Misspudra Hanımeli Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 558 10 318 2 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Misspudra #21 sugibiym .!.: gönderebilirsen gönder canım ya da netten ne yazarak aradın onu sölesende olur Genişletmek için tıkla... facebookta yasemince dekopaj yazarsan cıkıcaktır karsına canım cok hoş seyler var
sugibiym .!.: gönderebilirsen gönder canım ya da netten ne yazarak aradın onu sölesende olur Genişletmek için tıkla... facebookta yasemince dekopaj yazarsan cıkıcaktır karsına canım cok hoş seyler var
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 13 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Misspudra #22 Çok şık ve muntazam yapılmış bravooo
bencepembe Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2013 630 6 46 21 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Misspudra #23 sipariş alıyor musunuz?
Misspudra Hanımeli Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 558 10 318 4 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Misspudra #24 de_niz .!.: Çok şık ve muntazam yapılmış bravooo Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim deniz:) bencepembe .!.: sipariş alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... malesef almıyorum zaten bu benim ilk çalışmamdı yani amatörüm çok :))
de_niz .!.: Çok şık ve muntazam yapılmış bravooo Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim deniz:) bencepembe .!.: sipariş alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... malesef almıyorum zaten bu benim ilk çalışmamdı yani amatörüm çok :))
Lovely35 Ela'nın Annesi Kayıtlı Üye 25 Nisan 2013 10.963 8.905 448 4 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Misspudra #25 Boleyn duydum ki bunu bana ev hediyesi olarak gönderecekmişsin ne zahmet etmişsin kuzum... Şaka bir yana harika görünüyor canım benim ama sipariş alacak olursan ilk müşterinim. Bu arada topiğimizi de ihmal etme.
Boleyn duydum ki bunu bana ev hediyesi olarak gönderecekmişsin ne zahmet etmişsin kuzum... Şaka bir yana harika görünüyor canım benim ama sipariş alacak olursan ilk müşterinim. Bu arada topiğimizi de ihmal etme.
Misspudra Hanımeli Kayıtlı Üye 4 Eylül 2012 558 10 318 28 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Misspudra #26 Lovely35 .!.: Boleyn duydum ki bunu bana ev hediyesi olarak gönderecekmişsin ne zahmet etmişsin kuzum... Şaka bir yana harika görünüyor canım benim ama sipariş alacak olursan ilk müşterinim. Bu arada topiğimizi de ihmal etme. Genişletmek için tıkla... canim ne kadarrr uzun zaman oldu yazmayali buralara bakmayali yazdigini görünce çok mutlu oldum ama...😙😙😙 Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lovely35 .!.: Boleyn duydum ki bunu bana ev hediyesi olarak gönderecekmişsin ne zahmet etmişsin kuzum... Şaka bir yana harika görünüyor canım benim ama sipariş alacak olursan ilk müşterinim. Bu arada topiğimizi de ihmal etme. Genişletmek için tıkla... canim ne kadarrr uzun zaman oldu yazmayali buralara bakmayali yazdigini görünce çok mutlu oldum ama...😙😙😙 Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lovely35 Ela'nın Annesi Kayıtlı Üye 25 Nisan 2013 10.963 8.905 448 29 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Misspudra #27 Bebeğim sen niye gelmiyorsun topiğimize çok özledik ki biz seni. iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Bebeğim sen niye gelmiyorsun topiğimize çok özledik ki biz seni. iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
SnSeren Amin der susarım! Duam belli, duyan belli... Kayıtlı Üye 16 Ekim 2014 10 2 3 33 16 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Misspudra #28 Bunun bir de resim yapıştırmalısı çatlatılması var kayınvalidem bana yapmıştı kendi resmimden küçük sandığa çok hoş oluyor gerçekten sizinde elinize sağlık
Bunun bir de resim yapıştırmalısı çatlatılması var kayınvalidem bana yapmıştı kendi resmimden küçük sandığa çok hoş oluyor gerçekten sizinde elinize sağlık
Mine Yildiz Bebek Tütü tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ekim 2014 2 0 1 35 19 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Misspudra #29 Ellerinize sağlık çok hoş görünüyolar...Kızlarınıza ve bebeklerinize özel tasarım tütü takımlar ve tokalar için .... Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2015
Ellerinize sağlık çok hoş görünüyolar...Kızlarınıza ve bebeklerinize özel tasarım tütü takımlar ve tokalar için ....
B blackrose79 içim ürperiyor! ya evde yoksammm Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 1.858 259 93 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Misspudra #30 harikasınız elinize sağlık