canım çok mantıklı konuşmalarıda oluyor,ya cenette gidip gelmiş gibi anlatıyor ya o zaman garip geliyor bana..bizde depremle ilgili luzumsuz konuşmaları olmuştu..medyada bilerek röpörtaj yapıyor ortalık karışsınCüppeli ahmett öyle demeyin kızlar renk katıyor söylemleriyle.. hayatımızaa..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahmet Hakan Cübbeli Ahmet Hoca'ya seslendi: ''Allah'tan kork Cübbeli''
- Konu Sahibi VEdeBU
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım cübbeli ahmet için hanımlar toplu dua ediyorlardı ohooo..bride gülenciler var nurcular..şimdi nurcularla rte ciler birbirine girdi,aynı yurtlarda büyümüş yetişmiş insanlar..
Bana sürekli gündem yaratmak için saçmalayan bi adammış gibi geliyor. Cemaat camiasında seviliyormuş demek. 17 aralıkta taraf değiştirenlerden bahsedince aklıma bi caps geldi
Eki Görüntüle 1509638
niye utansın millet çalmamış çırpmamış,çalıp çırpanlar baştacı olmuşken..Adamsin hocaaa adammm adammm.
Sana laf edenler utansin.
Şaşırıyor bazenn ,ama ne yalan söyliyeyim bir çok konuştuğu mantıklı geliyor bana.. yorumları güldürüyor benii..hicivli anlatmıyormu çatlıyor göbeğimm..gülmekten.canım çok mantıklı konuşmalarıda oluyor,ya cenette gidip gelmiş gibi anlatıyor ya o zaman garip geliyor bana..bizde depremle ilgili luzumsuz konuşmaları olmuştu..medyada bilerek röpörtaj yapıyor ortalık karışsın
Cubbeli oyle sik sik roportaj veren bi zat degildir.Yaptigi sohbet ve vaazlardan alinti yapip saldirirlar genelde.Ramazanda programlari olur ve lalegul fm de vaaz verir.Sohret meraklisi degildir kendileri onu alet edip sohrete merakli olanlar laf eder.Kuranin ayeti laf ediyorsa utansin.
Hayatim cok konustugu degil her konustugu mantikli adam ayetleri hadisleri acikliyor ahmet gibi mehmet gibi adetliyken namaz kilin deyip kendi deyimini katmiyor.Allahin emrini acikliyor. @cryptic beni alintilamamani rica ederim sayet sizi kale almiyrm.Cevaplarinizida okumyrm bileŞaşırıyor bazenn ,ama ne yalan söyliyeyim bir çok konuştuğu mantıklı geliyor bana.. yorumları güldürüyor benii..hicivli anlatmıyormu çatlıyor göbeğimm..gülmekten.
hele ben sizi hiç kaale almıyorum onu sorarsanız..hatta sizinle aynı ortamda olmakta bulunmakta istemezdim ama görmezden gelicez artık.Hayatim cok konustugu degil her konustugu mantikli adam ayetleri hadisleri acikliyor ahmet gibi mehmet gibi adetliyken namaz kilin deyip kendi deyimini katmiyor.Allahin emrini acikliyor. @cryptic beni alintilamamani rica ederim sayet sizi kale almiyrm.Cevaplarinizida okumyrm bile
bi kaç yanlış söylemde bulundu diye yerden yere vurmamak lazım adamı, açık açık ayetten okuyup açıkladığı için ben dinliyorum. söylediklerinden mantığıma yatmayanları hangi ayetse açıp bakıyorum mesela yaşar nuri hocada çırılçıplak namaz kılınır demişti. külliyen yanlış, hiç bir ayette hadiste geçmez, mantığa uymaz ama bu diğer söyledikleri yanlış anlamına gelmez (allah'ım dini yorum yazdım diye inşallah ban yemem sübhaneke dinimiz amin :) )
allahın gönderdiği ayetler tabiiki ama pek çok hoca kendince yorumluyor..çok fazla cemmat var görüşleride farklı farklı mezhepler gibi..ayetler açık aslında..isteyen açıp öğrenebilir..o nedenle hep kendim okuyarak öğrenmeyi tercih etmişimdir..Şaşırıyor bazenn ,ama ne yalan söyliyeyim bir çok konuştuğu mantıklı geliyor bana.. yorumları güldürüyor benii..hicivli anlatmıyormu çatlıyor göbeğimm..gülmekten.
aslında en doğrusu o, ama bazı ayetler bizim anlayabilceğimiz şekilde olmuyor. ben döne döne okuyorum anlayamıyorum o yüzden bilen birini dinlemek doğru, ama körü körüne değil tabiallahın gönderdiği ayetler tabiiki ama pek çok hoca kendince yorumluyor..çok fazla cemmat var görüşleride farklı farklı mezhepler gibi..ayetler açık aslında..isteyen açıp öğrenebilir..o nedenle hep kendim okuyarak öğrenmeyi tercih etmişimdir..
dediğini bende yaşadım..birkaç defa okumak gerekiyor..ya inan çok okumuyor halkımız cuma günü cuma suresi okunur sevap alıcaz sanılır..cuma suresinde rızk allahtandır cuma günü elinizde hangi işiniz varsa bırakın namazınızı kılın der..yani namaz kılma öğüdü veriliyor..aslında en doğrusu o, ama bazı ayetler bizim anlayabilceğimiz şekilde olmuyor. ben döne döne okuyorum anlayamıyorum o yüzden bilen birini dinleme doğru, ama körü körüne değil tabi
cübbeli ahmetde baştacı oldu ülkemde ama şaşmamak gerekDin hocaları bana göre bir işe yaramıyor kusura bakmasın kimse.
