• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aids testi

Kizlar dun mavilab da testimi oldum ve negatif cikti.Butun arkadaslara tesekkur ediyorum destekleri icin.Bilincli olmak lazim mutlaka aids testi yapilmali eger supheli bir durum yasadiysaniz.Ben de bilmiyordum ogrenmis oldum sizlerde bilgilenin.AIDS nasil bulasir bunu bilmek buna gore hareket etmek gerekli herkes dikkatli olsun.

Aids Nasıl Bulaşır ?:

Hadi hayırlı haberi aldınız. Dikkatli olmak lazım bu ihtimallere karşı. İnşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız.

Sagolasin cancazim valla ama herkes dikkat etsin manikur aletlerinden bile bulasabiliyormus aids dun bir haberde okudum.Bi kadina bulasmis boyle.

Arkadaslar hepinize merhabalar buraya uye olmamin nedeni yaklasik 10 gun once bir beraberligim oldu.Partnerimle barda tanismistim alkolunde etkisiyle o aksam beraber olduk.Sonradan ogrendimki cok esli bir adammis.Korkmaya basladim.AIDS bulasmasindan korkuyorum gunlerdir arastiriyorum internette kafayi yemek uzereyim belirtilerine bakiyorum hepsi sanki bende var gibi.

aids bir sendromdur arkadaşlar bulaşan şey hiv dir yani insan bağışıklığını etkileyen bir virüstür. aids dediğimiz "sendrom" ise virüs bulaştıktan yıllar sonra kendini gösterir , 10 gün içinde elisa doğru sonuç vermez ama hiv bulaştıktan sonra 20 gün içinde grip benzeri semptomlar görülebilir , elisa da güvenilir bir test değildir o yüzden eğer pozitif çıkarsa daha ayrntılı testlere gidilebilir benim size önerim vücut sıvılarınızı başka insanlara temas ettirmemeniz, yanlış anlamayın hiv havadan veya terden tenden tükürükten geçmez ama cinsel birliktelik falan önermiyoruz bu süreçte, geçmiş olsun

Ayyyy çok korkunç Ben de yarın maniküre gidecektim, kendi makasımı götüreyim en iyisi.o_O
kan bulaşan her yerden bulaşabilir size , manikür pedikür aletlerini kendiniz için özel alıp maniküre giderken bunları kullanmanızı öneririm.

Oldugum test eliza degildi zaten elizalar antikora bakar sadece biliyorum eliza 90 gun sonrasi icin yeterlidir.Benim oldugum test hiv duo ultra testi supheli durumdan 14 gun sonrasinda yapilabiliyor son teknoloji bir test ... bak burda yaziyor zaten test cesitleri.
Ilgin alakan icin genede tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back