor günde 8 defa wc ye çıkıyor o yüzden Demir hapı kullanmadan bu şekilde idame ettiriyor, damardan da vermiyorlar hap kullanman gerek diyorlar
Aile hekimliği yaptığı İçin her gün yaklaşık 80 hastanın boğazına bakıyor maskeyle de olsa sürekli hastalık kapıyor. Şu an yanımda yine hasta halsiz öksürüyor ateşi var antibiyotik içiyor, ayda 2 kere bu oluyomuş kışın daha çok ve artık çok bezmiş yaşama sevinci kalmamış kendimi çok yaşlı hissediyorum diyor
Aile hekimliğini bırakıp tus sınavına girip hasta görmeyen bölüme mi geçmeli ne yapmalı sizce önerisi olan var mıdır?
Valla ben de şoktayımSiz öyle düşünün ne diyim ki gerçekten şaşırıyorum burdaki cevaplara
Sağlıkla ilgili bişey soruyoruz 1500 dedektif cevabı geliyor
Yukarda demişim ki şu anda üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği için kan vermedi ama diğer rutin değerlerinde crp normal demişim birisi kalkmış diyo ki crp si normalse niye antibiyotik içiyo
…
Diyecek bişey vulamıyorum
Yapıcı yorumu olan varsa yazsın diğerleri kendine saklasın akşam akşam kimse kimseyi yormasın
Şoktayım
Aynen öyle ya okuduğunu anlayamayan (RUTİN KAN) insan uzak dursun bari ne diyim gece gece sinir oldukValla ben de şoktayım
Merhaba melis hanim nasilsiniz?Aynen öyle ya okuduğunu anlayamayan (RUTİN KAN) insan uzak dursun bari ne diyim gece gece sinir olduk
Neyse ki çok güzel 1 yapıcı yorum geldi de attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değdi diyelim
Pirinç lapası mı yesen acabaAynen öyle ya okuduğunu anlayamayan (RUTİN KAN) insan uzak dursun bari ne diyim gece gece sinir olduk
Neyse ki çok güzel 1 yapıcı yorum geldi de attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değdi diyelim
Melis arkadaşınız Yurtdışından ( Asya ülkelerinden) mezunsa lütfen başka meslekleri de değerlendirsin .Aynen öyle ya okuduğunu anlayamayan (RUTİN KAN) insan uzak dursun bari ne diyim gece gece sinir olduk
Tohtor kendisiymişMelis arkadaşınız Yurtdışından ( Asya ülkelerinden) mezunsa lütfen başka meslekleri de değerlendirsin .
Kendisine geçmiş olsun.
İşte çoğu kişide kabız oluyor vücutla alakalı, kimisinde de ishal oluyor. Mesela ferrosanol duodenal kimini kabız yapıyor kimini ishalBu arada ishal yapan kan ilacı hangisi ya?
Bana hangisini verseler kabız oluyorum diye bırakmak zorunda kaldım.
İsim verirseniz aile hekimine danışcam söz.
Dalga geçiyor da ondan hepsi kabız yapıyor bunların çünküBu arada ishal yapan kan ilacı hangisi ya?
Bana hangisini verseler kabız oluyorum diye bırakmak zorunda kaldım.
İsim verirseniz aile hekimine danışcam söz.
Tek hesap var diyim ne diyim hahhaTohtor kendisiymiş
Damar değil, kas. Kasta da oluyor muydu ki?Anafilaksi öyküsü var(
Ne hikmetse bütün doktorlar zayıf, çelimsiz, yorgunTek hesap var diyim ne diyim hahha
Hayır, ishal de yapabilir. Demir ilacı içince bağırsak düzenim daha çok hareketleniyordu. Kimi de kabız oluyor.Dalga geçiyor da ondan hepsi kabız yapıyor bunların çünkü
niye bu kadar gerildiniz ki?Hanımefendimizin ben orda ne yazmışım?
Şu an üst solunum yolu enfeksiyonu olduğu İçin kan vermedi ama RUTİN kanlarında crp normal hatta 1 in altı süper Yazmışım
Biri kalkmış bana diyo ki crp 1 in altıysa niye AB kullanıyor?
RUTİN KANLARINDA Demişim…
O yüzden öyle yazana cevabı tekrar okuyun yazmışım
Ne zaman böyle bi millet olduk ya şoktayım
Tamam biz yalancıyız
Kimse hasta değil
Yorum istemiyoruz
Ok