Yani öyle mi düşünüyor bilmiyorum kendimi övmek gibi olmasın ama dışarıya çıktığımda beğenilen bi kadınım uzun boyluyum fitim ama ne olursa olsun karışmasını istemiyorumYeni gördüm o mesajı çok şaşırdım, eğer bekarken de böyleyse aşırı ilgi çektiğini falan mı düşünüyor acabaÇok ilginç...
Yani illaki deneyimli olmasina gerek yok garson, temizlikci, kasiyer, yardimci gibi boyle bi islerle baslayin sonrasinda daha ust bi yerlerde calisirsiniz bi baslayin devami gelir aslindaMesela mağazalara basvuru yapıyorum daha once hiç çalışmadım basvuru yaptim geri dönen olmadı kuaför işine elim yatkın ondada mesleği eline almayınca parası sağlam değil ne yapacağımı bilmiyorum gelecek kaygısı çocuğum kendim burada yaşadıklarım babamın yaptıkları eşimin yaptıkları herseye kafaya takıyorum saçımda aklar doldu stresten artık 5 yıl yaşlandım sizin anlicaginiz
Misal kayinpederim ; eşimi ve görümcemi baskılarla büyütüp zorla muhafazakar yapmaya çalışıp en küçük kaynıma ise gayet seküler yaşama hakkını vermiş , şuan bile o kadar büyük ayrıcalıklar tanıyor ki şok oluyoruz, ama bi de şöyle bisey var görümcem ve eşim babalarına boyun eğmiş, kaynım ise asi ve kendi bildiğini okuyan türden, bende kaynım gibi olduğum için hiç anlaşamadık kayınpederle, yani böyle anne babalar da var , gücü hangi evlatlarına yetiyorsa onu ezip kullanıyorlar...Evlat ayrımı yapan ana baba da çok maalesef.nedensizce bazılarına farklı bazılarına farklı davranıyorlar.bir de büyük çocuğu daha muhafazakâr yetiştirmeye çalışıp, daha fazla sorumluluk verip, küçükleri şımartanlar da oluyor.
Bence ilgi çektiğin için kısıtlıyor ya da sözü bir sana geçiyor diye baskı yapıyor, bence acilen işe gir ve evini ayır...Yani öyle mi düşünüyor bilmiyorum kendimi övmek gibi olmasın ama dışarıya çıktığımda beğenilen bi kadınım uzun boyluyum fitim ama ne olursa olsun karışmasını istemiyorum
EvetEvlenmeden öncede karışıyordu yine ayni kiz kardeşime karismiyordu
Sanırım öyle yapicam başka çarem kalmadı bi denicemYani illaki deneyimli olmasina gerek yok garson, temizlikci, kasiyer, yardimci gibi boyle bi islerle baslayin sonrasinda daha ust bi yerlerde calisirsiniz bi baslayin devami gelir aslinda
Iste bu ozellikleriniz bi ise yaramiyor malesef olmaz boyle babanizla inatlasip durursunuz en sonunda da kapiya kor sizi normal bir is bulup calismaniz şartYani öyle mi düşünüyor bilmiyorum kendimi övmek gibi olmasın ama dışarıya çıktığımda beğenilen bi kadınım uzun boyluyum fitim ama ne olursa olsun karışmasını istemiyorum
Evlenmeden önce de tavrı aynıymışÖzür dilereyerek söylüyorum baban sana dul kadın muamelesi yapıyor çünkü zihniyeti kötü...
Aynen öyle yapicam araştırcam iş felan teşekkürler benimle dertlestigijiz için inanın konuscak kimsem yok okadar yalnızımBence ilgi çektiğin için kısıtlıyor ya da sözü bir sana geçiyor diye baskı yapıyor, bence acilen işe gir ve evini ayır...
