• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile hekimliği antidepresan ilaç yazabiliyor mu?

Merhabalar konuyu yanlış yere mi açtım yoksa doğru mu bilmiyorum burada yeniyim, yanlışsa kusuruma bakmayın

Kardeşim zedprex isimli antidepresanı kullanıyor ancak doktoru izine ayrıldığı için ilacını yazdıramıyor ve ilacı bitmek üzere, eczaneler de reçetesiz vermiyorlar acaba aile hekimliğinin bu ilacı yazması mümkün müdür? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. (Kardeşimin raporu yok maalesef doktoru çıkarttırmadı neden bilmiyorum)
Hayır ucretlı alırsınız

Bizim aile hekimi yazıyor antidepresan. Siz de gidip bir sorun her hekim farklı bir yol izleyebiliyor burdaki yazanlara bakılırsa. Denemekte fayda var

Ben de efexor kullaniyorum ve bitmek uzere. Ozel bir muayenehanede kbb doktoru koku problemim icin yazmisti. Yarin sabah aile hekimine gidecegim yazdirmak icin. Yazmiyorlarsa bosuna gitmiyim 🤷‍♀️ elimde kbb doktorunun yazdigi recete var. Onu gosterirsem yazar diye düşünmüştüm.

Merhabalar konuyu yanlış yere mi açtım yoksa doğru mu bilmiyorum burada yeniyim, yanlışsa kusuruma bakmayın

Kardeşim zedprex isimli antidepresanı kullanıyor ancak doktoru izine ayrıldığı için ilacını yazdıramıyor ve ilacı bitmek üzere, eczaneler de reçetesiz vermiyorlar acaba aile hekimliğinin bu ilacı yazması mümkün müdür? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. (Kardeşimin raporu yok maalesef doktoru çıkarttırmadı neden bilmiyorum)
Zedprex reçeteye tâbi değil ki. Prozac muadili. Alırsınız reçetesiz eczaneden.

Zedprex oğlum içiyor 2 haftadır uykusuzluk yapar mı acaba bu aralar gece 5 de 6 da falan uyanıyor
Ben zedprex kullanmadım ama onun muadili olan prozac kullandım. Evet uykusuzluk, iştahsızlık, iştah artışı yapıyor. Ben de uyandırdım gece yarısı. Ancak bu etkileri bir süre sonra alışma süreci tamamlandığında geçebilir. Geçmezse de doktorunuza danışırsınız, size bir çözüm yolu önerir. Geçmiş olsun 😊

Ben zedprex kullanmadım ama onun muadili olan prozac kullandım. Evet uykusuzluk, iştahsızlık, iştah artışı yapıyor. Ben de uyandırdım gece yarısı. Ancak bu etkileri bir süre sonra alışma süreci tamamlandığında geçebilir. Geçmezse de doktorunuza danışırsınız, size bir çözüm yolu önerir. Geçmiş olsun 😊
Teşekkürler

Back