- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Bense kendileri yazıp kendilerinin oynadığını düşünüyorum maksat karmaşa olsun karışıklık olsun!Ama ne hikmetse hdp'ye değil akp'ye üyeler.
Bu işin altında hdp'nin olduğunu düşün müyorum şahsen bu onlara hiç birşey kazandırmaz.
Ahmet hakan son zamanlarda akp tarafından hedef gösterildi ve sonuç bu.
Bu arada haber kaynağını ekler misiniz?
Bense kendileri yazıp kendilerinin oynadığını düşünüyorum maksat karmaşa olsun karışıklık olsun!
Altta ekli zaten..
ahh pardon görememişim kaynağı kusura bakma.
kaynaksız haber olmuyor ya konu kapanmasın diye uyarmak istedim.
tamam dediğin gibi hadi kendileri yazıp kendileri oynadılar diyelim de. AKP vekillerinde bu oyuna dahil mi olduklarını söylüyorsun?
bu haberi okurken az sonra oky gelir dedim geldin ayoll...çete olan insanlar facebook paylaşımlarında hedef şaşırtırlar. farklı farklı görüşler ve paylaşımlar yaparlar. kaldıki akp teşkilatı 3ününde üyeliklerini iptal etti. kısaca facebook paylaşımları bir done olamaz
bu haberi okurken az sonra oky gelir dedim geldin ayoll...
asla rahatsız olmamm ve sen siyasetin olmassa olmazısın ayoll.... geldi içimden okyy gelir bu konuya yazar dedimm o yüzden şettimm..ne o gelmeyimmi. istersen siyasetede yazmayım. rahatsızmı oldun
Ben parti ayrımı yapmadım yapmam. Artık TÜRKİYE ne kadar düşerse o kadar mutlu olacak birilerinin maşası olan insan her kesimde var! Sağcısı solcusu ortası gazetecisi kimsenin ülke için tüm yürekle çalıştığına inanmıyorum. Bu yüzden diyoum kendileri yazıp kendileri oynuyorlar.
@pelinyaman28Peki yakalanacaklar mı evet ceza alacaklar mı muhtemelen Hayır. Muhtemelen diyorum çünkü büyük ihtimalle bikaç hafta belki ay yatat çıkarlar dert değil onlar için. Onlar amele çünkü başka sahipleri var onların uygulayacak başka görevleri var. Emir verdiren kişinin ne zaman işine yaramazlar o zaman giderler. Kafada uydurulan şeyler gibi görünüyo ama geçen zamanlarda şehrin ortasında karakola saldıran kadın teröristin geçmişine bakıldığında tutuklandığını bikaç ay yatıp çıktığını gördük ve kadın terörist başka görevde görüldü. Bitecek mi ki?
mimkin değilBelki hedef şaşırtmak için akp.ye üye oldular
Belki hedef şaşırtmak için akp.ye üye oldular
yooo kim demiş inanmıyorum ben inanıyorummEvet Akp'li yandaş yazarlar Ahmet Hakan'a lütfettiğimiz için hala hayattasın demedi, bizzat Akp milletvekili önderliğinde toplanan kalabalık Hürriyet binasına saldırmadı, havuz medyasından birçok isim tehdit etmedi Ahmet Hakan'ı. O nedenle saldırganların da Akp'li olduğuna inanmıyorum ne alaka yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?