adnan oktara hoca demesek
Size göre değil belki ama ona da bağlı olanlar var...
Cübbeli'ye laf edilmiyorsa Adnan Oktar'a da edilemez.Sonuçta adama saygı duyan insanlar var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adnan oktara hoca demesek
malesef öyle bi gerçek var haklısınız..Size göre değil belki ama ona da bağlı olanlar var...
Cübbeli'ye laf edilmiyorsa Adnan Oktar'a da edilemez.Sonuçta adama saygı duyan insanlar var.
Size göre değil belki ama ona da bağlı olanlar var...
yok yok bizde bahar geldi çiçekler açtı falan diyoduk, yoksa kuralları çiğnermiyiz hiç dimi kızlarr :)) hadi başka topiğe gidelim en iyisi bizKızlar dine girmeyelim olurmu:)
hımm dur birazz adnancım kafayı yemişş. botokslu hatunlar,iri memelilerr. sizce islamı anlatabiliyorlarmıı ,,ben ona ancak insan olduğu için saygı duyarım fikirleri için değil kii kaldı fikride yok zatenn.. uçmuş oo uçmuşş..bunu herhalde görüyorsunuz değilmii..Size göre değil belki ama ona da bağlı olanlar var...
dine girmiyoruz cancağazım şurda bir ahmet cübbeli misali sohbet ediyoruz bizi biraz görmezden gelKızlar dine girmeyelim olurmu:)
kimilerinin işine geliyor tabi Adnan Oktar'ın anlattığı (aslında anlatamadığı) din. o yüzden elbet müridleri vardır. :)hımm dur birazz adnancım kafayı yemişş. botokslu hatunlar,iri memelilerr. sizce islamı anlatabiliyorlarmıı ,,ben ona ancak insan olduğu için saygı duyarım fikirleri için değil kii kaldı fikride yok zatenn.. uçmuş oo uçmuşş..bunu herhalde görüyorsunuz değilmii..
kaçıyorum ben elifcimm..tutmayın benii..Kızlar dine girmeyelim olurmu:)
ben daha kötü bir şey anlattığını duymadımkimilerinin işine geliyor tabi Adnan Oktar'ın anlattığı (aslında anlatamadığı) din. o yüzden elbet müridleri vardır. :)
kiyaslanan kisi 3 yasindan beri Allah yoluna kendini adamis Adnan oktarla kiyaslama bile yapilamazkimilerinin işine geliyor tabi Adnan Oktar'ın anlattığı (aslında anlatamadığı) din. o yüzden elbet müridleri vardır. :)
hiç kimse kusura bakmasınn kendide müritleride sapıtmışş.. dedim yaa ıslak odunla kovalicann bazen denk geliyorumm gülüyorumm acınacak hallerinee ne o memeler öyle o dudaklar ve bu şekil namazdan bahsediyorlar yahuu..şeytan azapta gerek.kimilerinin işine geliyor tabi Adnan Oktar'ın anlattığı (aslında anlatamadığı) din. o yüzden elbet müridleri vardır. :)
ben duydumben daha kötü bir şey anlattığını duymadım
karşısına taş gibi hatunları alıp roman havası oynatan, sonrada ben dini yaymaya çalışıyorum diyen bi "hoca"yı pek dinlemedim açıkçası, bilemicem kötü bişi diyomu demiyomu..ben daha kötü bir şey anlattığını duymadım
tesettür için sütyen ve külot giymiş olmak yeter dedi allahın ayetini apaçık reddir bu o yüzden hocalık hükmü de olamaz şahsınkarşısına taş gibi hatunları alıp roman havası oynatan, sonrada ben dini yaymaya çalışıyorum diyen bi "hoca"yı pek dinlemedim açıkçası, bilemicem kötü bişi diyomu demiyomu..
yok hayatımm dinle, dinle valla felaket stres atıyorsunn önce bi şöyle oluyosunnsonrada böyleekarşısına taş gibi hatunları alıp roman havası oynatan, sonrada ben dini yaymaya çalışıyorum diyen bi "hoca"yı pek dinlemedim açıkçası, bilemicem kötü bişi diyomu demiyomu..
Aynentesettür için sütyen ve külot giymiş olmak yeter dedi allahın ayetini apaçık reddir bu o yüzden hocalık hükmü de olamaz şahsın
kafa kesenler müslümanın diye geçinenler sadece kendilerini kandıran tayfa onlar, onların doğru olduğunu asla ve asla savunmam. ama dinin de gerekleri var adnan oktarın yaptığı şovdan başka bişi değil. yapmayın Allah aşkınıza. bunu hiç bi kitap yazmaz. neyse susayım banlanıcam şimdi :)kafa keseceğine güzel hatunlar oynasın daha iyi