yanlız konu iyice dine döndü bence bu kadar yeterli diye düşünüyorum herkes neye inanıp kime güveneceğini düşünebilir nasılsa ona gerrek yok şuna gerek yok demeyelim bence herkesin inancı kendinekesinlikle yeterli,gerek yok alim olacak halimiz yok..din ve devlet işlerini karıştırmak için insaanların işine yarıyor di,n deyip insanların gözünü boyuyorlar..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahmet Hakan Cübbeli Ahmet Hoca'ya seslendi: ''Allah'tan kork Cübbeli''
- Konu Sahibi VEdeBU
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?konunun içeriği gereği yazmıştım..cübbeli ahmet allah adına ermenilere zulm yaptık tarzı bir şeyler demiş sanırım..allahın adını karıştırmasa iyi olurmuş zira inançlıysa çarpılması yakındırbeni alıntılamışsınız ama, benim yazdığımla bu mesajı bağdaştıramadım affedin.
esprili anlatmasına bayılıyorum hayatımm.. onu kastetdimm..hani insanlar hep der ölürsem kurtulucam,,ölürsemm huzura kavuşucam,,ölürsem dertlerim bitecek,,hocada cuk otutturuyor. yahu diyor bu insanlar orayı herhalde 5 yıldızlı otel.ve ya dinlenme tesisleri sanıyorlar galiba.. ne gülmüştüm bu yorumunaa cuk otutturuyor lafları yavruu..Hayatim cok konustugu degil her konustugu mantikli adam ayetleri hadisleri acikliyor ahmet gibi mehmet gibi adetliyken namaz kilin deyip kendi deyimini katmiyor.Allahin emrini acikliyor. @cryptic beni alintilamamani rica ederim sayet sizi kale almiyrm.Cevaplarinizida okumyrm bile
buna kimsenin ses ettiği yok zaten..onca guruplaşmalar mezheplercemmatler oluşmuş sonuçta peşindede insanlar..yanlız konu iyice dine döndü bence bu kadar yeterli diye düşünüyorum herkes neye inanıp kime güveneceğini düşünebilir nasılsa ona gerrek yok şuna gerek yok demeyelim bence herkesin inancı kendine
zeki değil demiyorum vedebu..ama ufkunu genişletememiş..cemaatin içinde doğmuş büyümüş..çokda bir şey beklememek gerek..rica ediyorum bir düşünün cübbeli Ahmet hoca ve onun gibileri medeniyete ne verebilir bugün beraber iletişime geçtiğimiz yol bile Ahmet hocanın beğenmediği küçük gördüğü bilim adamları sayesinde
kim kime inanırsa inansın konunun içeriği belli ve git gide dine dönüyor yasak olduğunu da hepimiz biliyoruzbuna kimsenin ses ettiği yok zaten..onca guruplaşmalar mezheplercemmatler oluşmuş sonuçta peşindede insanlar..
kesinlikle!kim kime inanırsa inansın konunun içeriği belli ve git gide dine dönüyor yasak olduğunu da hepimiz biliyoruz
Canm herkes medeniyet istiyor mu acaba
Allah yolu diye bisey var o kendini oyle medeni hissediyor.Boyle bir asagilamaya hickimsenin hakki yokrica ediyorum bir düşünün cübbeli Ahmet hoca ve onun gibileri medeniyete ne verebilir bugün beraber iletişime geçtiğimiz yol bile Ahmet hocanın beğenmediği küçük gördüğü bilim adamları sayesinde
mune yolda söyliyeyimmkesinlikle!
çağırdım geliyormune yolda söyliyeyimm
konuyu ben mi açtım cübbeli ahmet konusunu!mune yolda söyliyeyimm
naptın sen arkadaşımm bence sen bir dinlee ne demek istediğini anlarsınn hayır anlamadığım bu adamın ne demek istediğini bir tek bizmi anlıyoruzz.. gayette yerinde yorumlar yapıyorr..rica ediyorum bir düşünün cübbeli Ahmet hoca ve onun gibileri medeniyete ne verebilir bugün beraber iletişime geçtiğimiz yol bile Ahmet hocanın beğenmediği küçük gördüğü bilim adamları sayesinde
herkes ölü taklidi yapsın bence :))konuyu ben mi açtım cübbeli ahmet konusunu!
herkesin inancı kendini bağlar bezi ilgilendirmez biride ben inanmıyorum diyeblir yada adnan oktarı dinleyip müridi olabilirbuna kimsenin ses ettiği yok zaten..onca guruplaşmalar mezheplercemmatler oluşmuş sonuçta peşindede insanlar..
Adnan ve cübbeli hocalar sonuçta iki hocada KURANı okuyup yorumlayıp hayata uyguladığını iddaa ediyor.
ve konu ermeni soykırımda dünyanın dünyadan gelen yanıtlara türkiyenin tepkisi
ama ister istemez konu dine kayıyorr.. söyleyin çabuk kim açtı cübbeli konusunu..konuyu ben mi açtım cübbeli ahmet konusunu!
adnan oktara hoca demesekherkesin inancı kendini bağlar bezi ilgilendirmez biride ben inanmıyorum diyeblir yada adnan oktarı dinleyip müridi olabilir
Adnan ve cübbeli hocalar sonuçta iki hocada KURANı okuyup yorumlayıp hayata uyguladığını iddaa ediyor.
eee pes yanii adnan la cübbeliyi bir tuttundaa ay ben çıkıyorum bu konudan şiştim çünküü.herkesin inancı kendini bağlar bezi ilgilendirmez biride ben inanmıyorum diyeblir yada adnan oktarı dinleyip müridi olabilir
adnancıma laf yokk o hatunlar enemmm onları varyaa ıslak odunla kovalicanadnan oktara hoca demesek