- Konu Sahibi uyuyan_gxuxzel
hanımlar ta çoçukluğumdan itibaren mutlu bi ailem,yuvam olmadı. babam gözü dışarıda elindeki avucundakini dışarıda yemeyi seven eviyle ilgilenmeyi sevmeyen bi insan. annemse hasta annesine kendini pervane etmiş ama hasta annesinden de takdir görmeyen iyi niyetli ama safça biri.aile arasında öyle kuvvetli sevgi bağları falan yok.üniversite sınavına girdiğim yıl doktor olacaksın diye tutturdular bana.ben doktor olmak istiyor muyum,bu işi severek yapacak mıyım bir ömür boyu diye düşünen yok,sırf adı var ya; doktor.neyse ben doktor değilde eczacı olmak istediğimi söyledim,kıyamet koptu,eczacı da ne olacak falan diye.epey mücadele verdim o zaman ilk sıraya bulunduğumuz ilin tıpını yaz sonra eczacılık yaz dediler. puanım bulunduğumuz tıpın iline yetmediği için iyi bari yazayım da daha fazla sorun olmasın dedim.neyse sonuçlar geldi; falanca üniversite eczacılık fakültesi. yasa girdi bizimkiler,gören açıkta kaldım sanır.beni tebrik eden falan olmadı.neyse okul bitti babamın yardımıyla bi eczane açtım,eczanemin yeri çok iyi değil büyük paralar kazanmıyorum ama Allaha şükür durumum çok kötü de değil.başta eczacılığa burun kıvıran babam daha okul bitmeden iyi ben kasada otururum eczane benim demeye başladı.konuştum işte tamam baba Allah razı olsun bana yardım edeceksin açacağız ama bu benim kendi işim, benim de ayaklarımın üzerinde durmamın vakti geldi,sana geri borcumu ödeyeceğim dedim.neyse kasaya oturmaktan vazgeçirdik adamı. bu arada benim yaşım 23. buradan sonra eczacı kalfalarımın üzerinde otorite kurmaya başladı,maaşlarını falan o veriyor.sanki ben eczacı değilim de öyleisne oturuyorum orada.kalfalar da babamı daha baskın görüyor tabii. baba sen kalfalarıma karışma maaşlarını da ben veririm dedim.tamam dedi ama kızıyor bana arkamdan,senin kızın da hava peşinde elemanlarının parasını kendi verecekmiş falan diyor.yahu bu benim işim değil mi,ne havası :)
babam kredi çekti,taksitleri de maaşından kesilmeye başladı,böyle olunca oturduğumuz evin kirasını ben vermeye başladım,market alışverişi v.s. de benden.babamın tek yaptığı faturaları ödemek.bu arada arkadaşlarına borç verdi eczane kasasından geri getirmediler benden gitti o para,ilaç istiyorlar memleketten benden gidiyor o para.erkek kardeşimle aram iyi değil, onun için bi harcama yapılmıştı; bende dedim ki babama baba bi sürü harcama yapıyorum görüyorsun şu aylarda sıkışığım bu parayı bana paran olduğunda verirsin dedim. hemen gitmiş kredi kartından borç para çekmiş gelmiş,al kızına ver diye göndermiş annemle. baba ben senden paran olduğunda dedim bi sürü harcamam var biliyorsun dedim,al sen bu parayı çerçevelet çok iyi olur falan diyor.başta eczacı olacağım diye yasa girmişlerdi şimdi ben imf mişim gibi davranıyorlar.sabah bi uyandım eczaneye geç kalmışım,anne niye kaldırmadınız dedim. biz erken kalktık saat kaç bilmiyorum kahvaltıyı da yaptık dedi. babam? dedim. bugün ayrı gideceksiniz sanırım dedi. bak bak bak,triplere bak.sülalesine ben bakmak zorundayım sanki adamın. spor yaparken dizim sakatlanmıştı.o sakat dizimle yürüyerek geldim öğlen sıcağında,kafam dalmış az daha araba çarpıyordu.şimdi bi de diyorsunuz ki aile desteği olmadan ilşkiye devam etme,kimse beni düşünmüyor ki herkes kendini düşünüyor.koşullar sağlandığında bi istemeye gelirler,verdiler verdiler yoksa siz sağ ben selamet. :enbuyukkk:
babam kredi çekti,taksitleri de maaşından kesilmeye başladı,böyle olunca oturduğumuz evin kirasını ben vermeye başladım,market alışverişi v.s. de benden.babamın tek yaptığı faturaları ödemek.bu arada arkadaşlarına borç verdi eczane kasasından geri getirmediler benden gitti o para,ilaç istiyorlar memleketten benden gidiyor o para.erkek kardeşimle aram iyi değil, onun için bi harcama yapılmıştı; bende dedim ki babama baba bi sürü harcama yapıyorum görüyorsun şu aylarda sıkışığım bu parayı bana paran olduğunda verirsin dedim. hemen gitmiş kredi kartından borç para çekmiş gelmiş,al kızına ver diye göndermiş annemle. baba ben senden paran olduğunda dedim bi sürü harcamam var biliyorsun dedim,al sen bu parayı çerçevelet çok iyi olur falan diyor.başta eczacı olacağım diye yasa girmişlerdi şimdi ben imf mişim gibi davranıyorlar.sabah bi uyandım eczaneye geç kalmışım,anne niye kaldırmadınız dedim. biz erken kalktık saat kaç bilmiyorum kahvaltıyı da yaptık dedi. babam? dedim. bugün ayrı gideceksiniz sanırım dedi. bak bak bak,triplere bak.sülalesine ben bakmak zorundayım sanki adamın. spor yaparken dizim sakatlanmıştı.o sakat dizimle yürüyerek geldim öğlen sıcağında,kafam dalmış az daha araba çarpıyordu.şimdi bi de diyorsunuz ki aile desteği olmadan ilşkiye devam etme,kimse beni düşünmüyor ki herkes kendini düşünüyor.koşullar sağlandığında bi istemeye gelirler,verdiler verdiler yoksa siz sağ ben selamet. :enbuyukkk: