Ahmet Hakan'a saldıranlar HDP ile bağlantılı!

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.087
55.123
Ahmet Hakan'ı dövenlerin söylendiği gibi AK Partili değil PKK ve HDP sempatizanı olduğu ortaya çıktı. Saldırgan Uğur Adıyaman'ın kardeşinin de 4 yıl önce PKK'ya katılarak dağa çıktığı belirlendi. Saldırganların 7 Haziran seçimlerinde HDP'yi öven Ahmet Hakan'a saldırması şaşırttı.

• Gündem
  • Cuma 02.10.2015

Hürriyet'in 'Hergele' olarak bilinen sivri dilli yazarı Ahmet Hakan'ı döven Ahmet Güler, Kamuran Ergin, Fuat Elmas ve Uğur Adıyaman'ın Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusuna devam ediliyor. Çete bağlantısı olduğu belirtilen şüphelilerin yaralamadan uyuşturucu kullanmaya kadar çeşitli suçlardan kaydı olduğu da belirtilmişti. Ancak şüphelilerden Fuat Elmas ve Uğur Adıyaman hakkında ulaşılan bilgiler çok şaşırttı.

SALDIRGAN UĞUR ADIYAMAN KİM?

Saldırgan Uğur Adıyaman Van'ın Gevaş ilçesinden. Fatih'te yaşayan Adıyaman, Alpaslan Ticaret Meslek lisesi mezunu. Kendisi HDP sempatizanı. HDP'ye kaydı olup olmadığı bilinmiyor ancak HDP'nin İstanbul'da düzenlediği etkinliklerinde yer alıyor. Uğur Adıyaman'ın kardeşi Seyhan Adıyaman da 4 yıl önce terör örgütü PKK'ya katılarak dağa çıktı. Uğur Adıyaman, sosyal medyadaki hesabından HDP'nin ve terör örgütü PKK'nın propagandasını yapıyor.

''HELAL OLSUN SANA SIRRI''

Facebook'taki hesabına bakıldığında 7 Haziran seçimlerinde yayın politikasıyla eleştirilen Ahmet Hakan'ın da görev yaptığı CNN Türk'te yayınlanan HDP ile ilgili videoların da bu şüphelilerin sosyal medyadaki hesaplarında olduğu görüldü. Uğur Adıyaman isimli zanlının bir paylaşımında CNN Türk'te açıklama yapan HDP milletvekili Sırrı Süreyya'nın fotoğrafının altına "Helal olsun sana Sırrı. Sendeki yürek Karadeniz'e yeter artar..."diye yazdı.

Uğur Adıyaman'ın Kobani, Suruç ve Rojava'yla ilgili yaptıkları paylaşımlarda gözden kaçmadı. Uğur Adıyaman'ın sosyal medyadaki hesabının tamamen propaganda amacıyla kullandığı açıkça görülüyor. Uğur Adıyaman'ın kullandığı Kürtçe ifadelerin çokluğu dikkat çekti.

HDP SEMPATİZANI ÇIKTI

Ayrıca başta Hürriyet olmak üzere bazı medya gruplarında saldırgan Uğur Adıyaman Ak Parti üyesi iddiası yalan çıktı. Medyada Ak Partili dedikleri Uğur Adıyaman'ın HDP sempatizanı Uğur Adıyaman'la adaş olduğu ortaya çıktı. Aslında ikisinin de farklı kişiler olduğu ancak saldırıyı hükümet üzerine yıkmak için böyle bir oyun düzenlendiği belirtildi.

FUAT ELMAS KİM?

Diğer zanlı Fuat Elmas, o da Van'ın Gevaş ilçesinden. Uğur Adıyaman'ın çocukluk arkadaşı. Elmas da Fatih'te Uğur Adıyaman'la aynı mahallede yaşıyor. Fuat Elmas da aynı arkadışı Uğur gibi sosyal medyayı propaganda amacıyla kullanıyor. Uğur ile Fuat'ın Facebook'taki hesapları birbiriyle neredeyse tıpatıp aynı. Fuat da Kobani, Suruç üzerinden yaptığı yazı ve fotoğraf paylaşımlarıyla terör örgütünü haklı çıkarmaya çalışıyor. Fuat Elmas'ın ise HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın saz çaldığı videoyu da paylaştığı görüldü. Fuat Elmas'ın paylaşımlarında yaptığı yorumlarda özellikle Kürtçe'yi kullandığı dikkat çekiyor.

Saldırganların paylaşımları akla Ahmet Hakan'ın 7 Haziran seçimleri öncesi yaptığı yayınları akla getirdi. Hakan'ın programına çıkardığı HDP milletvekili adaylarının reklamını ve propagandasını yaptığı iddia edilmişti. Hatta Ahmet Hakan, Tarafsız Bölge'ye çıkardığı Selahattin Demirtaş'a saz bile çaldırmıştı. Ahmet Hakan'a saldıranların gazetecinin övdüğü HDP'yle bağlantılı olması çok şaşırttı.