Rica ederimAynen öyle yapicam araştırcam iş felan teşekkürler benimle dertlestigijiz için inanın konuscak kimsem yok okadar yalnızım
O paranın gözü kör olsun valla ya hersey ona bağlı resmen bi iş bulup kendi düzenimi kurmam lazım böyle olmucak bu yaştan sonra bana çocuk muamelesi yapmasına izin veremem maalesef kayinvalidemle konuscam umarım bakar çocuğa onunla hala konuşuyoruz eşimle ayrılmış olsaktaRica ederimSiz bir yetişkin olarak kendi hayatınızın iplerini elinize almak zorundasınız ve bunun için de çalışmanız şart aksi taktirde babanızın ve ailenizin kölesi olur onların istediği kadarını yasamakla yetinirsiniz, parası olan güçlüdür bu devirde ...
Kayınvalideniz çocuga bakarsa önce meslek edinme kursuna kayıt olun derim kuaförlük için eliniz yatkın madem onun kursuna gidebilirsiniz asçılık kursuda olur eliniz yatkınsa.O paranın gözü kör olsun valla ya hersey ona bağlı resmen bi iş bulup kendi düzenimi kurmam lazım böyle olmucak bu yaştan sonra bana çocuk muamelesi yapmasına izin veremem maalesef kayinvalidemle konuscam umarım bakar çocuğa onunla hala konuşuyoruz eşimle ayrılmış olsakta
Aynı şeyi yazacaktım. Kız kardeşime kimse karışamazdı, gezer tozar istediğini yapardı. Ben aman kırılmasınlar üzülmesinler dediğim için öyle olmadı. Kardeşim karışmalarına izin vermediMisal kayinpederim ; eşimi ve görümcemi baskılarla büyütüp zorla muhafazakar yapmaya çalışıp en küçük kaynıma ise gayet seküler yaşama hakkını vermiş , şuan bile o kadar büyük ayrıcalıklar tanıyor ki şok oluyoruz, ama bi de şöyle bisey var görümcem ve eşim babalarına boyun eğmiş, kaynım ise asi ve kendi bildiğini okuyan türden, bende kaynım gibi olduğum için hiç anlaşamadık kayınpederle, yani böyle anne babalar da var , gücü hangi evlatlarına yetiyorsa onu ezip kullanıyorlar...
Evet elim onada yatkın düşünüyorumKayınvalideniz çocuga bakarsa önce meslek edinme kursuna kayıt olun derim kuaförlük için eliniz yatkın madem onun kursuna gidebilirsiniz asçılık kursuda olur eliniz yatkınsa.
Benim gezmemede laf ediliyor dogumdan beri dışarı çıkamadım sen düşünAynı şeyi yazacaktım. Kız kardeşime kimse karışamazdı, gezer tozar istediğini yapardı. Ben aman kırılmasınlar üzülmesinler dediğim için öyle olmadı. Kardeşim karışmalarına izin vermedi.
Crop vs sevmiyorum aslında, ama bu karışma durumu hoşuma gitmiyor
Öylede gizli gizli çok bunalıyorum gerçekten çok zor kendimi kötü hissediyorum rabbimden dileğim ayrı eve çıkayım başka bisey istememBabanızın yaptığı doğru değil ama diretirseniz ne sizde ne çocukta huzur kalmaz
En iyisi herkesin dediği gibi çalışmak ve evden ayrılmak, babanız evde yokken vs giyin diyeceğim ama bu da yorucu ve mantıksız geliyor bir yandan
Haklısınız evet hep böyleydi herkes konuştu bu konuda tamam dedi ikna oldu şimdi yine döndüİş başvuruları yaptığınızı yazmışsınız bebeğe kim bakıcak ?
Eğer kendı gecımınızı sağlayamıyorsanız babanızda git evimden muhabbeti yapmıyorsa Bekarken yaptığınız gibi kulak tıkayacaksınız ..
şuan o evden çıkmış geri dönmüş olduğunuz için zorunuza gidiyor olabilir ama zaten eldeki mal buymuş die bi tabir var ya ,adam aynı adam yani siz nereye döndüğünüzü biliyormuşsunuz o yüzden ya kulak tıka yada çıkacaksın evden başka bi çözüm yolu yok
Zihniyet değişmez o yaştan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?