Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahmet Hakan Cübbeli Ahmet Hoca'ya seslendi: ''Allah'tan kork Cübbeli''
cennetteki hurileri kuran açıkça yazmış ister gözünü diker ister kolunu şu veya bu diye hocaları yarıştırmayalım herkes anlayacağını anladı kim neye inanmak isterse inanır konu farklı bir yönde fazlaca uzadı artık
bunu siz diyorsunuz bugün sizin kafa kesmemekle itham ettiğiniz gurup sizi adnan oktar misali Müslüman görmekte nereden baktığına göre değişen bir kavaram
bende susmayı tercih ediyorum, çünkü ayetlerle açıklayıp ban yemek istemiyorum. merak eden açar bakar, arapçadan tercüme eder inandığı hocaya sorar neye inanmak isterse ona inanır, her koyun kendi bacağından..
bunu siz diyorsunuz bugün sizin kafa kesmemekle itham ettiğiniz gurup sizi adnan oktar misali Müslüman görmekte nereden baktığına göre değişen bir kavaram
bende susmayı tercih ediyorum, çünkü ayetlerle açıklayıp ban yemek istemiyorum. merak eden açar bakar, arapçadan tercüme eder inandığı hocaya sorar neye inanmak isterse ona inanır, her koyun kendi bacağından..
Cancagzim inanana ayeti acip oku inan dersin inanmayan zaten o ayeti baglanaz sen kendini yorma guzellik. Birak huri oynatmayi cubbeli mahremin oldugu yere yayina bile cikmiyor sasiyorum bunlarla alay edenlere