- 4 Şubat 2015
- 6.052
- 12.270
- 248
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere sıkıntım aile hekimliği deki hemşire. Aile hekimimi en son düğün için tahlil verirken gördüm sonra kadın bir izne ayrıldı daha da göremedik kendisini. 3 yıl sonunda bir oğlum oldu. Kadın halen daha izinli. Onunda çocuğu olmuş uzmanlık sınavı varmış falan filan. Neyse hemşiresi çok ilgisiz di. Birlikte doğum yaptığım arkadaşlarım bizim ebe miz arıyor hatırlatma yapıyor ilgileniyor gibi söylerlerdi hep. Benim ki ilgisiz olunca ki acilen ulaşmam gereken bir konuda (hastane doktorum ulaş sor demişti) ulaşamadım. Numarası zaten yoktu sağlık merkezini aradım numara verdiler 15 kere aramama rağmen cvb vermedi. Bende değiştim. Hocası yok diye ilgilenmiyor bu düşüncem idi. Ama naif bir kızdı. Değişince hemşire mizde değişti doğal olarak. Bu kız çok ukala. Niye değiştin notlarımız karıştı bilmem ne diye hesap soruyor. Her gittiğimde aynı muhabbet.
Aşı günü geçmiş yarın aşıya götüreceğim. Normalde hep takip ederdim ama işe başladığım için ve önceki tarihler hep 20 si 21 i olduğu için yine o tarihler sandım. İlk sorum sıkıntı olurmu günü geçtiği için ikinci sorum yarın aynı konuyu açarsa terslemek istiyorum ama korkuyorum çocuktan çıkarır acısını diye. Aile hekimi ile görüşsem güvenmediğimi üst katta bulunan bir hemşirenin vurmasını aşısını istesem nasıl olurmu.aslımda Sağlıkta yım ama söz konusu oğlum olunca carlayamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Sizin hemşireler ilgi konusunda nasıldı
Aşı günü geçmiş yarın aşıya götüreceğim. Normalde hep takip ederdim ama işe başladığım için ve önceki tarihler hep 20 si 21 i olduğu için yine o tarihler sandım. İlk sorum sıkıntı olurmu günü geçtiği için ikinci sorum yarın aynı konuyu açarsa terslemek istiyorum ama korkuyorum çocuktan çıkarır acısını diye. Aile hekimi ile görüşsem güvenmediğimi üst katta bulunan bir hemşirenin vurmasını aşısını istesem nasıl olurmu.aslımda Sağlıkta yım ama söz konusu oğlum olunca carlayamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Sizin hemşireler ilgi konusunda nasıldı