Açın Kuran'ı okuyun,ne anlıyorsanız uygulayın.Yok şurası şöyle yok burası böyle deyince adam siyasi görüşünüzden başlıyor,dine,sosyal hayatınıza,cinsel hayatınıza kısacası her yere karışıyor.Hiç gerek yok.
işte malesef kuranda anlatıldığı gibi anlama şansımız olmuyo bazı ayetleri. arapça tercüme edemiyoruz, haliyle meale bakıyoruz, mealide bi hoca yazıyo sonuçta. safi cübbeli ahmet hocayı değilde bu konuda ilim sahibi hocaları dinlemek en doğrusu sanırım.Din hocaları bana göre bir işe yaramıyor kusura bakmasın kimse.
Açın Kuran'ı okuyun,ne anlıyorsanız uygulayın.Yok şurası şöyle yok burası böyle deyince adam siyasi görüşünüzden başlıyor,dine,sosyal hayatınıza,cinsel hayatınıza kısacası her yere karışıyor.Hiç gerek yok.
işte malesef kuranda anlatıldığı gibi anlama şansımız olmuyo bazı ayetleri. arapça tercüme edemiyoruz, haliyle meale bakıyoruz, mealide bi hoca yazıyo sonuçta. safi cübbeli ahmet hocayı değilde bu konuda ilim sahibi hocaları dinlemek en doğrusu sanırım.
Yani o konuda haklı olabilirsiniz.
Çok kafamıza takılan ayetleri bir değil birden fazla mealden bakmak gerek yanlış çeviri durumuna karşı olarak.
Ama bana göre sadece bu kadar.O ayetin yorumu kişiye özgüdür herkesin anladığı bir değil,anlamak zorunda olduğu da bir değil benim şahsi görüşüm.
işte malesef kuranda anlatıldığı gibi anlama şansımız olmuyo bazı ayetleri. arapça tercüme edemiyoruz, haliyle meale bakıyoruz, mealide bi hoca yazıyo sonuçta. safi cübbeli ahmet hocayı değilde bu konuda ilim sahibi hocaları dinlemek en doğrusu sanırım.
Yaklaşık 8000 kadar geriye uzanan tarihiyle İstanbul, çok eski bir yerleşim alanıdır. Günümüzden 5000 yıl kadar önce İstanbul’da yoğun bir iskan başlamış ve bu devirden itibaren kent beylikleri ortaya çıkmıştır. Ama bugünkü İstanbul’un temelleri M.Ö. 7. yüzyılda atılmıştır. M.S. 4. yüzyılda İmparator Constantin tarafından yeniden inşa edilip, başkent yapılmış; o günden sonra da yaklaşık 16 asır boyunca Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerinde başkentlik sıfatını sürdürmüştür. Aynı zamanda, İmparator Constantis ile birlikte Hristiyanlığın merkezlerinden biri olan İstanbul, 1453’te Osmanlılar’ca fethinden sonra İslam dünyasının en önemli merkezi haline gelmiştir.
bak arkadaşım istanbulu örnek aldım anlatmak için osmanlılar hiç gelmeden önce bizanslılarınmış..şimdi onlarda geri almak için bizimle savaşsa haklı ozaman ilk onlara aitti çünkü..osmanlı fethettemiş sonrasında..
anlatmak istediğim dinle yapılan sürgünmüdür zulummudür artk karıştırmasın insanlar..mal sahibi mülk sahibi hani bunun il sahibi demişler
kesinlikle yeterli,gerek yok alim olacak halimiz yok..din ve devlet işlerini karıştırmak için insaanların işine yarıyor di,n deyip insanların gözünü boyuyorlar..Yani o konuda haklı olabilirsiniz.
Çok kafamıza takılan ayetleri bir değil birden fazla mealden bakmak gerek yanlış çeviri durumuna karşı olarak.
Ama bana göre sadece bu kadar.O ayetin yorumu kişiye özgüdür herkesin anladığı bir değil,anlamak zorunda olduğu da bir değil benim şahsi görüşüm.
beni alıntılamışsınız ama, benim yazdığımla bu mesajı bağdaştıramadım affedin.Yaklaşık 8000 kadar geriye uzanan tarihiyle İstanbul, çok eski bir yerleşim alanıdır. Günümüzden 5000 yıl kadar önce İstanbul’da yoğun bir iskan başlamış ve bu devirden itibaren kent beylikleri ortaya çıkmıştır. Ama bugünkü İstanbul’un temelleri M.Ö. 7. yüzyılda atılmıştır. M.S. 4. yüzyılda İmparator Constantin tarafından yeniden inşa edilip, başkent yapılmış; o günden sonra da yaklaşık 16 asır boyunca Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerinde başkentlik sıfatını sürdürmüştür. Aynı zamanda, İmparator Constantis ile birlikte Hristiyanlığın merkezlerinden biri olan İstanbul, 1453’te Osmanlılar’ca fethinden sonra İslam dünyasının en önemli merkezi haline gelmiştir.
bak arkadaşım istanbulu örnek aldım anlatmak için osmanlılar hiç gelmeden önce bizanslılarınmış..şimdi onlarda geri almak için bizimle savaşsa haklı ozaman ilk onlara aitti çünkü..osmanlı fethettemiş sonrasında..
anlatmak istediğim dinle yapılan sürgünmüdür zulummudür artk karıştırmasın insanlar..mal sahibi mülk sahibi hani bunun il sahibi demişler