• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Hakan Cübbeli Ahmet Hoca'ya seslendi: ''Allah'tan kork Cübbeli''

kesinlikle yeterli,gerek yok alim olacak halimiz yok..din ve devlet işlerini karıştırmak için insaanların işine yarıyor di,n deyip insanların gözünü boyuyorlar..
yanlız konu iyice dine döndü bence bu kadar yeterli diye düşünüyorum herkes neye inanıp kime güveneceğini düşünebilir nasılsa ona gerrek yok şuna gerek yok demeyelim bence herkesin inancı kendine

beni alıntılamışsınız ama, benim yazdığımla bu mesajı bağdaştıramadım affedin.
konunun içeriği gereği yazmıştım..cübbeli ahmet allah adına ermenilere zulm yaptık tarzı bir şeyler demiş sanırım..allahın adını karıştırmasa iyi olurmuş zira inançlıysa çarpılması yakındır:KK53:

Hayatim cok konustugu degil her konustugu mantikli adam ayetleri hadisleri acikliyor ahmet gibi mehmet gibi adetliyken namaz kilin deyip kendi deyimini katmiyor.Allahin emrini acikliyor. @cryptic beni alintilamamani rica ederim sayet sizi kale almiyrm.Cevaplarinizida okumyrm bile
esprili anlatmasına bayılıyorum hayatımm.. onu kastetdimm..hani insanlar hep der ölürsem kurtulucam,,ölürsemm huzura kavuşucam,,ölürsem dertlerim bitecek,,hocada cuk otutturuyor. yahu diyor bu insanlar orayı herhalde 5 yıldızlı otel.ve ya dinlenme tesisleri sanıyorlar galiba.. ne gülmüştüm bu yorumunaa cuk otutturuyor lafları yavruu..:KK70::KK70:

rica ediyorum bir düşünün cübbeli Ahmet hoca ve onun gibileri medeniyete ne verebilir bugün beraber iletişime geçtiğimiz yol bile Ahmet hocanın beğenmediği küçük gördüğü bilim adamları sayesinde

yanlız konu iyice dine döndü bence bu kadar yeterli diye düşünüyorum herkes neye inanıp kime güveneceğini düşünebilir nasılsa ona gerrek yok şuna gerek yok demeyelim bence herkesin inancı kendine
buna kimsenin ses ettiği yok zaten..onca guruplaşmalar mezheplercemmatler oluşmuş sonuçta peşindede insanlar..

rica ediyorum bir düşünün cübbeli Ahmet hoca ve onun gibileri medeniyete ne verebilir bugün beraber iletişime geçtiğimiz yol bile Ahmet hocanın beğenmediği küçük gördüğü bilim adamları sayesinde
zeki değil demiyorum vedebu..ama ufkunu genişletememiş..cemaatin içinde doğmuş büyümüş..çokda bir şey beklememek gerek..

Canm herkes medeniyet istiyor mu acaba
Allah yolu diye bisey var o kendini oyle medeni hissediyor.Boyle bir asagilamaya hickimsenin hakki yok

hadi cübbeli ahmet yanlış, yobaz vs Ahmet Hakan 4*4 lük birimi ki sadece burda cübbeli hocanın kulaklarını çınlatıyoruz :)

naptın sen arkadaşımm bence sen bir dinlee ne demek istediğini anlarsınn hayır anlamadığım bu adamın ne demek istediğini bir tek bizmi anlıyoruzz.. gayette yerinde yorumlar yapıyorr..

buna kimsenin ses ettiği yok zaten..onca guruplaşmalar mezheplercemmatler oluşmuş sonuçta peşindede insanlar..
herkesin inancı kendini bağlar bezi ilgilendirmez biride ben inanmıyorum diyeblir yada adnan oktarı dinleyip müridi olabilir
Adnan ve cübbeli hocalar sonuçta iki hocada KURANı okuyup yorumlayıp hayata uyguladığını iddaa ediyor.
ve konu ermeni soykırımda dünyanın dünyadan gelen yanıtlara türkiyenin tepkisi

herkesin inancı kendini bağlar bezi ilgilendirmez biride ben inanmıyorum diyeblir yada adnan oktarı dinleyip müridi olabilir
Adnan ve cübbeli hocalar sonuçta iki hocada KURANı okuyup yorumlayıp hayata uyguladığını iddaa ediyor.
adnan oktara hoca demesek :KK48:

eee pes yanii adnan la cübbeliyi bir tuttundaa ay ben çıkıyorum bu konudan şiştim çünküü.

Back
X