Aile hekimliği antidepresan ilaç yazabiliyor mu?

Hayır ucretlı alırsınız

Bizim aile hekimi yazıyor antidepresan. Siz de gidip bir sorun her hekim farklı bir yol izleyebiliyor burdaki yazanlara bakılırsa. Denemekte fayda var

Ben de efexor kullaniyorum ve bitmek uzere. Ozel bir muayenehanede kbb doktoru koku problemim icin yazmisti. Yarin sabah aile hekimine gidecegim yazdirmak icin. Yazmiyorlarsa bosuna gitmiyim elimde kbb doktorunun yazdigi recete var. Onu gosterirsem yazar diye düşünmüştüm.

Zedprex reçeteye tâbi değil ki. Prozac muadili. Alırsınız reçetesiz eczaneden.

Zedprex oğlum içiyor 2 haftadır uykusuzluk yapar mı acaba bu aralar gece 5 de 6 da falan uyanıyor
Ben zedprex kullanmadım ama onun muadili olan prozac kullandım. Evet uykusuzluk, iştahsızlık, iştah artışı yapıyor. Ben de uyandırdım gece yarısı. Ancak bu etkileri bir süre sonra alışma süreci tamamlandığında geçebilir. Geçmezse de doktorunuza danışırsınız, size bir çözüm yolu önerir. Geçmiş olsun

Teşekkürler

Sadece psikiyatri yazabilir. ben de daha önce denemiştim ama yazmıyorlar sigortaya girmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…