Aile baskisi

Yeni gördüm o mesajı çok şaşırdım, eğer bekarken de böyleyse aşırı ilgi çektiğini falan mı düşünüyor acaba Çok ilginç...
Yani öyle mi düşünüyor bilmiyorum kendimi övmek gibi olmasın ama dışarıya çıktığımda beğenilen bi kadınım uzun boyluyum fitim ama ne olursa olsun karışmasını istemiyorum

Yani illaki deneyimli olmasina gerek yok garson, temizlikci, kasiyer, yardimci gibi boyle bi islerle baslayin sonrasinda daha ust bi yerlerde calisirsiniz bi baslayin devami gelir aslinda

Misal kayinpederim ; eşimi ve görümcemi baskılarla büyütüp zorla muhafazakar yapmaya çalışıp en küçük kaynıma ise gayet seküler yaşama hakkını vermiş , şuan bile o kadar büyük ayrıcalıklar tanıyor ki şok oluyoruz, ama bi de şöyle bisey var görümcem ve eşim babalarına boyun eğmiş, kaynım ise asi ve kendi bildiğini okuyan türden, bende kaynım gibi olduğum için hiç anlaşamadık kayınpederle, yani böyle anne babalar da var , gücü hangi evlatlarına yetiyorsa onu ezip kullanıyorlar...

Yani öyle mi düşünüyor bilmiyorum kendimi övmek gibi olmasın ama dışarıya çıktığımda beğenilen bi kadınım uzun boyluyum fitim ama ne olursa olsun karışmasını istemiyorum
Bence ilgi çektiğin için kısıtlıyor ya da sözü bir sana geçiyor diye baskı yapıyor, bence acilen işe gir ve evini ayır...

Evlenmeden öncede karışıyordu yine ayni kiz kardeşime karismiyordu
Evet
Yani illaki deneyimli olmasina gerek yok garson, temizlikci, kasiyer, yardimci gibi boyle bi islerle baslayin sonrasinda daha ust bi yerlerde calisirsiniz bi baslayin devami gelir aslinda
Sanırım öyle yapicam başka çarem kalmadı bi denicem

Iste bu ozellikleriniz bi ise yaramiyor malesef olmaz boyle babanizla inatlasip durursunuz en sonunda da kapiya kor sizi normal bir is bulup calismaniz şart

Aynen öyle yapicam araştırcam iş felan teşekkürler benimle dertlestigijiz için inanın konuscak kimsem yok okadar yalnızım
Rica ederim Siz bir yetişkin olarak kendi hayatınızın iplerini elinize almak zorundasınız ve bunun için de çalışmanız şart aksi taktirde babanızın ve ailenizin kölesi olur onların istediği kadarını yasamakla yetinirsiniz, parası olan güçlüdür bu devirde ...

O paranın gözü kör olsun valla ya hersey ona bağlı resmen bi iş bulup kendi düzenimi kurmam lazım böyle olmucak bu yaştan sonra bana çocuk muamelesi yapmasına izin veremem maalesef kayinvalidemle konuscam umarım bakar çocuğa onunla hala konuşuyoruz eşimle ayrılmış olsakta

Mesleğiniz yok paranız yok çocuğa bakacak kimse yok. Özgürlük istiyorsunuz. Elbette özgürce yaşamak giyinmek herkesin hakkı ama özgür olmak için keşke iyi kötü bir meslek edinseydiniz. Adınıza çok üzüldüm bebişiniz küçükse biraz daha sabredin büyüsün. home ofis işler var çağrı merkezi gibi onlara başvurun tecrübe istemiyor bir çoğu. Hem eve çıkarsınız hem de evden çalışacağınız için bebeğe bakabilirsiniz tek başınıza.

Kayınvalideniz çocuga bakarsa önce meslek edinme kursuna kayıt olun derim kuaförlük için eliniz yatkın madem onun kursuna gidebilirsiniz asçılık kursuda olur eliniz yatkınsa.

Aynı şeyi yazacaktım. Kız kardeşime kimse karışamazdı, gezer tozar istediğini yapardı. Ben aman kırılmasınlar üzülmesinler dediğim için öyle olmadı. Kardeşim karışmalarına izin vermedi .

Crop vs sevmiyorum aslında, ama bu karışma durumu hoşuma gitmiyor

İş başvuruları yaptığınızı yazmışsınız bebeğe kim bakıcak ?

Eğer kendı gecımınızı sağlayamıyorsanız babanızda git evimden muhabbeti yapmıyorsa Bekarken yaptığınız gibi kulak tıkayacaksınız ..

şuan o evden çıkmış geri dönmüş olduğunuz için zorunuza gidiyor olabilir ama zaten eldeki mal buymuş die bi tabir var ya ,adam aynı adam yani siz nereye döndüğünüzü biliyormuşsunuz o yüzden ya kulak tıka yada çıkacaksın evden başka bi çözüm yolu yok

Zihniyet değişmez o yaştan sonra

Babanızın yaptığı doğru değil ama diretirseniz ne sizde ne çocukta huzur kalmaz
En iyisi herkesin dediği gibi çalışmak ve evden ayrılmak, babanız evde yokken vs giyin diyeceğim ama bu da yorucu ve mantıksız geliyor bir yandan

Kayınvalideniz çocuga bakarsa önce meslek edinme kursuna kayıt olun derim kuaförlük için eliniz yatkın madem onun kursuna gidebilirsiniz asçılık kursuda olur eliniz yatkınsa.
Evet elim onada yatkın düşünüyorum

Benim gezmemede laf ediliyor dogumdan beri dışarı çıkamadım sen düşün

Öylede gizli gizli çok bunalıyorum gerçekten çok zor kendimi kötü hissediyorum rabbimden dileğim ayrı eve çıkayım başka bisey istemem

Haklısınız evet hep böyleydi herkes konuştu bu konuda tamam dedi ikna oldu şimdi yine döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…