Ahşap Evim Kubbev

Ahsapevimkubbev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
1
2
42
Eşimle arkadaşı ahşap işine hobi olarak başladılar. Türkiye'de pek bilinmeyen bir yöntemle kubbe şeklinde ahşap kamelyalar yaptılar. Yurt dışında bu tekniklerle ev yapıldığını ve bunu denemek istediklerini söylediklerinde pek inandırıcı bulmamıştım. Fakat bugün itibariyle ev tamamlandı sayılır. Hikayelerini açtıkları instagram hesabında adım adım paylaşıyorlar.
Ahşap ev hayalimizi nasıl gerçekleştirdik? Nasıl yaptık? Neler yaptık? Hepsi yakında...
instagram hesabımızda... TAKİP! @ahsap_evimiz_kubbev
20200206_222148.jpg

yurtdisinda ahsap evler cevre ve enerji bakimindan daha iyi oldugu ve tasarruflu oldugu icin, bu yonteme cok basvurulur fakat boyle kubbe evlerde yasam biraz zor olmayacakmi? Ev pratik bir yasam alanida olusturmali, insta hesabina bir goz attim, kubbe seklinde olmasa sanirim daha iyi?

Daha cok bu tarzda yapilir, avrupada ozellikle, gunes enerjisiyle evi isitan panelleri gectik burda, camlar ve evin ahsap dis duvarlari enerji uretiyor. bu burda 10yil once yapilmaya basladi. Esimle ben suanki evimizi 10 yil sonra satip bu tarz bir ev yaptirmak istiyoruz. Suanki evimiz 2008 yapili. Hollandada onumuzdeki yillarda gaz olayini bitirmek icin yillardir calismalar yurutuyorlar, hersey enerji uzerine insa edilecek, benzin kalkacak, gaz bitecek, evler enerjiyle isinacak vs vs
1581415256464.png

X