NE OLMUŞTU?

Önceki gece gazeteci Ahmet Hakan, CNNTÜRK'te Tarafsız Bölge programından sonra Nişantaşı'ndaki evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğramıştı. Hakan'ı darp eden burnunda, kaburgalarında çok sayada kırık bulunduğu belirtilen Ahmet Hakan'a yönelik saldırı olayıyla ilgili 4 kişi gözaltına alınmıştı.
http://m.sabah.com.tr/gundem/2015/10/02/ahmet-hakana-saldiranlar-hdp-ile-baglantili

Bense kendileri yazıp kendilerinin oynadığını düşünüyorum maksat karmaşa olsun karışıklık olsun!

Altta ekli zaten..

Bense kendileri yazıp kendilerinin oynadığını düşünüyorum maksat karmaşa olsun karışıklık olsun!

Altta ekli zaten..

ahh pardon görememişim kaynağı kusura bakma.
kaynaksız haber olmuyor ya konu kapanmasın diye uyarmak istedim.
tamam dediğin gibi hadi kendileri yazıp kendileri oynadılar diyelim de. AKP vekillerinde bu oyuna dahil mi olduklarını söylüyorsun?

Ben parti ayrımı yapmadım yapmam. Artık TÜRKİYE ne kadar düşerse o kadar mutlu olacak birilerinin maşası olan insan her kesimde var! Sağcısı solcusu ortası gazetecisi kimsenin ülke için tüm yürekle çalıştığına inanmıyorum. Bu yüzden diyoum kendileri yazıp kendileri oynuyorlar.

çete olan insanlar facebook paylaşımlarında hedef şaşırtırlar. farklı farklı görüşler ve paylaşımlar yaparlar. kaldıki akp teşkilatı 3ününde üyeliklerini iptal etti. kısaca facebook paylaşımları bir done olamaz

zaten bakıldığındada hepsi bir akpli bir chpli birhdpli görünümde paylaşımlar yapmışlar. farklı farklı paylaşımlar bunlar. dengesizce. bir öyle bir böyle. buda savunduğum ve savunulan bu tezin gerçekliğinin göstergesidir.
hedef şaşırtmanın

bu haberi okurken az sonra oky gelir dedim geldin ayoll...

Ama bu kanıtlanabilirliği çok düşük bir sav.
Türkiye de yaşanan her durumu bu şekilde değerlendirmek bizi sonuca ulaştırmaz.
Saldırı somut bir olay ve sorumlularının bir an evvel yakalanması gerek diye düşünüyorum.

@pelinyaman28Peki yakalanacaklar mı evet ceza alacaklar mı muhtemelen Hayır. Muhtemelen diyorum çünkü büyük ihtimalle bikaç hafta belki ay yatat çıkarlar dert değil onlar için. Onlar amele çünkü başka sahipleri var onların uygulayacak başka görevleri var. Emir verdiren kişinin ne zaman işine yaramazlar o zaman giderler. Kafada uydurulan şeyler gibi görünüyo ama geçen zamanlarda şehrin ortasında karakola saldıran kadın teröristin geçmişine bakıldığında tutuklandığını bikaç ay yatıp çıktığını gördük ve kadın terörist başka görevde görüldü. Bitecek mi ki?

Senin şu söylediğin bile kendiler yazdılar kendileri oynadılar savını doğrulamıyor.
Kim o sahipler? Türkiye günlerdin bunu düşünüyor zaten.
kişisel bir olayda bile ilk önce kişilere kavgalı oldukları kişiler soruluyor. İlk sorgulama onlardan başlıyor.
akp milletvekilinin sözleri gün gibi ortadayken onlara sorulmaması tuhaf değil mi sencede?

Belki hedef şaşırtmak için akp.ye üye oldular

Bak bu da mümükün olabilirdi ama nasıl biliyor musun?
AKP'li boynukal'ın o açıklamaları yapmamış olsaydı.
Şimdi oklar malesef akp üzerinde bundada haklılık payı yok değil yani kabul et.

Evet Akp'li yandaş yazarlar Ahmet Hakan'a lütfettiğimiz için hala hayattasın demedi, bizzat Akp milletvekili önderliğinde toplanan kalabalık Hürriyet binasına saldırmadı, havuz medyasından birçok isim tehdit etmedi Ahmet Hakan'ı. O nedenle saldırganların da Akp'li olduğuna inanmıyorum ne alaka yani

yooo kim demiş inanmıyorum ben inanıyorumm elit81 dediği gibi kırık değildir oo ,,olsa olsa çıkıktırr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…