Merhaba.Eşimle 4 sene once tanıştık ve evlendik. Çok şükur mutluyuz birbirimizi anlıyoruz fakat çocuktan sonra iletisimimiz biraz koptu. Hamilelikte basladi aslinda. Eşim üzülmemem icin her seyi icine atmış sanırım. Doğum surecine kadar sanci aninda falan hep yanimdaydi. Cok etkilendi farkindayim. Cocugumuz 1 yaşinda. Bende aşıri ofke hali var. Onceden de sinirli biriydim fakat artik dozunu ayarlayamiyorum. Agzimdan cikan karsimdakini uzecek mi diye dusunemiyorum. Siddete egilim de artti. En büyuk korkum bu zaten. Bir ogrecime veya cocuguma zarar vermek istemem. Sozel veya fiziksel fark etmez. Esim anlayisli, sabirli , aklindan geceni hemen ifade etmeyen birisi. Bu aralar cok fazla tartisiyoruz. Tatildeyiz halbuki. Tatilden oncesinde de ailesiyle tartıstık biraz. Tartismali geldik buraya. Aklinin oda oldugunu soyledi. Bugun mesaj atmis. 2 senedir icim icimi yiyor diye. O donemi dusundum. Aciga alinmam, hamilelik, goreve iade, dogum vs. Bu arada ailesini b3nim ailemi idare etti. O da sinirli. Birbirimizi surekli kırıyoruz. Isin kotusu cocuk da payini aliyor bu sinirimizden. Donunce psikiyatriye gidelim devlet hastanesinde dedim. Birlikte mi gidelim? Once ben mi gideyi? Farkli doktorlara mi gidelim? Üzulmeyeyim diye bana anlatmiyor. Ailesi dinlemiyor. Arkadaslarina guvenmedigi icin onlarla paylasmiyor. Psikiyatriye git boyle olmaz dedim.