Ahmet Işıkdemi meme+burun 4 Kasım ameliyatım

Hala ne ara oldu bitti anlayamıyorum yarınıda atlatayım bi oh çekerim sonrasında burnumu merak ediyorum acaba nasıl oldu nefes problemim fln giderildi mi meraktayım

Seni cok iyi anliyorum.Birde sen iki ameliyat gecirdin.Burun amaeliyatini bilmiyorum ama sirt agrin olur. Allah kolaylik versin. Resimlerini gordum biraz once bence sonuclarin cok guzel olacak. Simdiden belli:)

Biraz daha sabredeyim ödemler bi geçsin bantlar çıksın daha şekillenir mi kas zarı altı ya dahada büyümesin ya

Biraz daha sabredeyim ödemler bi geçsin bantlar çıksın daha şekillenir mi kas zarı altı ya dahada büyümesin ya

Tabiki odemler gectikten sonra boyle kalmiyacaklar, daha naturel olacaklar. Daha guzel gorunecekler. Senin resimlerin cok yeni. Odemlerin gittikten sonra daha kuculecekler gozunde. Emin ol istedigin gibi olacak ve cok begeneceksin:)

işte o zmn çok güzel olur ölçtüm 96 cm biraz küçülsün bedenime göre büyükler şuan

işte o zmn çok güzel olur ölçtüm 96 cm biraz küçülsün bedenime göre büyükler şuan

Olcmek icin cok yeni su an. Anca iki ay sonra olc canim, su an daha cok yenisin. Bende senin gibi ilk panik yapmistim. Sonrada aman daha kuculmesinler diye panik yaptim:) sadece zaman birak.

Evt cnm normal sürece girmişsin.şişler çeneye doğru iner ve ninelere benzersin hatta başka biri gini hissedersin kendini ama bunlar hep geçici canım.morluklar sararacak sonra kaybolacak.dudak üstü nir süre şiş kalır merak etme.meme olayında her geçen gün gerginlik azalacak cnm.2 hafta sonra doktorum masaja başlattı o günden sonra biraz daha yumuşamaya başladı.benim dikişler meme altında.sorun yok ama normal sütyene 1 ayım dolunca geçmiş olacam.zaten sütyenlere de girmiyo nedense.desreksi sütyenim yokmuş :)) bu hafta sonu alışverişe çıkcam kısmetse.tam yumuşama sanırım 1 ay sonra olur.sen şu 1 haftaya tamsmla çok rahat sdeceksin cnm merak etme.

Karazeytincim ben bile kendimi tanıyamıyorum yüzüm o kadar çok şişti çok çirkin oldum. Neyseki bu akşam itibariyle inmeye başladı.

Seninki şimdi kaç çıkıyo

Canim hepimizin boyu kilosu ayri. Benim gogus alti 75 gogus ustu bazen 94 bazen 93 cikiyor kilo alip vermekle bir iki cm degisiyor hep Onlara takilma sen. Senin odemlerin gectikten sonra gercek olcunu bulacaksin.

Karazeytincim ben bile kendimi tanıyamıyorum yüzüm o kadar çok şişti çok çirkin oldum. Neyseki bu akşam itibariyle inmeye başladı.

Evt o halinle foto çek😃 canım bu arada kurumuş kanları çekecem diye dikişe zarar verirsin .hissetmwdiğin için anlamazsın bile allah korusun.sen yine uclardakini temizle içeriye fazla sokma.ana dikişe gelmesin .

Aslinda ben en cok burnunu merak ediyorum umarim istedigin gibi sonuclanir. Merakla bekliycem sonuclarini.

Temizlerken 1 dikiş çıktı içindede mi dikiş var bayılacam şimdi kendi kendine düşseydi iyiydi iplikler minik tüyler gibi beyaz ama benim o bölge çok hassas rahat uyumak istiyorum allahım uyku ver

Aslinda ben en cok burnunu merak ediyorum umarim istedigin gibi sonuclanir. Merakla bekliycem sonuclarini.

Alçıda şimdi ama nasıl tarif edeyim alçi kadar burnum var minnacık duruyo alçı çıkınca şişer herhalde bazı arkadaşların alçıdayken burun ucuda şiş oluyo benimkini alçı kapatmış şiş degil geriye kalan heryerim davul gibi

Temizlerken 1 dikiş çıktı içindede mi dikiş var bayılacam şimdi kendi kendine düşseydi iyiydi iplikler minik tüyler gibi beyaz ama benim o bölge çok hassas rahat uyumak istiyorum allahım uyku ver

Evt cnm ana dikil olması lazım kaynaması için.kendiliğinden çıkan dikişler çıksın sorun yok.içindekiler genelde kendi dökülür görünen dikişlerin varsa doktorun alır herhalde...

Evt cnm ana dikil olması lazım kaynaması için.kendiliğinden çıkan dikişler çıksın sorun yok.içindekiler genelde kendi dökülür görünen dikişlerin varsa doktorun alır herhalde...

Kulak çöpüyle çok hafif temizliyodum çıkmış bitanesi ama çabuk kaynıyo

ayın 11' inde benimde 1 ayım olcak inş burundan oldum sadece keşke gögüsüde olsaymısım en iyisini etmişin arkadaşım tekrar tekrar stres olmayacaksın ne güzel güle güle kullan benimde şu egriliklerim asimetriklerim geçse bide nefesim tam açılsa ne kadar güzel olcak :)

Evet ikisibir yapmakla çok dogru bir karar verdim. Memeleri dolgun hissetmek çok güzel bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin. Burnumda çok sorunluydu sol tarafım tamamen kapalıydı koku alma duyumu bile yitirmiştim. O kimikleri almış doktorum damaga baglı kemikler falan varmış yamuk yumukmuş kötü durumdaymış baya hepsini düzelttik dedi. Bugün tamponum çıktı ıçime dolu dolu bi nefes çektim 1-2dk sonra o kadar güzel bi koku aldım ki anlatamam koku duyum geri gelecek sanırım. Bende tıkanıyorum içini kurutma dedi. Tıkanıklık normal kişide bile olur zamanla herşey düzelir sadece söylenenleri yapmamı söyledi cnm. Burnum henüz alçıda benim göremedim ama memelerimi gördügüm için doktorumu kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…