Ahuse'nin evi

renkler çok uyumlu mobilyaların çok zevkli güle güle otur..ama salon perdeni göremedim(bende perde hastalığı varda:)))

Canım takımların çok güzel yalnız o gelinlikli resim zigonların üstünde durmasın onu güzelce duvara çiviyle çakın bence.

Canim evin cok guzel ama fikir olarak sana sunacagim bisey var...mutfak masasinin ustundeki mikrodalga firin ve ustundekileri ordan kaldir ustundekileri baska bir yere koy firin icinde kucuk bir dolap al onun ustune koy cok daha guzel olur...oraya yakismamis...
bu arada yatak odasindaki kelebekli stickersleri nerden ve kaca aldin??tr ye gelince alirim burda cok pahali....

Gelinlik resmini daha yeni aldım salonda bende sevmiyorum yatak odasına asacağım geçici olarak koydum, orada durmayacak yani.yerimseniben
Kombi içinde evet bi alarm almak lazım ne kadar tehlikesiz de olsa yine de güven olmaz haklısınız ihmale gelmez.

Canım evin çok hoş gerçekten....

Mutfakta masanın üzerindeki fırını duvara bir raf alarak onun üzerine koyabilirsin bence.Gayet de hoş durur..

Yatak odasındaki kombi içinde yatak odası mobilyalarınızın renginden,hatta mümkünse aynı mobilyacıya bir dolap yaptırtarak kapatabilirsin..

a.s.

eviniz çok güzel çok ferah.
benim de gözüme takılanlar salondaki resimler, masanın üzerindeki fırındı. ,
bir de mutfakta bulaşık makinasıyla çamaşır makinasının yerini değiştirseniz nasıl olur diye geldi aklıma.

salondaki stickers ın yanındaki kolon varya oraya bağlantılı stickers yapıştıra bilirsin bi ağaç olur ne bileyim bi iki tane kuş olur kolonda göze hoş gözükür ne dersin

evin pek şık mutlulukla oturun inşallah

benimde gözüme takılan sunlardı.salonda cok fazla resım var.onları bıraz daha azaltabılırsın bence.salondakı tv cok kosede kalmıs belkı yanındakı teklı koltukla tv nın yerını degıstıp tv yı ortalayabılırsın.ve salondakı halı dıger turlu serebılırsın boyuna olarak....onların harıcınde cok hos ve zevkle dosenmıs guzel bı ev var karsımda :)

canım evin çok güzelmiş
güle güle otur
ama kombiyi hafife alma çok tehlikeli
gaz kaçagı için bi alarm cihazı almanı öneririm

arkadaşların kombi hakkındaki uyarılarına katılıyorum...gerisinde söylenecek bişey yok..herşey yerli yerinde ..a.s.güle güle oturun mutluluklar

gayet uyumlu olmuş bencede , güle güle oturmanız dileği ile .Koçtaş a koşup sticker alacam zemuszemus

canım mutfağının kapısı sanırım yok dimi? oraya kapılara asılan boncuklu ipler olur ya onlardan yapablirisn .

Evin aşk kokuyor buram buram, herşey yerli yerinde çok güzel. Zevkle ve özene bezene isteyerek seçilmiş her obje çok belli. Sadece yatak odasındaki makyaj malzemelerini bir sepete doldursan senin için daha rahat olurdu hem temizlik açısından hem de göz yormaz. Ayrıca salon mobilyalarının modeli ve özellikle rengi çok hoş. En çok sevdiğim ayrıntı ise hol ve banyodaki beyaz çiçekler. Muhteşem duruyorlar. Sen mi yaptın aldın mı merak ettim. Huzurla sağlıkla oturun inşallah. a.s.

katılıyorum bende gördügümde güzel durmasından ziyade saglık yönünü düşündüm...Allah muhafaza...
onun dışında ev mükemmel çok zevkli arkadasımız.

evinizi cok begendim güle güle oturun hrsey yerlio yerinde,cok düzgün bu arada benim mobilyamin rengiyle ayni hatta tipki sinn aynisi renk olarak ama tr de yokdu bu renkler yeni cikdi galiba....iyi etmsin almakla cok hos olmus butun esyalarnda cok güzel cnmm MUTLULUKLAR DILIYORUMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…