Evet ikisibir yapmakla çok dogru bir karar verdim. Memeleri dolgun hissetmek çok güzel bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin. Burnumda çok sorunluydu sol tarafım tamamen kapalıydı koku alma duyumu bile yitirmiştim. O kimikleri almış doktorum damaga baglı kemikler falan varmış yamuk yumukmuş kötü durumdaymış baya hepsini düzelttik dedi. Bugün tamponum çıktı ıçime dolu dolu bi nefes çektim 1-2dk sonra o kadar güzel bi koku aldım ki anlatamam koku duyum geri gelecek sanırım. Bende tıkanıyorum içini kurutma dedi. Tıkanıklık normal kişide bile olur zamanla herşey düzelir sadece söylenenleri yapmamı söyledi cnm. Burnum henüz alçıda benim göremedim ama memelerimi gördügüm için doktorumu kesinlikle tavsiye ederim.
canım senin yöntemin neydi bi de meme başından oldun dimi bende meme başı istiyorum da...
meme başından olmak konusunsa senmi karar verdin yoksa dr öylemi uygun gördü cnm
Asimetri vardı sen nerden istersen ordan yaparım dedi ölçtü falan ben kendim istedim tekrar tekrar bu seferde asimetri için ugraşamam yani oldu bitti korkulacak gibi degilmiş
Bence resimlerde güzel gorunuyor,dahada güzel olurlar.Kızlar benım25 gun oldu bana kucuk gelmeye başladılar sol gogus ucu yukarıda gıderı aşağıda duruyor bellı oluyo orantısızlığı badıde sutyende offff.ne zaman normal sutyen takıcaz bbılgınız varmı(
bende meme ucu düşünüyordum ama his kaybı olur dıye tırsdım açıkçası,meme ucundan nasıl koyuyorlar??
Sagol canım verdıgın bılgıler ıcın...benım goguslerım dumduzdu hep dolgulu sutyen kullandım suanan kadar emzırme donemınde büyüdüler bıraz bıdığımı 1 sene emzırdım:))375 cc taktı kas altı ama bıraz daha buyuk olsaydı fena olmazdı 61 kıloyum bıraz basenım var boyumda 1,68
Sagol canım verdıgın bılgıler ıcın...benım goguslerım dumduzdu hep dolgulu sutyen kullandım suanan kadar emzırme donemınde büyüdüler bıraz bıdığımı 1 sene emzırdım:))375 cc taktı kas altı ama bıraz daha buyuk olsaydı fena olmazdı 61 kıloyum bıraz basenım var boyumda 1,68
canım herhalde resim yüklemedin henüz ama bence fiziğine göre normal daha büyük olursa kötü durabilirdi
sıkma canını bence
Bende 1.65 boy kilo 54 ama zayıflayacagım biraz aldım kendi dokum vardı dolgun degildi yayvandı cnm 300cc slikon konuldu eger dokum olmasaydı kesinlikle 300 beni tatmin etmezdi ben örnekde görmüştüm 250falan baya bi küçük seninkide cc olarak iyi boyuna kilona yakışmıştır
54 kılosun ne zayıflaması ben öleyim ozaman:))benımde zayıflamam lazımmm
54 kılosun ne zayıflaması ben öleyim ozaman:))benımde zayıflamam lazımmm
Bu cicilere göbiş olmuyo birlikte girelim diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?