• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile bakanlığı psikolog yerine yeni din görevlisi alıyor: Psikolog ihtiyacımız yok

Acaba bakanlık imamları tacize uğramış,kadın cinayetine kurban gitmiş ailelerin yakınlarına" feryat figan edip ortalığı ayağa kaldırmayın,acınızı içinizde yaşayın"mı diyip sakinleştircekler o_O
Kimbilir?
Muhtemelen sosyal tesislerde falan cami vardır, orada görevlendirmek için istemişlerdir, de ben yine de bu kurumun nitelikli psikolog açığı olduğu fikrindeyim.

Kimbilir?
Muhtemelen sosyal tesislerde falan cami vardır, orada görevlendirmek için istemişlerdir, de ben yine de bu kurumun nitelikli psikolog açığı olduğu fikrindeyim.
Valla Marilyn kendileri bile bilmiyordur neye ihtiyaçları olduğunu.

Çünki ortada görevini tam manasıyla yapan bir bakanlık yok.

Klavuzu karga olanın diyim :KK66:

Valla bence bu ülkede en çok psikologlara ve gerçek eğitimcilere ihtiyacımız var!

Bir de ben sorayım.
İmamlar ne iş yapıyor? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı cami yapıyor, imam atıyor da bizim mi haberimiz yok?
Psikolog ve Sosyal çalışmacı zamanında almışlardır, ihtiyaçları yoktur (hoş yurtlardaki bu kadar taciz tecavüz oranına bakılırsa onların da bir halta yaradığı yok ya neyse), tamam.
Da imamlar ne iş yapacak.
İroni falan yok, cidden bilmiyorum, biri bana anlatsın.

işte canım şiddet/istismar/... gibi vakalarda imamlar gelecek, diyecekler ki;

"takdiri ilahi"
"sen bu dünyada acı çektin ama cennette bir elin yağda öbür elin balda"
"çok fazla üzülme, yas tutma ki Allah da seni mükafatlandırsın",
...
...
Soma'ya neden imamlar gönderilmişti? Cenaze namazı kılmaya mı?

Back