- Konu Sahibi lilylilian
Raporlu değilse aile hekimi yazamaz ama birkaç kere benzer durumda kaldığımda ilacımı reçetesiz ücretli bir şekilde eczaneden alabilmiştim.
Tam tersi receteli ucretli alabildim yorumlara cok sasirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Raporlu değilse aile hekimi yazamaz ama birkaç kere benzer durumda kaldığımda ilacımı reçetesiz ücretli bir şekilde eczaneden alabilmiştim.
Aa sizinki ilginçmişTam tersi receteli ucretli alabildim yorumlara cok sasirdim
Aa sizinki ilginçmiş
Hayır ucretlı alırsınızMerhabalar konuyu yanlış yere mi açtım yoksa doğru mu bilmiyorum burada yeniyim, yanlışsa kusuruma bakmayın
Kardeşim zedprex isimli antidepresanı kullanıyor ancak doktoru izine ayrıldığı için ilacını yazdıramıyor ve ilacı bitmek üzere, eczaneler de reçetesiz vermiyorlar acaba aile hekimliğinin bu ilacı yazması mümkün müdür? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. (Kardeşimin raporu yok maalesef doktoru çıkarttırmadı neden bilmiyorum)
Ben cipralexi de lustrali de prozacı da reçetesiz alabilmiştimCok ilginc.
Cipralex yarim olcu kullaniyorum 5mg, ama recetesiz vermiyorlar.
Zedprex reçeteye tâbi değil ki. Prozac muadili. Alırsınız reçetesiz eczaneden.Merhabalar konuyu yanlış yere mi açtım yoksa doğru mu bilmiyorum burada yeniyim, yanlışsa kusuruma bakmayın
Kardeşim zedprex isimli antidepresanı kullanıyor ancak doktoru izine ayrıldığı için ilacını yazdıramıyor ve ilacı bitmek üzere, eczaneler de reçetesiz vermiyorlar acaba aile hekimliğinin bu ilacı yazması mümkün müdür? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. (Kardeşimin raporu yok maalesef doktoru çıkarttırmadı neden bilmiyorum)
geçen senelerde değildi ama artık eczane reçetesi vermiyorZedprex reçeteye tâbi değil ki. Prozac muadili. Alırsınız reçetesiz eczaneden.
Zedprex oğlum içiyor 2 haftadır uykusuzluk yapar mı acaba bu aralar gece 5 de 6 da falan uyanıyorRaporlu değilse aile hekimi yazamaz ama birkaç kere benzer durumda kaldığımda ilacımı reçetesiz ücretli bir şekilde eczaneden alabilmiştim.
Ben zedprex kullanmadım ama onun muadili olan prozac kullandım. Evet uykusuzluk, iştahsızlık, iştah artışı yapıyor. Ben de uyandırdım gece yarısı. Ancak bu etkileri bir süre sonra alışma süreci tamamlandığında geçebilir. Geçmezse de doktorunuza danışırsınız, size bir çözüm yolu önerir. Geçmiş olsunZedprex oğlum içiyor 2 haftadır uykusuzluk yapar mı acaba bu aralar gece 5 de 6 da falan uyanıyor
TeşekkürlerBen zedprex kullanmadım ama onun muadili olan prozac kullandım. Evet uykusuzluk, iştahsızlık, iştah artışı yapıyor. Ben de uyandırdım gece yarısı. Ancak bu etkileri bir süre sonra alışma süreci tamamlandığında geçebilir. Geçmezse de doktorunuza danışırsınız, size bir çözüm yolu önerir. Geçmiş olsun