Ahuse'nin evi

Sağlıklı, huzurlu günlerin olsun o evde önemli olan o! Çok hoş evin, ben nedense mutfağa resim, buzdolabı magnetleri filan seviyorum o tip şeyleri belki mutfağını canlandırabilirsin biraz :)

gule guele oturun hersey cok duzenlı ve temız ben o tezgahdakı fırının alanını cok daralttıgını dusunuyorum onu buzdolabını ustune yada bı arkadasın dedıgı gıbı raf yaptırıp onun usrune alabılırsın tezgehında sana kalır ıyı gunlerde huzurla oturun a.s

arkadasım evınde yerlesmesıde cok guzel olmus gule gule otur bısey soracagım beyaz esyalarının markası arcelık herhalde bende arcelık almayı dusunuyorum bulasık makınan grı renk temızlıgınde problem oluyormu cok leke yapıyormu memnunmusun?

Selinaycım arçelik değil beyaz eşyalarım bulaşık makinası ve buzdolabı profilo çamaşır makinası da samsung ve oldukça memnunum şimdiye kadar hiç bir problemle karşılaşmadım bulaşık makinam hiç leke filan bırakmıyor. Düşünürsen eğer tavsiye ederim yani.

tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın camasır makınan ve bulasık makınan arcelıktekılerle aynı model gırıp arcelıge bakabılırsın onun ıcın arcelık sandım ben zaten aldım ama renk olarak hep grı sıparıs verdım degıstırme sansım var herkes yok leke tutuyor temızlıgı zor dedıler benı korkuttular ama memnunum demıssın ınsallah bende sorun yasamam tekrar tesekkur ederım canım....

Canım evin çok güzel ancak bir tavsiyem o resim albümünü konsolun üstünden alıp çekmeceye koy istersen.

canım ,evin çok şık ve sade olmuş,allah sağlık ve mutlulukla oturmak nasip etsin.masanın ve konsolunun üstündeki örtüler çok şık benim kızımda bu baharda evlenecek kısmetse ,onun ısmarladığı koltukların rengi de senikilere benziyor bu örtüleri nerden aldın acaba, izmirde bulabilirsen bende almak isterim.şimdiden teşekkürler.:)))

Evınız Çok gÜzel gÜle gÜle oturun yalnız sızden rıcam salondakı gÜmÜŞlÜĞÜnÜzÜn resmını ÇekmemıŞsınız onuda Çekıp koyarsanız Çok mutlu olurum ÇÜnkÜ gÜmÜŞlÜk alıcam ve model bakıyorum Şımdıden teŞekkÜrler

cok guzelmıss evın canım evınde huzurlaa mutlulukla saglıklaa agız tadıylaa oturr ısallahhh alllahım bı omur mutluluqunuzu hıc bozmasın amınnnnnnn :)

canım evin çok güzel mutlu mutlu otur inşallah. ancak küçük bir öneri mutfakta ocağın altına bulaşık makinasını koy, bulaşık makinasının yerinede çamaşır makinasını al.. öptm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…