Seni cok iyi anliyorum.Birde sen iki ameliyat gecirdin.Burun amaeliyatini bilmiyorum ama sirt agrin olur. Allah kolaylik versin. Resimlerini gordum biraz once bence sonuclarin cok guzel olacak. Simdiden belli:)
Biraz daha sabredeyim ödemler bi geçsin bantlar çıksın daha şekillenir mi kas zarı altı ya dahada büyümesin ya
Tabiki odemler gectikten sonra boyle kalmiyacaklar, daha naturel olacaklar. Daha guzel gorunecekler. Senin resimlerin cok yeni. Odemlerin gittikten sonra daha kuculecekler gozunde. Emin ol istedigin gibi olacak ve cok begeneceksin:)
işte o zmn çok güzel olur ölçtüm 96 cm biraz küçülsün bedenime göre büyükler şuan
Bu ödem çok acayip bişeymiş onu anladım önce çatlayacak kadar göz altlarım şisti sonra yanaklarım şimdide alt çeneme dogru inmeye başladı. Tabi bu arada göz altlarım birazda olsa indi burnumu ve alçımı zorluyordu azıcık rahatladım. Yarın biraz daha düzelirim herhalde. Alçının altından burnum çok kaşınıyo. Ben burnumu kıpırdatabiliyorum sanırım ondan acıyo ucuna elleyince uyuşuk tabi. Hafif hafif de olsa kanlı yerleri temizlerken dikişlerim acıyo. Acaba memelerim ne halde onuda merak ediyorum. Acaba ordaki iz durumum nasıl. Benim silikon taş gibiydi yumuşamaya başladı allahalla bende bi anormallik mi var acaba.Hala solda his yok kalıcı olmaz umarım. Seninkiler nasıl yumuşadılar mı¿
Olcmek icin cok yeni su an. Anca iki ay sonra olc canim, su an daha cok yenisin. Bende senin gibi ilk panik yapmistim. Sonrada aman daha kuculmesinler diye panik yaptim:) sadece zaman birak.
Evt cnm normal sürece girmişsin.şişler çeneye doğru iner ve ninelere benzersin hatta başka biri gini hissedersin kendini ama bunlar hep geçici canım.morluklar sararacak sonra kaybolacak.dudak üstü nir süre şiş kalır merak etme.meme olayında her geçen gün gerginlik azalacak cnm.2 hafta sonra doktorum masaja başlattı o günden sonra biraz daha yumuşamaya başladı.benim dikişler meme altında.sorun yok ama normal sütyene 1 ayım dolunca geçmiş olacam.zaten sütyenlere de girmiyo nedense.desreksi sütyenim yokmuş :)) bu hafta sonu alışverişe çıkcam kısmetse.tam yumuşama sanırım 1 ay sonra olur.sen şu 1 haftaya tamsmla çok rahat sdeceksin cnm merak etme.
Seninki şimdi kaç çıkıyo
Karazeytincim ben bile kendimi tanıyamıyorum yüzüm o kadar çok şişti çok çirkin oldum. Neyseki bu akşam itibariyle inmeye başladı.
Evt o halinle foto çekߘàcanım bu arada kurumuş kanları çekecem diye dikişe zarar verirsin .hissetmwdiğin için anlamazsın bile allah korusun.sen yine uclardakini temizle içeriye fazla sokma.ana dikişe gelmesin .
Aslinda ben en cok burnunu merak ediyorum umarim istedigin gibi sonuclanir. Merakla bekliycem sonuclarini.
Temizlerken 1 dikiş çıktı içindede mi dikiş var bayılacam şimdi kendi kendine düşseydi iyiydi iplikler minik tüyler gibi beyaz ama benim o bölge çok hassas rahat uyumak istiyorum allahım uyku ver
Evt cnm ana dikil olması lazım kaynaması için.kendiliğinden çıkan dikişler çıksın sorun yok.içindekiler genelde kendi dökülür görünen dikişlerin varsa doktorun alır herhalde...
Alçıda şimdi ama nasıl tarif edeyim alçi kadar burnum var minnacık duruyo alçı çıkınca şişer herhalde bazı arkadaşların alçıdayken burun ucuda şiş oluyo benimkini alçı kapatmış şiş degil geriye kalan heryerim davul gibi[/QUOTE cok Cok hos bir burun olacak herhalde :) yuzundeki sislikler inince resimlerini bekliyorum gercekten meraklandim:)
Alçıda şimdi ama nasıl tarif edeyim alçi kadar burnum var minnacık duruyo alçı çıkınca şişer herhalde bazı arkadaşların alçıdayken burun ucuda şiş oluyo benimkini alçı kapatmış şiş degil geriye kalan heryerim davul gibi[/QUOTE cok Cok hos bir burun olacak herhalde :) yuzundeki sislikler inince resimlerini bekliyorum gercekten meraklandim:)
Memişlerimi paylaştıgım için yüzümü belli etmeden paylaşiirim burnumu cnm senin için
Cok hossun, guldurdun beni:)))) her sey gonlunce olsun insallah.Memişlerimi paylaştıgım için yüzümü belli etmeden paylaşiirim burnumu cnm senin için
ayın 11' inde benimde 1 ayım olcak inş burundan oldum sadece keşke gögüsüde olsaymısım en iyisini etmişin arkadaşım tekrar tekrar stres olmayacaksın ne güzel güle güle kullan benimde şu egriliklerim asimetriklerim geçse bide nefesim tam açılsa ne kadar güzel olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?