Aile apartmanı? Kiraya çıkmak?

Kuru ekmek ye es ailesiyle yakin oturma

Benim etrafımda aile binasinda, aynı binada olmasa da aile evinde oturup ev alan çok çok az. Ev sahibi olanlar çoğunlukla kirada oturanlar oldu. Erkeklerin geneli o evlerden çıkmak istemediği için kendini zorlamıyor, rahata alışıldığı içinde ne yapacağım ev borcu kafasında oluyorlar. O yüzden aile binasında oturur birikim yapıp ev alırız, düşüncesine çok kapılmayın.
Ben ayrı evi tercih ederdim her türlü.

Son düzenleme:
Kayın aileye yakın oturulan ev ayrıda olsa aile apartmanı gibidir.

Çat kapı gelinir , karışılacaksa gene karışırlar.

Neredesinler i geldim yoktunlar v.s....

Karışan her şekilde karışır kısacası.

Bilmem kim geldi gelinler , ay sizi sordu gelin demeler

Bitmez ,bitirmezler oğullarının bir ailesi olduğunu anlamazlar.

Çünkü oğulları dibinde olsun , gelin isteklerine he desin.

Bencillik diz boyu.

Türkiye'nin tipik aile yapısı budur.

İki kişi değil eşin maailesiyle evlenilir.

Kira vermemek cazip geliyor ama dip dibe sıkıntılı ya.. Eşinizle tartışsasız aşağıya hemen ses gidecek, ister istemez dahil olacaklar. Siz baş başa zaman geçirmek isteseniz çat kapı zil çalıp gelebilecekler, sürekli olarak yemeğe, kahvaltıya çağıracaklar gibi gibi.. Bunlar sizin için ne kadar sorun olur onu düşünün ve karar verin. Ama bana kalırsa bir iki vesaitlik uzaklık en güzeli. Kafa rahat olur en azından.

Şimdi anladım. Daha yolun çok basindasiniz. Süreç içerisinde iletişime geçtikçe fikir edinirsiniz. Hemen evlenme durumunda değilseniz az çok bir kaç görüşmeye belli olurlar.

Ev alma filan olmaz aile apartmanında oturup. Ciddi tasarruflar için yüksek motivasyon lazım, mesela kiradan kurtulmak gibi. Erkekler zaten genel olarak tasarrufa daha az meyilli , hele aile apartmanında oturuyoruz ya işte burada çık diyen mi var deyip duracak ben size söyleyim.

Aile apartmanında oturanları mutlu oldukları görmedim bastan siniri koyarsanız biraz yıpratıcı sürec olabilir zaten esinizle evlenmeden önce net bir sekilde sartları söylemeniz daha iyi olur

Yani aile evinde yasayan adamin koca oldugunu hic görmedim ben. Sanki gönlü eglensin diye bir kari var ama koca yok, o hala anasinin oglusu.

benim de eşimin ailesinin öyle bi apartmanı var. en üst kat eşiminmiş. alt katta kaynımla eltim oturuyor. en altta kayınbabamlar. ben kabul etmedim. 5 yıl oldu kiracıyım ama kafam rahat ki kiramız da az buz değil. birlikte yaşamadım yorum yapamam ama her oturmaya gittiğimde iyi ki kabul etmemişim diyorum.

Aile binası pişmanlıktır. Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bi süre sonra göz hapsinde oluyorsun kim geldi kim gitti nereye gittin ne aldın çöpe ne attın nerden mi biliyorum aile binasında oturuyorum bi süre oturayım sonra zaten tasinirim dediğim evde oturuyorum 20 senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…