Ahmet Hakan'a saldıranlar HDP ile bağlantılı!

O da çok komik bir espri olmuş baya gül gül öldüm ya. Kırık değil çıkık ahah yoksa duramaz di mi ahaha ay ilahi ya ne kadar ileri bir mizah anlayışı.
mizah değil şekerim dalga geçmekk..ne güldüm geçen ona bir iki yorumun arasına girip kırık değil oo ,olsa olsa çıkıktır kelimeleri ile hafızama yer etti..

O da çok komik bir espri olmuş baya gül gül öldüm ya. Kırık değil çıkık ahah yoksa duramaz di mi ahaha ay ilahi ya ne kadar ileri bir mizah anlayışı.

Arkadaşlar komik bulmuş demek ki.
Herkesin mizah anlayışı farklı işte. Bir insanın kemikleri kırılmış bur da bile gülünecek bişey bulacak kadar gelişmiş mizah anlayışları.

mizah değil şekerim dalga geçmekk..ne güldüm geçen ona bir iki yorumun arasına girip kırık değil oo ,olsa olsa çıkıktır kelimeleri ile hafızama yer etti..

Ben hiç gülmedim valla. Sana 4 kişi saldırsa, sonra hastanede görüntünü çekip "kırık değildir o kırık olsa duramazdın ahahah" capsleri servis edilse yine güler miydin?

İlla Uğur Mumcu, Abdi İpekçi gibi cinayete mi kurban gitmesi lazım tarafınızca ciddiye alınması için olayın? Hoş onu da çok umursadığınızı sanmıyorum da neyse.

valla ahmet hakan ve saldırı niyeyse bana pek inandırıcı gelmiyor..şimdi istediğini düşünebilirsinn.. KOSKOCA BİR DÜZMECE DEĞİLSE ..

Arkadaşlar komik bulmuş demek ki.
Herkesin mizah anlayışı farklı işte. Bir insanın kemikleri kırılmış bur da bile gülünecek bişey bulacak kadar gelişmiş mizah anlayışları.

Evet çok komik.

Arkadaşlar olmayan mağduriyetler yaratıp sahte endişeler yaşarlar(bkz: Kabataş yalanı) ama olmuş bir olayla dalga geçmekten geri kalmazlar. Hakikaten baya komik bir durum.

valla ahmet hakan ve saldırı niyeyse bana pek inandırıcı gelmiyor..şimdi istediğini düşünebilirsinn.. KOSKOCA BİR DÜZMECE DEĞİLSE ..

Evet bence de milletvekili adayı olduğundan oy toplamak için yapmış olabilir Ahmet Hakan, çok doğru düşünmüşsün.

Sizinkinin kızına da saldırı düzenleyeceklerdi belki ondan esinlenmişsindir yalan olduğu konusunda :)

Evet çok komik.

Arkadaşlar olmayan mağduriyetler yaratıp sahte endişeler yaşarlar(bkz: Kabataş yalanı) ama olmuş bir olayla dalga geçmekten geri kalmazlar. Hakikaten baya komik bir durum.

Valla hiç doğru bişey değil.
Yani liselerde filan bu muhabbet yapılabilir de bur da yaşını başını almış insanların bu muhabbette olmaları. ne diyeyim yakıştıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…