Ahşap ve seramik boyamalarım

Bunlarda benim yaptıklarım fakat ben yapıp fotosunu doğrudan çekmemiştim yaptım bitirdim yerleştirdim çalışmalarımı öyle çekmiştim :) çok hoşuma gidiyor yapmak çok zevkli daha fazla yapıp satmayı bile düşünüyorum :) bakalım kısmet inşallah beğenirsin benim çalışmalarımı da :)

Müthişler emeğine sağlık ve bu arada sunumlar da çok şık olmuş hepsini keyifle kullanın. Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama o kavanozlardan bende arıyorum bulamadım bi türlü. Ben istanbuldayım.

Müthişler emeğine sağlık ve bu arada sunumlar da çok şık olmuş hepsini keyifle kullanın. Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama o kavanozlardan bende arıyorum bulamadım bi türlü. Ben istanbuldayım.

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun Bende istanbul dayım canım, paşabahçenin kavanozları onlar mahalle aralarında züccaciyeciler var ya onlardan almıştım eminönü kapalı çarşıdan da boyamak için boyalarını ve fırça almıştım

Teşekkür ederim, züccaciyelere bakınayım bulurum belki :) içinde Gül motifi olan çerçeveniz bana ilham verdi. Benimde bu tarzda duvara astığım çerçevelerim var. Kanaviçe çok güzel duruyo ama ne yazık ki yapmayı bilmiyorum. Desenli kağıtlar da işimi görür sanırım. Çok işime yaradı tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…