- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 477
Ne yazık ki her gidişinde aynı parayı ödüyorsun. Bende senin gibi ilişkiler konusunda muzdariptim. Ne zaman ki bıraktım. Herşeyi oluruna bırakıp, olanı olduğu gibi kabul ettim, kendime yönelip nedenleri niçinleri bıraktım herşey çorap söküğü gibi düzelmeye başladı. İnsanları affetmek ve bağ kurmayı bırakmak çok önemli. Çünkü farkında olmadan enerjinle güçlendiriyorsun insanları buda seni bitik ve bağımlı hale getiriyor. İnançların nasıl bilmiyorum ama Allah a ve onun kurduğu düzene saygı duymak ve güvenmek asıl kilit nokta. Bende evleneli bir yıl oldu hamile kaldım iki bebeğimi beş aylıkken kaybettim. Şükür ediyorum ve teslim oluyorum varolan düzene. Olan olması gerektiği gibi oldu. Üzen olayların ve kişilerin görevleri vardı ve bana vermeleri gereken bir hayat dersleri vardı.
Bol bol topraklanmanı tavsiye ederim. Yaptırabilirsen aile dizilimi yaptır. Parasal sıkıntıların varsa sadece gözlemci olarakta katılabilirsin. O kadar enteresan ki dizilim yaptırılan olayların bile seninle ilgili olduğunu görüyorsun. Ve onlar şifalandıkça sende şifalanıyorsun. Katılabildiğin kadar gözlemci olarak katıl. Kendi üzerindeki faydalarını zamanla göreceğine inanıyorum.
Teşekkür ederim. Yazdıkların çok doğru. Topraklama derken şu yastık olayından mı bahsediyorsun.
Güven konusuna gelince, aslında ben de düşününce bu kadar kaygının altında Allah'a güvensizliğin yattığını keşfettim. Halbuki o benim için en güzelini vermeyecek mi zaten. eğer öyleyse neden üzülüyorum ki evlenmedim diye. Yada yarım yamalak bir ilişkiyi sürdürmeye çalışıyorum. Asıl nokta belkide teslim olup vazgeçmek. İşte bilinç bunu düşünüyor ama gönülde de kabul vermek gerekiyor.
Zor günler geçirmiş olmalısın. Başın sağolsun...İnşallah hayırlı evlatların olur, istediğin zaman..