- 28 Aralık 2024
- 307
- 214
- 18
Arkadaşlar benim bir derdim var. Müstakil bir binada eşimin babaannesiyle altlı üstlü olarak yaşıyoruz ev eşimin. Fakat şöyle bir problem var ki babaannesiyla asla bir kontak kuramıyoruz rahatsız olduğumuz şeyler hakkında. Kadın 85 yaşında gece elli kere bahçeye çıkıyor saat 2 den sonra sabaha kadar ve her bahçeye çıktığında apartman kapsını ve kendi dairenin girişinde ki kapıyı ahır kapısı kapatır gibi kapatıyor. Eşimin uykusu derin o uyanmıyor ama ben her defasında uykumdan sıçrayarak uyanıyorum. İlk evlendiğimiz zamanlarda gece 10 da bile 6-7 kere üst üste zile basıp bizi yatağımızdan fırlatmışlığı çok var. Zile bu kadar basma telefonum var birşey olunca ara dediğimde bana birşey söyleyeceği zaman apartmana çıkıp apartman demirlerine bastonuyla düşman döver gibi vuruyor çıkayım onu dinleyeyim diye ve ben eğer gündüz uyuyorsam yine panik halinde uykumdan uyanıyorum yapma etme deyince de benim elim ağır ondan ses fazla çıkıyor deyip sıyrılıyor. ve taze hamileyim korkuyla bebeğime birşey olur diye çok endişeliyim. Beni sonunda ruh hastası edecek her an beklemedeyim acaba ne zaman kapıları vurur diye. Eşim de defalarca konuştu ve yarım saat önce tekrar konuştu yapma etme diye ama eşim dışarı çıktı babaanne yine başladı kapıları vurmaya. Kayınvalidem bile çekmemiş bu kadını bırakıp gitmiş ayrı eve , eşime de bu evi vermişler eşimde taşınmak istemiyor ortada kaldım vallahi yerimde olsanız ne yapardınız. İnip aşşağıya yanlış birşey söylemekten korkuyorum yaşlı birşey olsa sebebi ben olucam.