Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahşap Boyama Takı Kutusu:)
- Konu Sahibi Misspudra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
kendi el emeğim göz nurum şirin takı kutum:) yorumlarınızı merak ediyorum:)
Eki Görüntüle 617553 Eki Görüntüle 617552 Eki Görüntüle 617554 Eki Görüntüle 617555 Eki Görüntüle 617553 Eki Görüntüle 617552 Eki Görüntüle 617554 Eki Görüntüle 617555
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
- 4 Eylül 2012
- 558
- 10
- 318
çok güzeller emeklere sağlık
Harika olmus canım ellerine sağlık.Çok begendım.
hakkaten harika.
Eline,yüreğine sağLık.. çok beğendim :)
hepinize çok teşekkür ederim kızlarr:) çok mutlu oldummçok hoş emeklerinize sağlık=)
- 4 Eylül 2012
- 558
- 10
- 318
çok teşekkür ederimm:)) dekopajları internetten buldum istersen sana da yollayabi,lirm sonra onları kuse kagıda bastırdım cıktısını aldım boyutlarını ayarladım tabi.kutuyu antik beyaza boyadım krem gibi duruyor boyayınca kutu hazır tabi...dekopaj tutkalıyla yapıstırdım süsleri tokmaklarını pembeye boyadımm özetle bu kadar:))çok güzel olmuş nasıl yaptınız lütfen bilgi verir misiniz çoooook hoşuma gitti bende yapmak istiyorum çok meraklıyımdır böyle şeylere mesela baskıları nerden buldunuz nasıl boyadınız ya da ahşap kutuyu hazır mı aldınız
- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 744
- 323
- 4 Eylül 2012
- 558
- 10
- 318
teşekkür ederimm..:) hayır hiç zımpara yapmadım çünkü pürüz yoktu sen duruma göre karar ver yani... birde boya cok zor kapatıyor acık renk oldugu için en az bir 5 kat yapmısımdır rich diye bir boya markası var onu kullan o daha iyi yapatıyor birde astar da yapabilirsin öyle de kolay kapanır canımemeğinize ellerinize sağlık :) çok tatlı olmuş
bir kaç sorum olucak ..
kutuyu antik beyaza boyamadan önce zımparalama yaptınız mı ,
ve boyayı bir kat mı sürdünüz :) ve şimdiden teşekkür ederim.
- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
teşekkür ederimm..:) hayır hiç zımpara yapmadım çünkü pürüz yoktu sen duruma göre karar ver yani... birde boya cok zor kapatıyor acık renk oldugu için en az bir 5 kat yapmısımdır rich diye bir boya markası var onu kullan o daha iyi yapatıyor birde astar da yapabilirsin öyle de kolay kapanır canım
en kısa zamanda elimde ki boş ahşap kutusunu yapıcam .pürüzsüz benim kutumda o zaman yapmama gerek yok :9 boyayı daha iyi çeksin diye yapıyorlar sanırım zımparalamayıda .bir araştırayım az daha da öyle yaparım ,güzel olursa resmini koyarım :) ama sizin ki çok güzel olmuş.. :)
- 4 Eylül 2012
- 558
- 10
- 318
inan hiç zor değil bu benim ilk çalışmam üstelikk dekopajları güzel seçtim ve biraz titiz çalısınca ortaya güzel seyler cıkıyor...facebook ta yasemince dekopaj diye bir sayfa var orada harika seyler var tavsiye ederim..:) resmini mutlaka koy bence:)en kısa zamanda elimde ki boş ahşap kutusunu yapıcam .pürüzsüz benim kutumda o zaman yapmama gerek yok :9 boyayı daha iyi çeksin diye yapıyorlar sanırım zımparalamayıda .bir araştırayım az daha da öyle yaparım ,güzel olursa resmini koyarım :) ama sizin ki çok güzel olmuş.. :)
- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
inan hiç zor değil bu benim ilk çalışmam üstelikk dekopajları güzel seçtim ve biraz titiz çalısınca ortaya güzel seyler cıkıyor...facebook ta yasemince dekopaj diye bir sayfa var orada harika seyler var tavsiye ederim..:) resmini mutlaka koy bence:)
en kısa zaman da yapıp resminide paylaşırım .beni yüreklendirdiğin için çok sağol Boleyn Kızı :)
çok teşekkür ederimm:)) dekopajları internetten buldum istersen sana da yollayabi,lirm sonra onları kuse kagıda bastırdım cıktısını aldım boyutlarını ayarladım tabi.kutuyu antik beyaza boyadım krem gibi duruyor boyayınca kutu hazır tabi...dekopaj tutkalıyla yapıstırdım süsleri tokmaklarını pembeye boyadımm özetle bu kadar:))
gönderebilirsen gönder canım ya da netten ne yazarak aradın onu sölesende olur